Lisää raikkautta sisäänkäynnillä – luo jousimainen tunnelma kotiovellesi

enemmän raikkautta sisäänkäynnillä antiikkisen näköisiä kukkaruukkuja

Lisää raikkautta sisäänkäynnillä – juhli kevättä!

Kevät on aina uusi alku. Kyse on raikkaista väreistä ja aistillisista tuoksuista, luonto herättää ja uudistaa itseään. Ja se on juuri näin meille. Kun mietit enemmän sisustustasi, miksi et aloita ensin sisäänkäynnilläsi? Etuovi, terassi ja portaat ovat täydellinen vaihe luonnon loistolle kaikissa muodoissaan ja vivahteissaan.

Käytä seuraavia hyviä ideoita luovaksi lähteeksi jousimaiseen ulkoasuun.

Kuinka lisätä väriä sisäänkäyntiin kasvien ja juuri maalatun oven kautta Kuva: Kass & Associates

lisää tuoreita purppurakukkia sisäänkäynnillä

Aloita kevään väreistä!

Onko puutarhasi täydellinen värien juhla? Miksi et laita tätä värikästä loistoa parrasvaloihin sisäänkäynnin edessä? Suuret muovista, hartsista tai terrakotasta valmistetut istutuskoneet olisivat onnistunut vaihtoehto tähän. Tutustu paikalliseen kukkakauppaan ja selvitä, mitä yleisiä kasveja alueellasi on tällä hetkellä. Riippuvat saniaiset ja hiipivät kasvit näyttävät kauniilta kuistilta tai terassilta. Jos sinulla ei ole paljon tilaa, voit laittaa muutamia kukkaruukkuja ikkunan viereen. Valitut kasvit eivät saa estää tietä etuovelle. Niiden tulisi olla vain järkevä ja tyylikäs lisä julkisivuun. Rakkaudella hoidetut muotoillut kasvit antavat sisäänkäynti -alueellesi upean ulkonäön ja näyttävät hyvältä paitsi keväällä, myös ympäri vuoden.

Värikkäät kasvit ja juuri maalattu puinen ulko -ovi ovat erityisen kutsuvia – kuva: Conrado – Kodin rakentajat

enemmän raikkautta sisäänkäynnillä vaaleankeltainen julkisivu rehevä kasvillisuus

Etuovi itsessään on katseenvangitsija vieraillesi tai perheellesi. Ovivärit, kuten kirkkaan punainen, keltainen, oranssi tai turkoosi, ovat trendikkäitä ja erittäin suosittuja suunnittelijoiden ja talonomistajien keskuudessa. Valitse vain julkisivuusi sopivat vivahteet. Ovitarvikkeet, talonumerot ja tyylikäs ulkovalaistus vaikuttavat myös talosi ulkoasuun. Älä unohda kynnysmattoa! Mikään ei voi näyttää huonommalta kuin tyylikäs, juuri maalattu ovi, jossa on nuhjuinen kynnysmatto.

 Järjestä mukavat istuimet sisäänkäynnille ja hanki uusi, raikkaan näköinen ovimatto – Kuva: Alan Mascord Design Associates Inc

lisää raikkautta sisäänkäynnillä koristeellisella suihkulähteellä ja oleskelualueella

Keväällä kotisi on myös saanut uuden ilmeen. Hyödynnä kaikki mahdollisuudet luodaksesi lisää elämäniloa ja raikkautta sisäänkäynnillä. Jos sinulla on vieressä oleva oleskelualue, älä missaa mahdollisuutta varustaa se värikkäillä, kuvioiduilla tyynyillä! Luonnossa rentoutuen voit nauttia keväästä ja juhlia elämää.

Stimuloiva ja uskomattoman raikas

enemmän raikkautta sisäänkäynnillä stimuloiva appelsiini

Sitruunankeltainen ja turkoosi – upea yhdistelmä

enemmän raikkautta sisäänkäynnin turkoosissa etuovessa

Tyylikäs ja jalo kirsikkapuusta

lisää raikkautta kirsikkapuusta valmistetulla ovella

Hieno romantiikka – herkät kukat

lisää tuoreita ruusuja hiipii sisäänkäynnin edessä