Maaginen leikkipaikka tavaratalon katossa

 leikkipaikka salainen puutarha -arkkitehtuuri

Leikkikenttä tavaratalon katossa

Suuri projekti Etelä -Koreassa on tavaratalon katto upeassa puutarhassa ja leikkikenttä muunnettu lapsille.

Suunnittelu on saanut inspiraationsa tyypillisistä korealaisista kuvakudoksista.

Yritys Olson Kundig Architects, Shinsegae-tavaratalo ja taiteilija Do-Hu Suh työskentelivät sen parissa. Lapset nauttivat tästä projektista kiipeämällä kaksitoista kerroksisen rakennuksen kattoa ylös.

Moderni arkkitehtuuri

maaginen leikkipuutarha lapsille

leikkikenttä puutarha -arkkitehtuuri lapsille

Moderni arkkitehtuuri

leikkikenttä puutarha -arkkitehtuuri lapsille

Terassille on sijoitettu sarja outoja ja jännittäviä viihdehuoneita. Siellä on puutalo linnunpesän muodossa, jotain outoa, eikö totta? Suunnittelu sisältää myös hiekkalaatikon. Täällä lapset voivat päästää höyryä villeistä arkeologisista tavoitteistaan. He ryömivät ympäriinsä kuten Indiana Jones -elokuvassa.

Kierteiset ääriviivat luovat myös interaktiivisen ja hauskan tilan, jossa lapset voivat liikkua vapaasti.

Leikkikenttä lapsille

leikkikenttä salainen puutarhaarkkitehtuuri lapset

Täällä lapset voivat leikkiä myös sokkeloisessa puutarhassa. Saatavilla on myös höyrykammio ja norsun suihkulähde. Näiden leikkikentän uskomattomien tilojen keskellä on useita eläinveistoksia. Siellä on muun muassa veistoksellisia esityksiä strutsista tai antiloopista.

silta

leikkikenttä puutarha -arkkitehtuuri lapsille

Eläinten veistoksia

maaginen leikkipaikka puutarha arkkitehtuuri lapset

Suunnittelija Suh on työskennellyt sarjan hienovaraisen mekaniikan parissa. Nämä maalattiin ja maalattiin käsin. Materiaalit, joista suuret hahmot luotiin, ovat pääasiassa puuta ja metallia.

Päätettiin käyttää tällaista hanketta lasten elämänlaadun parantamiseen. Tämä kaupunki on enimmäkseen betonia, ja siksi tällainen leikkipaikka, joka on niin lähellä luontoa, on osoittautunut kiireelliseksi. Siksi monia puutarhatarvikkeita löytyy täältä. Täällä järjestetään myös monia julkisia tapahtumia, kuten teatteriesityksiä ja elokuvanäytöksiä.

Ympäristökasvatusta ei tietenkään ole unohdettu. Monia kotoperäisiä kasveja on istutettu, ja pienet voivat tutustua projektiin erinomaisella tavalla.

Tämä on ehdottomasti yksi maailman hienoimmista lasten leikkipaikoista, et löydä sitä?