Kodikas talo, rauhallisessa ympäristössä: Greenland Road Residence

kodikas talo ympäristö grönlanti asuinpaikka

Kodikas talo, rauhallisessa ympäristössä: Greenland Road Residence

 Greenland Road Residence on todella päivätty Studio One -arkkitehtuuri Suunniteltu ja suunniteltu viihtyisäksi pakopaikaksi Atlantan perheelle Georgiasta. Arkkitehtien mukaan “talo sijaitsee hellästi liikkuvan kiinteistön korkealla paikalla, jota kapeat luolat leikkaavat”.

 Se on suunniteltu taloon kolmelle sukupolvelle, minkä vuoksi julkisissa ja yksityisissä tiloissa on avoimia ja huomaamattomia alueita. Erilaiset ikkunat ja terassit avaavat jokaisen sisustuksen kohti ympäröivää maisemaa.

Puinen suunnittelijaprojekti – asuinpaikka Grönlannissa

kodikas talo ympäristö grönlanti asuinpaikka

Projekti ei ole pelkästään esteettisesti kiehtova, vaan myös kestävä: ”Tässä modernissa kodissa on useita matalan teknologian laitteita topografisen itä-länsi-akselin varrella, kuten maanalainen sadeveden kerääjä. Päivänvaloa käytetään täällä varovasti, katon päällä on erityinen lasitus, joka suojaa kuumuudelta kesällä ja antaa auringon tunkeutua taloon talvella. Joitakin korkean teknologian järjestelmiä ovat maalämpö ja -jäähdytys, argon -kaksoislasit ja kierrätysmateriaalit. Täällä on kodikkuutta kaikkialla!

Greenland Road Residence on esimerkki modernista elämästä parhaimmillaan!

Miellyttävä ulkoilmapiiri – viihtyisä asuinpaikka vuorillakodikas talo ympäristö grönlanti asuinpaikka puu

Tämän talon kuistilla

kodikas taloympäristö grönlannin veranta

Ylisuuret lasiovet – talon julkisivukodikas talo ympäristö grönlanti lasiovetkodikas taloympäristö puuarkkitehtuuri

Keittiö kauniissa puutalossa

kodikas taloympäristö grönlanti keittiöallas Mukava, lämmin tunnelma olohuoneessa – sisäänrakennettu takka, vanha arkku toimii pöydässä kodikas talo ympäristö grönlanti sisäänrakennettu takka   Suuri pehmustettu sänky keskellä makuutilaa kodikas taloympäristö grönlannin makuuhuone Olohuone – matalat istuinkalusteet – sohva ja oranssit tyynyt kodikas talo ympäristö grönlanti olohuone