Moderni arkkitehtuuri ja hyvinvointi, joiden avulla voit elää mukavasti

Voit tehdä niin paljon urheilua ja liikuntaa kuin haluat, mutta terveellinen elämä on paljon enemmän

Ensinnäkin se sisältää sopivan tunnelman, jossa ihminen elää.

Tämä on New Yorkin Greenwich Villagen asuinpaikan takana oleva filosofia. Tämän asuinpaikan on rakentanut DELOS Living.

Tämä yritys tunnetaan hyvinvointistandardien noudattamisesta. Heidän rakennuksissaan käytetään ympäristöystävällisiä ja ihmisten terveyttä koskevia periaatteita. Näin ne takaavat erittäin terveen elinympäristön.

Hyvinvointi täällä tuntuu kaikissa yksityiskohdissa, ja tämän saavuttamiseksi terveydenhuollon asiantuntijat ovat olleet mukana. He kaikki uskovat, että hyvä terveys on paremman maailman perusta. Koska “terveet” rakennukset ovat myös ympäristöystävällisiä.

DELOS Livingin moderni arkkitehtuuri ja hyvinvointi

Asuinrakennus on myös esimerkki siitä, että moderni wellness -arkkitehtuuri voidaan yhdistää myös historiallisten nähtävyyksien säilyttämiseen. Koska täällä on kyse jälleenrakennuksesta, jossa säilytettiin 60 -luvun historiallinen julkisivu.

Energiatehokas moderni arkkitehtuuri

Energiatehokkuus on yksi tämän rakennuksen sisäänrakennetuista ominaisuuksista. Tässä tapauksessa mentiin kuitenkin muutaman askeleen pidemmälle. Rakennuksessa on sisäänrakennettu valaistusjärjestelmä, joka vastaa ihmisen biorytmejä. Lisäksi sinulla on rauhoittavat pimennyslasit ja ultraviolettijärjestelmä veden puhdistamiseen. Käytössä on myös erittäin moderni ilmanpuhdistusventtiilin toimintajärjestelmä. Jos asut täällä, hyödyt myös keskitetyistä aromaterapia -annostelijoista.

Eikö se riitä todella hämmästyttämään sinua? Sitten minulla on sinulle vielä yksi viesti: Kaikki tämä on erittäin perinteisesti ohjattua Ipad -järjestelmällä.

Minikeittiö – käytännöllinen ja miellyttävä

Tällaiset huoneistot näyttävät tulevaisuuden asioilta. Mutta huomaat kuinka pian niistä tulee vakiovarusteita. Ensimmäiset askeleet ovat yksittäisten kiinteistöjen integrointi ja jossain vaiheessa me kaikki hyödymme näistä keksinnöistä. Koska jokaisen ihmisen terveellinen elämä maksaa itsensä yhteiskunnalle. Pian kaikki tunnistavat tämän.

Joten minkä näistä ominaisuuksista haluaisit mieluiten sisällyttää kotiisi??

Keittiöalueen näyttely

 Geometriset seinäkoristeelliset linjat ja muodot

   Ylelliset, kiiltävät koriste -esineet

      Makuuhuone yhden hengen vuoteella

Parivuode – rauhoittava, rentouttava ilmapiiri  

Vapaasti seisova paraventti puusta väliseinänä makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välillä

Lämmin, keltainen vivahteita kylpyhuoneessa

Kattoterassi rentoutumisalueella ja upeat näkymät

Nauti kauniista kaupunkiympäristöstä ylhäältä