Luolat, joissa asua

Seikkailun henki ei tunne rajoja! Haluamme todistaa sen tämän päivän viestissä. Ihmiset ovat aina haaveilleet kodikkaasta kodista. Esihistorialliset ihmiset löysivät sen asutuista luolista. Varmasti siitä lähtien kaipaus asua hyvin suojatussa paikassa ja tuntea olevansa hyvissä käsissä on säilynyt. Tämän voimakkaan halun johdosta tuhannet ihmiset matkustavat nyt ympäri maailmaa tutkimaan ainutlaatuisia luolia ympäri maailmaa tai ihailemaan niitä matkailijoina. Nyt on myös mahdollista viettää yötä joissain luolissa. Kyllä, nämä on muutettu hotelleiksi ja tarjoavat enemmän tai vähemmän ylellisyyttä. Mutta varmasti hienoja kokemuksia! Esittelemme sinulle henkeäsalpaavat majoitusvaihtoehdot, luolahotellista, jossa on poreallas ja panoraamanäkymät Santorinille, ylelliseen Arkansasin kotiin, jossa on luonnolliset luolaseinät. Siellä tunnet olosi yhtenäiseksi luonnon kanssa ilman, että joudut luopumaan modernista mukavuudesta.

 Lavan luola Santorinissa Kreikassa odottaa vieraita!

Luolat muunnettu hotelleiksi Lava Cave Santorini Kreikka

  • Luolia Kreikassa ja Turkissa, joissa voit asua vuokrattavana

Kreikan Santorinin saaristossa on muutamia luolia, jotka ovat vuokrattavissa tänään. Ensimmäinen määränpäämme on Lava -luola. Entinen merimiehen talo on peräisin vuodelta 1875 ja on sittemmin laajennettu ylelliseksi loma -asunnoksi.

Talo säilytti perinteisen Egeanmeren saaren tyylinsä, jota ympäröivät luolit, helmiäisvalkoiset seinät. Lisätty joukko moderneja lisävarusteita. Sviitissä on viihtyisä makuuhuone, viereinen olohuone ja ylellinen minikeittiö. Upealla yksityisellä lanai -alueella on hieno sisä- ja ulkokylpytynnyri, josta on panoraamanäkymät merelle ja meren vulkaaninen kauneus Kaldera

 Kaukana olevat kauniit kalliomuodot ovat tuliperäistä alkuperää.

Santorini Kreikan tulivuoren alkuperää olevat luolat

 Anityan luolatalo, Cappadocia, Turkki – täällä voit asua mukavasti ja nauttia luolan maalaismaisesta tunnelmasta.

Anityan luola Cappadocia, Turkissa maalaismainen kauneus yhdistettynä paljon mukavuuteen.

Anityan luolatalo sijaitsee Cappadocian sydämessä ja on yli 600 vuotta vanha. Siinä on tilava terassi, jolta on panoraamanäkymät Turkin Urgupin pieneen kaupunkiin. Seikkailunhaluisilla turisteilla on suuri huone, jossa on täysin varustettu keittiö. Siksi Anitya on täydellinen luolatalo pariskunnille ja perheille, jotka haluavat viettää lomansa tapahtumarikkaasti. Luola on pieni, mutta siihen mahtuu kuusi vierasta. Turkkilainen kahvi, aromaattinen tee ja voimakkaasti tuoksuvat mausteet tekevät Anityasta mahdollisimman kodikkaan.

 Anitay -luola – tältä terassilta on henkeäsalpaavat panoraamanäkymät.

Anityan luola Cappadocia Turkki Terassi Henkeäsalpaava panoraamanäkymä

Azalea Cave Houses, Oia, Kreikka – Azalea -luola on muutettu tyypillisestä viininviljelijän talosta ylelliseksi asunnoksi.

Azalea -luola Kreikka muutettiin viininviljelijän talosta luksusasunnoksi

Pienessä kreikkalaisessa Oian kylässä on paljon tarjottavaa kävijöilleen. Esittelemme juuri Azalea -luolan, joka toimii nyt kodikkaana pakopaikkana. Kiinteistö on perinteinen viininviljelijän talo, joka on muutettu luksusasunnoksi. Kylän vanha arkkitehtoninen tyyli säilytettiin. Luolatalossa on kaksi kerrosta ja suuri terassi. Sieltä on upeat näkymät kylän lisäksi myös läheisille viinitarhoille ja Egeanmerelle.

