Moderni arkkitehtitalo Välimeren tyyliin – 5 inspiroivaa esimerkkiä

moderni arkkitehti taloa Välimeren Hayes Mansion 200 Edenvale Ave San Jose

5 erittäin tunnettua Välimeren taloa, jotka voivat antaa inspiraatiota talosi rakentamiseen

Haluatko rakentaa talon ja tunnet olosi hämmentyneeksi mahdollisista pohjapiirroksista? Tässä on joitain ratkaisuja, jotka voivat lopulta poistaa ongelman.

Käsittelemme sellaista arkkitehtuuria, joka on ajaton ja aina ajan tasalla.

Tämäntyyppinen pohjaratkaisu on edelleen Välimeren tyylin perusta. Sen määrittelevät ilmavat huoneet ja kaari -ikkunat. Välimeren maiden laajentuessa ympäri maailmaa tämä tyyli löytyy monista paikoista ympäri maailmaa. Siksi se voi sopia erinomaisesti eri kaupunkeihin ja alueisiin.

Tarkastellaan tänään viittä taloa, joista voit saada inspiraatiota.

Villa Vizcaya sijaitsee Miamissa. Tarkemmin sanottuna se löytyy historialliselta Coconut Groven alueelta. Rakennus on rakennettu vuonna 1914. Yritettiin jäljitellä toscanalaista renessanssin perinnettä. Tyypillisiä piirteitä ovat katto punaisilla laattoilla ja ylisuuri italialainen puutarha. Kiinteistö on vapaasti vierailijoiden käytettävissä.

Ajaton, moderni arkkitehtitalo Välimeren tyyliin

moderni arkkitehti taloa Välimeren huvila Vizcaya Välimeren puutarhan suunnittelu

Greenacres Tämä on seuraavan arkkitehtonisen taideteoksen nimi, jonka haluamme nähdä kanssanne tänään. Se rakennettiin 30 -luvun lopulla. Tämän arkkitehtonisen mestariteoksen inspiraation lähde on Villa Palmeri. Tämä sijaitsee Firenzessä.

Inspiraatiota keskiajalta

moderni arkkitehti taloa Välimeren Harold Lloyd Estate Beverly Hills CA

Hearst Cassle on tämän päivän artikkelin seuraava rakennus. Voidaan sanoa, että se symboloi 1900 -luvun Välimeren arkkitehtuurin retrospektiiviä. Nykyään yleisö voi vierailla siellä.

Katsaus Välimeren arkkitehtuuriin

moderni arkkitehti taloa Välimeren puutarhan suunnittelu

El Mirasol on espanjalainen uudestisyntymisen asuinpaikka, sen suunnitteli ja rakensi yksi 1900 -luvun kuuluisimmista arkkitehdeistä – Addison Mizner. Valitettavasti se tuhoutui vuonna 1950.

Muistutus merkittävästä espanjalaisesta asuinpaikasta

moderni arkkitehti taloa Välimeren El Mirasol Palm Beach FL

Hayesin kartano sijaitsee San Josessa Yhdysvalloissa ja rakennettiin vuonna 1905. Välimeren luonnetta ei voi sivuuttaa tässä.

Klassinen, moderni ja majesteettinen

moderni arkkitehti taloa Välimeren Hayes Mansion 200 Edenvale Ave San Jose