MA -tyylisten arkkitehtien Outotunoie -talo – futuristinen muotoilu

outotunoie house japani

Moderni Outotunoie-talo on rakennettu mA-tyylisten arkkitehtien toimesta Fujiedassa, Japanissa. Itsekantava rakenne rakennuksen keskellä tarjoaa unohtumattoman panoraamanäkymän ja sisustus on valaistu runsaalla luonnonvalolla.

Outotunoie Has on rakennettu kauniille rauhalliselle asuinalueelle.

On monia tontteja, joita ei ole rakennettu ja joiden avulla asukkaat voivat nauttia kauniista maisemista. Suuri riisipelto leviää pohjoiseen. Upeat vuoristot näkyvät huvilan länsipuolella ja itäpuolella.

Talon muotoilu on täydellisessä sopusoinnussa luonnon kanssa. Arkkitehdit onnistuivat poistamaan rajan sisä- ja ulkotilojen välillä.

Kadun puolelle rakennettiin kaksi koteloa, jotka on yhdistetty konsolitasolla. Se edustaa ainutlaatuista siirtymistä kotelojen välillä ja siellä on upea panoraamahuone. Sisäänkäynti, lasten makuuhuone, makuuhuone, keittiö ja kylpyhuone sijaitsevat koteloissa.

Eteläpuolelle tehtiin suuri aukko, joka luo laajan näkymän vuorille ja päästää auringonvalon ja tuulen sisäpihalle. Näin syntyi nykyaikaisen arkkitehtuurin ja ympäröivän luonnon nerokas synteesi!

Japanin ainutlaatuisella Outotunoie -talolla on moderni, poikkeuksellinen visio

outotunoie -talo moderni arkkitehtuuri

Outotunoie -talon tyylikäs kylpyhuone on sisustettu minimalistiseen tyyliin

kylpyhuone tyylikäs moderni valkoinen  Täydellinen yhdistelmä arkkitehtuuria ja luontoatyylikäs talon muotoilu panoraamahuone

 Futuristinen huvila sijaitsee tien varrellatalo moderni design -katu  Tyylikäs puinen portaikko sisätiloissasisustus puiset portaat moderni  Yksinkertainen sisustus Outotunie -talossajapanilainen talon arkkitehtuuri minimalistinen sisustus  Mukava valkoinen keittiö, moderni sisustusyksinkertainen keittiön sisustus  Panoraamahuone, josta on upeat näkymät vuorilleoutotunoie talonäkymä lasiseinä Huvila illalla – tyylikäs valaistus panoraamahuoneessaoutotunoie talo tyylikäs muotoilu  Suunnittelija Outotunoie Houseoutotunoie talon suunnittelu  Valoisa ja viihtyisä keittiöoutotunoie talon keittiön suunnittelu

Teksti Katjan kanssa