 Kylän arkkitehtoninen tyyli on myös säilynyt Azalea -luolassa.

Azalea -luola, tyypillinen arkkitehtoninen tyyli tälle paikkakunnalle, on säilytetty

 Casa Santantonio, Santorini, Kreikka – maaginen ja viehättävä!

Casa Santantonio Santorini on maaginen nähtävyys Kreikassa

Casa Santantonio sijaitsee 1700 -luvun talossa. Vanha talo on uusittu säilyttäen paljon perinteistä arkkitehtonista perintöä ja tyyliä. Kiinteistössä on kolme yksityistä luksusasuntoa. Senior Cave Apartment sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Casa Santantoniossa on kaksi makuuhuonetta jopa viidelle vieraalle. Luolahotellissa on oma pergola, jossa on poreallas. Tämä tekee siitä ihanteellisen romantikoille, jotka katsovat auringonlaskua ja viettävät pitkiä iltoja ulkona.

 Eikö olekin kaunista? Valkoisen unen luola, Italia

Ihana ilmapiiri mukavuusluola White Dream Italy

  • Luolia Espanjassa ja Italiassa

White Dream sijaitsee italialaisen Ostunin kaupungin silmiinpistävien valkoisten katujen alla, itse asiassa sen historiallisen keskustan sydämessä. Luola -asunnossa on tyylikäs ja tyylikäs sisustus kokonaan valkoisena. Luonnollinen väri heijastaa täydellisesti lähellä olevia kalliomuodostelmia. Nämä muodostavat luolan rakenteen. White Dream -loma -asunto sijaitsee erinomaisella paikalla – se on vain 11 km: n päässä valkoisista hiekkarannoista, kristallinkirkkaasta merestä ja lähellä olevasta kauniista luonnonsuojelualueesta.

Avopuoliso Sassin luola -asunto Materassa Italiassa tarjoaa sinulle paljon kodikasta mukavuutta.

Luola Italiassa Avoliitto Sassi Matera paljon kodikasta mukavuutta

Italiassa on muutamia tällaisia ​​luolia, jotka ovat nyt asuttuja ja ovat saaneet laajan suosion seikkailunhaluisten matkailijoiden keskuudessa. Yksi niistä on yllä olevassa kuvassa oleva Materassa sijaitseva avoliiton Sassin luola. Tämä viehättävä luola -asunto kahdelle vieraalle on klassinen italialainen loma -asunto, joka on huolellisesti kunnostettu ja modernisoitu. Siellä on viihtyisä ruokailutila ja käytännöllisesti suunniteltu keittiö, mikä tarkoittaa kaikkea mitä tarvitset kodikkaille illallisille kahdelle. Majoituspaikka on sisustettu tyylikkäästi ainutlaatuisilla taideteoksilla. Luola sijaitsee erittäin kätevästi lähellä Piazza Vittorio Venetoa ja muita Materan nähtävyyksiä. Tämä on ihanteellinen paikka lyhyelle lomalle.

 Nyt mennään Espanjaan. Haluaisitko liittyä meihin?

Espanja Granada paljon luontohistoriaa ja upeita nähtävyyksiä

 Cuevo de Luja, Granada, Espanja – kaikki haluavat viettää lomansa täällä, eikö??

Luola Espanjassa Cuevo de Luja Granada erinomainen majoitus loistavaa mukavuutta

Tämä ylellinen luolatalo on nimeltään Cuevo de Luja, ja se sijaitsee Espanjan Granadan itäosassa, Andalusian maakunnassa. Se sijaitsee historiallisen alueen sydämessä. Klassisesti suunniteltu talo on remontoitu moderniin muotoiluun. Kiinteistö on kahdessa kerroksessa: ensimmäisessä on makuuhuoneet, olohuone ja keittiö. Toisessa kerroksessa on oleskelutila, jossa on mukava terassi. Sieltä avautuu upea näköala koko alueelle. Keittiö on kauniisti suunniteltu, siinä on lasiseinä ja oleskelualue. Tuloksena on tyylikäs, moderni viimeistely, joka on annettu tälle luolaominaisuudelle.

