Minimalistinen moderni arkkitehtuuri – Nolla Cabin

Tässä artikkelissa herätämme ymmärryksesi modernista arkkitehtuurista erittäin futuristisella teoksella Robin Falck. Projektin nimi on ”Nolla -mökki” ja ensimmäinen kysymys, jonka kysyt itseltäsi sitä katsoessasi, on tämä: Voisitko todella elää siinä? Kyllä, voit ja tulet käyttämään tällaisia ​​suunnittelukonsepteja yhä useammin. Suurimmat edut ovat ilmeisiä – ergonomia ja joustavuus. Ja kyllä, käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja ja hyvin harkittuja säilytys- ja asumiskonsepteja, voit tuntea olosi mukavaksi siellä. Tämä on projektin asiakas Yritys Neste ja tyyli on erehtymättömän skandinaavinen.

Malli minimalistiseen moderniin arkkitehtuuriin

sininen taivas ja moderni arkkitehtuuri

Moderni arkkitehtuuri ja kestävyys

Nykyaikaisessa arkkitehtuurissa on monia näkökulmia, mutta yhtä suuntausta ei voi sivuuttaa. Asia on, että tulevien arkkitehtuurikonseptien tulisi olla mahdollisimman kestäviä. Robin Falck – moderni suunnittelija ja taiteilija samanaikaisesti, näyttää uskovan siihen.

Kestävä kehitys on tietysti hänen prioriteettinsa 1. Tämän mukaisesti hän näyttää tekevän kokeita selvittääkseen, kuinka saavuttaa maksimaalinen mukavuus minimitilassa. Koska ”Nolla -mökki” voi tuntua pieneltä, mutta samalla se yhdistyy luonnon kanssa ja hemmottelee siellä asuvaa korkealaatuisella ammattitaidolla. Joten tunnet olosi paljon vapaammaksi.

Siinä on muutakin kuin silmästä

moderni arkkitehtuuri kukkulalla

Realismia ja modernia arkkitehtuuria

Itse asiassa haluaisimme jättää kysymyksen siitä, kuinka realistista on elää tällaisessa modernissa arkkitehtuurihankkeessa. Esitämme kuitenkin mielellämme erilaisia ​​kantoja ja mielipiteitä.Yksi positiivisista puolista on mahdollisuus keskittyä elämän olennaisiin asioihin ja välttää turhaa. Tämä on juuri sitä, mitä monien ihmisten on tehtävä ollakseen onnellisempia jokapäiväisessä elämässään ja myös matkoillaan. Tämä laite voidaan asentaa käytännössä mihin tahansa. Säänkestävyys ja vakaus sisältyvät hienosta rakenteesta huolimatta. Selvästi vahvin negatiivinen tekijä on tietysti tiukka tila. Mutta kaikki eivät ole samaa mieltä!

Puumaja näyttää hieman ahtaalta, mutta läpinäkyvät seinät saavat sinut tuntemaan olosi yhteydessä ympäristöön ja voit sisällyttää ne asuintilaksi. Tämä ei ole ongelma, varsinkin lämpimällä säällä. Toinen haittapuoli on tietysti hyvästä eristyksestä huolimatta, että kylmä sää ei sovellu elämään luonnon keskellä.

Nykyaikaiset arkkitehtisuunnittelijat haluavat luottaa korkealaatuisiin materiaaleihin

moderni arkkitehtuuri edestä

Eri yhteyksiä tämän tyyppiselle modernille arkkitehtuurille

Tämäntyyppinen moderni arkkitehtuuri on ennen kaikkea tarkoitettu erilaisille luonnonmaisille. Koska koti voidaan irrottaa ja koota uudelleen, tämä kota voidaan mukauttaa erilaisiin, myös monimutkaisiin maastoihin. Tällaista kaupunkiympäristöä koskevaa hanketta ei kuitenkaan suljettaisi pois. Jotain sellaista voisi saada lisää asuintilaa tai laajentaa sisäpihaa. Missä asuisit mieluummin? Haluatko sinäkin kokeilla niin pienessä kestävässä talossa??

Läpinäkyvät seinät luovat vapauden ja avoimuuden tunteen

näkymä modernin arkkitehtuurin ulkopuolelle

Tällaisella näkymällä tila ei tunnu ahtaalta

moderni arkkitehtuuri sivupöytä idea

Toiminnallisilla elementeillä, kuten valolla, on myös koristearvo

moderni arkkitehtuuri näkökulmasta järvelle

Käytännön ajatukset ruuhkista ovat valtavan tärkeitä 

suuri vuode ja näkymä järvelle moderni arkkitehtuuri

Minimalistinen arkkitehtuuri ja innovatiivinen sisustus – tehokas seinäpintojen käyttö

suuri sänky nukkumaan modernissa arkkitehtuurissa

Tällaisella modernilla arkkitehtuurilla voi olla erityisen maaginen vaikutus peilipintojen kautta

moderni arkkitehtuuri kaunis lamppu

Monet ihmiset voisivat tuntea olonsa mukavaksi tällaisessa ilmapiirissä

henkilö seisoo moderni arkkitehtuuri

suuri vuode ja näkymä järvelle moderni arkkitehtuuri

moderni arkkitehtuuri kaunis lamppu

Sisään on myös integroitu minikeittiö

modernin arkkitehtuurin säilytystilaa nurkassa

moderni arkkitehtuuri upea keittiötila

kaunis järvi ja moderni arkkitehtuuri