Kun terassi laajentaa asuintilaa – puinen terassikatto

terassi, joka peittää valkoista puuta

Terassikatto puusta: Kun terassi laajentaa asuintilaa

Kesä terassilla – mikä voisi olla mukavampaa? Täällä voit rentoutua jokaisen vapaan minuutin, tavata ystäviä juhlia tai vain nauttia päivästä perheen kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole aina mahdollista, koska liian usein tuuli ja sää tekevät mahdottomaksi jäädä terassille.

Ja jopa keskipäivän aurinko kuumina kesäpäivinä voi tehdä mahdottomaksi pitää tauon verannalla. Terassikansi on silloin hyvä ratkaisu. Tämä ei ainoastaan ​​suojaa säältä, vaan antaa myös vaikutelman toisesta huoneesta. Ulkona asuminen on siis mahdollista myös omien neljän seinän sisällä.

Terassipäällyste maalattu valkoiseksi

Terassipäällysteet puusta on perinne

Terassipäällysteet eivät ole aikamme keksintö. Ihmiset ovat pitkään suojaneet talon edessä olevaa tilaa katolla. Monet teistä tuntevat luultavasti pergolakaton vanhoista kalvoista. Ja amerikkalainen arkkitehtoninen tyyli on myös ilman Terassin päällyste käsittämätöntä. Nykyään vain talon arkkitehtuuri ja oma maku määräävät katon tyylin.

Pergola, joka loistaa kiipeilykasvien raikkaassa vihreydessä ja tuottaa myös monia eksoottisia kukkia, näyttää edelleen erityisen luonnolliselta ja tyylikkäältä. Pergolalla ei ole kiinteää kattoa, vaan ruudukko, joka on kasvanut kiipeilykasvien kautta ja joka lehtien katolla suojaa auringolta, tuulelta ja sateelta.

patio kattolasi tyylikäs

Kiinteä katos pysyvälle suojalle

Kiinteä sellainen Terassin päällyste tarjoaa turvallisen ja pysyvän suojan tuulta ja säätä vastaan. Kattolaatat tai kattohuopa tarjoavat suojaa, samoin kuin turvalasit tai bitumikattolaatat. Valinta jätetään asiakkaalle. Läpinäkyvien kattojen tapauksessa on kuitenkin pidettävä mielessä, että ne eivät tarjoa suojaa auringolta ja että joustavampi lisäsuoja voi olla tarpeen. Sivusuoja voidaan sisällyttää myös kattoon, mikä muuttaa terassin pieneksi tilaksi ja siirtää asuintilan ulkopuolelle.

patio katto perinteinen tyylikäs

Kit tai arkkitehti – siinä on kysymys

Molemmissa on etunsa ja haittansa. Paketti on aina halvempi. Ja ne, jotka ovat vähemmän ammattitaitoisia käsityötaidossa, nauttivat myös todennäköisemmin sarjasta. Jo ennalta suunniteltu Terassipäällysteet on valmiiksi leikattu ja tuo kaikki tarvittavat osat mukanasi. Tässä on vain määritettävä ohjeiden mukaan. the Terassin päällyste pakettina sen ei kuitenkaan tarvitse olla yksitoikkoista. Yksilöllisyys on helppo luoda maalaamalla, ainutlaatuisella katolla tai istuttamalla. Monimutkainen suunnittelutyö ei ole tarpeen.

terassi katto tilava ja kestävä

the Terassin päällyste Von Architekten on ainutlaatuinen ja voi myös luoda epätavallisia katon muotoja, mutta nämä katot ovat yleensä myös kalliita ja niiden suunnittelu kestää kauan. Riippumatta siitä, mitkä kattopation omistajat valitsevat, yhdellä Terassin päällyste verannasta tulee toinen huone viihtyisäksi tunniksi.

Terassikatto vaaleaa puuta