 Gran Canara – Sea View Cave Loft – ihanteellinen paikka romantikoille ja seikkailunhaluisille

Parveluola Gran Canara Sea View Cave ihanteellinen paikka romantikoille seikkailunhaluisille

Lähdemme nyt Espanjasta ja lennämme Kanariansaarille. Siellä on mukava parveluola, jonka haluamme ehdottomasti mainita tänään luolaluettelossamme. Se sijaitsee kauniilla maaseudulla, josta on panoraamanäkymät Välimerelle ja ympäröiville vuorille. Majoituspaikassa on puutarha, uima -allas ja upea terassi. Kaikki nämä kutsuvat sinut laiskottamaan. Kanariansaarilla voit viettää unohtumattoman loman, uida haaleassa merivedessä ja nauttia täydellisestä rentoutumisesta. Sea View -parveluolasta löydät kaksi makuuhuonetta ja täysin varustetun keittiön sekä viihtyisän oleskelutilan kalliomuodostelmissa. Voitteko kuvitella romanttisempaa lomaa?

 Loft -luolan sisällä voit odottaa ainutlaatuista elävää ilmapiiriä, jossa on paljon mukavuutta

Parvi luola Gran Canara Kanariansaaret ainutlaatuinen elävä ilmapiiri paljon mukavuutta

Viimeinen pysähdyksemme Euroopan luolien läpi on Teneriffalla. Luolahotelli Cave Socorro sijaitsee pienessä rannikkokaupungissa Teneriffan eteläosassa ja tarjoaa vierailleen täydellisen lepo- ja rentoutumispaikan. Tilava luolatalo on ihanteellinen perheille ja ystäville. Siinä on yksi makuuhuone, jossa on parivuode, ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Vuokra tarjoaa myös ihanan terassin ulkoruokailuun. Majoituspaikka on vain muutaman minuutin päässä rannalta, jossa matkailijat voivat kävellä rannikolla, syödä tuoretta kalaa ja tutustua saareen. Tällainen hiljainen ja romanttinen loma odottaa vieraitaan Teneriffalla!

 Teneriffa, luolahotelli Cave Socorro – maalaismainen kauneus eteläisen luonnon keskellä

Teneriffan luolahotelli Cave Socorro maalaismainen kauneus eteläisen luonnon keskellä

Bechham Cave Home, Parthenon, Arkansas, USA – nukkumatilaa riittää 16 henkilölle, jos tulet tänne perheen ja ystävien kanssa

Beckham Cave Home Arkansas USA sopii ryhmä- tai perhelomille

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä haluamme näyttää teille kaksi luolaa, joita käytetään nyt hotelleina. Yksi sijaitsee Arkansasissa Yhdysvalloissa ja sitä kutsutaan Beckham Cave Homeksi. Luolahotelli on upotettu luonnon luolaan korkealle kallion laakson yläpuolelle. Beckham Gave on erilainen kuin asutut luolat, joita on jo esillä ympäri maailmaa. Se on toisin kuin mikään muu paikka maan päällä. Hotellissa on neljä makuuhuonetta, joista jokainen on ainutlaatuinen, ja niissä on queen-size-vuoteet, luolan seinät ja ylellinen kylpyhuone. Ympäröivät kallioseinät ja sadesuihkut antavat matkailijoille erityisen vesiputouksen tunteen. Tämä henkeäsalpaava talo tarjoaa vierailleen 6000 neliömetriä ja tilaa jopa 16 hengelle. Se on ihanteellinen perhe- tai ryhmämatkalle!

Sisustus ei myöskään jätä mitään toivomisen varaa!

Beckham Cave Home Arkansas USA: n sisustus korostaa paljon mukavuutta

Parasta tulee loppuun! Rockhouse Retreat on ainutlaatuinen ylellinen luola, joka on käsintehty Triassin hiekkakivilouhoksesta lähellä Wyre Forestia Worcestershiren maaseudulla. Sijaitsee 3 hehtaarin metsäisellä alueella Honey Brookin rannalla, ja sitä on käytetty asuinkotina yli 700 vuoden ajan. Tässä kodikkaassa talossa on vain yksi makuuhuone. Se on tyylikkäästi sisustettu ja tarjoaa kodin mukavuuksia, kuten lattialämmityksen ja ympäristön valaistuksen luodakseen luonnollisen tunnelman. Yksinäinen pakopaikka, tämä aito luolatalo tarjoaa rauhallisen keitaan, jossa vieraat tuntevat mailin päässä sivilisaatiosta.

 Rockhouse Retreat luolatalo sijaitsee Worcestershiressä Iso -Britanniassa ja on todella näkemisen arvoinen.

Rockhouse Retreat Worcestershire UK luolatalo, joka kannattaa nähdä paljon kodikkaita mukavuuksia