Moderni arkkitehtuuri observatoriossa Machado Costassa, Portugalissa

Etäinen sijainti, harmonia luonnon kanssa ja innovatiivinen karisma – tällaisen modernin arkkitehtuurin pitäisi luonnehtia tulevaisuuteen suuntautuvia tiloja, kuten observatorio. Ainakin meille jää tämä vaikutelma kiehtovasta rakennuksesta, jolla on tämä toiminto ja joka sijaitsee Aveirossa, Portugalissa. Sillä on varmasti vertauskuvallinen luonne ja se voi toimia inspiraationa monille moderneille taloille.

Harmonia ympäristön kanssa on erittäin tärkeää modernille arkkitehtuurille

Etäisyys modernista arkkitehtuurista

Moderni arkkitehtuuri syrjäisessä kaupungissa

Observatorio kohoaa eri kanavien, suolamaiden ja pienten saarten sokkelon yläpuolelle. Ne kaikki muodostavat laguunin maiseman. Rakennus toimii myös sisäänkäynninä luonnonpuiston vierailijoille, mikä osoittaa Vouga -joen suun biologisen monimuotoisuuden.

Ikkunat osoittavat moderneja muotoja ja kauniit näkymät ympäristöön!

Lasinen julkisivu moderni arkkitehtuuri

Rakennuksen sisäinen ulkoasu

Sisällä moderni arkkitehtuuri sisältää luentosalin, josta avautuu näkymä ympäristöön. Näitä voi katsella suurten ja syvien ikkunoiden kautta, mikä tekee ympäröivän maiseman katsomisesta erityisen intensiivistä. Voit ihailla patoilla kasvavia kasveja ja taivaan pienimpiä liikkeitä. Observatorion loi entinen käsityöläinen, jonka työ on myös Aveiron telakka. Kaksi paikallista puuseppää valmisti puiset osat muottiin. Metalliosat ovat laivaston lukkojen työtä.

Puiset osat ja muut elementit ovat paikallisten käsityöläisten valmistamia

teollinen julkisivu moderni arkkitehtuuri

Tunnistamme modernit, rakentavat kiintymyksen muodot luontoon ja kotiin tässä modernissa rakennuksessa. Niillä on erittäin myönteinen vaikutus ja ne ovat tyypillistä portugalilaista tyyliä. Ja kuten voimme myös nähdä, moderni arkkitehtuuri sopii erinomaisesti edustamaan superperinteisiä arvoja. Se onnistuu luonnollisesti myös integroimaan ne nykyaikaisiin tieteellisiin käsitteisiin. Tällainen rakennuskonsepti on siis nähtävä kiehtovana visiona tulevaisuudesta!

Tässä maisemassa moderni arkkitehtuuri näyttää vakauden saarelta

moderni arkkitehtuuri suuren järven rannalla

Maiseman värit valittiin julkisivun suunnitteluun

moderni arkkitehtuuri veden äärellä

Lähellä voimme nähdä integroitujen komponenttien monimuotoisuuden

moderni arkkitehtuuri julkisivukenttä

Sisätilojen eri osat toimivat yhdessä saavuttaakseen upean visuaalisen tasapainon

moderni arkkitehtuuri upealla lasilla

Moderni luentosali mahdollistaa erityisen intensiivisen luonnon tarkkailun

moderni arkkitehtuuri loistava lukusali

Hallin rakenne tekee siitä sopivan interaktiiviseen toimintaan

kauniit portaat moderni arkkitehtuuri

Nykyaikaisissa taloissa niiden toiminta näkyy myös julkisivulla

kauniit kentät moderni arkkitehtuuri


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80