Maagisia taloja, jotka on valmistettu bambupuusta Balilla

bambu puu talot bali kestävä rakennus

Kestävä rakennus bambupuusta

Elora Hardy jätti menestyvän muotityönsä New Yorkista rakentaakseen nämä kauniit talot Balille. Hän ja hänen tiiminsä ovat käyttäneet viimeiset viisi vuotta luodessaan vallankumouksellisia rakennuksia bambupuusta. Pääidea oli, että bambu on erittäin kestävä rakennusmateriaali, jota ei ole käytetty intensiivisesti tähän asti.

Käsittelyssä käytettiin booraksia. Tätä suolaa esiintyy usein luonnossa luonnollisessa muodossaan. Tämä tekee bambuista kestävämpiä ja sulamattomia hyönteisille.

Bambu puu on itse asiassa yksi kestävimmistä puulajeista. Se ei vain näytä kovin tyylikkäältä, vaan myös kasvaa takaisin melko nopeasti. Erityisesti Balilla, jossa bambutehdas on kotona, tämä puu osoittautuu erittäin sopivaksi arkkitehtonisiin rakenteisiin. Bambulla on myös betonin puristuslujuus ja teräksen lujuus samanaikaisesti. Sen tärkeimmät viholliset ovat kosteus ja hyönteiset. Tällä erityisellä käsittelyllä bambupuusta voi kuitenkin tulla varsin vankka ja säänkestävä.

Kestävä rakennus tropiikissa

bambu puu harmonia luonto palmuja

Balin bambutaloille on ominaista erittäin harmoninen muotoilu. Olet yksinkertaisesti erinomainen piirtämään itsesi luonnonmaisemaan. Astu taloon sillan yli ja ensimmäinen asia, jonka näet, on suuri aaltoileva katto, joka tarttuu tuoreisiin tuuliin. Se voi tulla melko kuumaksi tropiikissa, joten rakennustiimi päätti tämän vaihtoehdon. Olohuoneesta, joka sijaitsee neljännessä kerroksessa, voit ihailla koko laaksoa. Joissakin huoneissa on hieman korkeammat ikkunat, jotka toimivat luonnollisena ilmastointilaitteena ja pitävät samalla hyönteiset poissa. Sängyt ovat mukavat ja niissä on hyttysverkot. Kudotut yksityisyyden suojat asennettiin siellä täällä. Kylpyhuoneet on sisustettu maalaismaiseen tyyliin. Sieltä löydät kudotut säilytyslaatikot, soikeat keraamiset kylpyammeet ja arvokas parketti.

Harmoniaa ja täydellisyyttä parvekkeella

bambu puu riippumatossa parketti

Viihtyisä, maalaismainen kylpyhuone

bambu puinen kylpyhuone soikea vapaasti seisova kylpyamme

Jos katsot näitä kiehtovia trooppisia taloja, ymmärrät, että luovuudella ja omistautumisella voidaan luoda kauneutta ja mukavuutta sekä turvallisuutta ja ylellisyyttä ja samalla kestävää ja ympäristöystävällistä. Vakuuta itsesi katsomalla valokuvia rauhassa.

Ei kynnysten siirtymistä, ihana valo ja raikas ilma

bambu puusta kaarevat portaat

Kaarevat, soikeat muodot

 bambu puu orgaanisia muotoja ikkunat ovet

Eksoottinen satu illalla

bambu puulattia talo avoimuus raikas ilma valo

Lintuperspektiivi bambutalosta

bambu katto ylhäältä

Vakaa katto pyöreistä puulaudoista

bambu puu parveke terassi pilarit

Viehättävä sillan sisäänkäynti

bambu puun kestävyyttä

Vankka rakenne ja kierreportaat

bambu puu portaikko kierre

Perinteet ja kestävyys kulkevat käsi kädessä

bambu puu perinteinen arkkitehtuuri palmuja