Moderni arkkitehtuuri sopusoinnussa luonnon kanssa

 moderni arkkitehtuuri talo maisema kiipeily kukkien kokoa

Nauti upeista näkymistä kotoa

Talon suunnittelussa on erittäin tärkeää, että sisustus vastaa ympäristöä. Se voi olla näkymä taivaalliseen laajuuteen tai moderni arkkitehtuuri toimia alueella. Jos päästät tarpeeksi auringonvaloa, voit muuttaa jopa kaikkein nöyrimmän pienen asunnon upeaksi paikkaan.

Kun olet integroinut asunnon oikealla tavalla ympäristöön, on vaikea kuvitella yhtä elementtiä ilman toista.

Howard Backen on arkkitehti, joka tietää tarkalleen, miten se tehdään. Hänen suunnittelemillaan taloilla on erittäin vahva suhde luontoon. Ne eivät ole niin erilaisia ​​kuin 1500 -luvun Venetsian Palladio -talot.

Molempia arkkitehtuurityyppejä voidaan kuvata vaiheeksi, jossa asukkaita opetetaan ja kannustetaan miettimään ja nauttimaan ympäristöstään.

Backenin ja hänen kumppaniensa, Jim Gillamin ja Loren Kroegerin työ esiteltiin Daniel Gregoryn uudessa kirjassa. Ne on otettu myös valokuvaajan työssä.

Näiden tyylikkäiden nauhojen avulla saamme vilauksen Backen -yhtiöstä Gillamista & Kroeger Arkkitehdit sekä siro maisema, josta he saivat inspiraationsa.

Moderni arkkitehtuuri ja luonto kulkevat yhdessä

moderni arkkitehtuuri takka pyöreä pöytälamppu muutettu

Aivan kuten täysin valkoiset seinäkalusteet näyttävät taideteoksia mahdollisimman paljon, huonekaluilla on keskeinen rooli tässä esitetyssä huoneessa.

Selkeästi vaakasuorien mittasuhteiden ansiosta ikkunat ohjaavat näkymän kaukaisuuteen. Yksi katsoo kaukaisille kukkuloille ja taivaalle ylä- ja ulkopuolella.

Kirjahyllyt, verhot ja roikkuvat rakenteet rajaavat tämän näkymän kuin kuva.

Sisustus puupaneeleista

moderni arkkitehtuuri pöytä kukkaruukut baaripöydän kokoa

Tässä näemme valkoisen puupaneeleista valmistetun sisätilan. Se on itse arkkitehdin asuintila, ja hän on päättänyt asuin-, ruokailu- ja keittiöalueiden yhdistelmästä, jota huone katsoo. Samalla sinulla on laaja näkymä laajaan maisemaan.

Tämä kerma ei vaikuta liian isolta. Mutta erilaisten oleskelualueiden vuoksi voit todella majoittaa melko suuren joukon ihmisiä täällä. Mutta jopa parina löydät huoneen mukavan ja kodikkaan.

Muotokuva keskittyy

modern architecturekuva oleskelualue pöytä muutettu

Maailmassa ei ole niin paljon paikkoja, joissa voit luoda tällaisen talon. Täällä voit nauttia täydellisestä avoimuudesta ja siinä on todella vain minimalistinen rakenne. Näin oli mahdollista hyötyä täysimääräisesti maiseman kauneudesta.

Talo näyttää olevan lattian ja purjeiden välissä. Näkymä ulkona ja kaukana sieltä on todella henkeäsalpaava. Ainoa asia, jota voidaan kuvata hieman varauksellisemmaksi, on muotokuva, jonka mitat ovat elämää suurempia. Se on kuva naisesta. Hän katsoo meitä taaksepäin ja välttää vapauden ja kaaoksen heidän karismansa kautta.

Luonnon keidas

moderni arkkitehtuuri allas kaunis valaistus muutettu

Luonnonvalo ja talon valaistus yhdessä

moderni arkkitehtuuri talo maisema muutettu

Kun katsot tämän tyyppistä taloa ulkopuolelta, näet selvästi kotimaisen luonteen. Niissä on perinteinen viilukatto ja puupaneelit sivuilla. Tulet varmasti rentoutumaan tällaisessa ilmapiirissä. Tämä luo aksiaalisen rakenteen, joka sulkee uima -altaan, portin ja talon ytimen. Tämä takaa ylellisen tunnelman ja hienostuneen ulkonäön.

Kyllä, nämä talot ovat kiireisiä ja voit nauttia niistä erittäin hyvin. Täällä asuu ihmisiä, jotka elävät unelmiaan.

Upea talo

moderni arkkitehtuuri avoimien ovien lasiseinien kokoa

Poikkeuksellinen keittiö

moderni arkkitehtuuri keittiö avoimet hyllyt

Haluan esitellä teille koko kirjan henkeäsalpaavimman talon. Katto on erittäin matala ja peitetty ruoholla. Näin maisema häviää muutamassa päivässä.

Sinusta tulee yksi maiseman kanssa.

Talossa on yhden hengen huone ja se takaa jatkuvan yhteyden sisä- ja ulkotilojen välillä. Voit nauttia näkymistä vuorille ja järvelle.

Näkymä merelle

moderni arkkitehtuuri talo maisema ranta muutettu

Elää vedessä

moderni arkkitehtuuri talo maisema valtameri

Näkymä kylpyhuoneesta

moderni arkkitehtuuri kylpyhuone 2 muutettu

Meri kotona

moderni arkkitehtuuri kylpyhuone

Nauti merestä hedelmien ja juomien kera

modernin arkkitehtuurin hedelmät pöydällä

Anna valon tulla monien ikkunoiden läpi

moderni-arkkitehtuuri-in-the-ocean-resized

Uima -allas metsässä

moderni-arkkitehtuuri-allas-metsässä-muutettu

Toinen esimerkki ovat talot, joiden voidaan sanoa kelluvan vedessä. Asuminen näin suunnitellussa talossa olisi suuri haaste muistuttaen jatkuvasti itseäsi, että seisot tukevalla alustalla.

Näistä taloista puhutaan moderni arkkitehtuuri, ovat myös esimerkki yksityiskohtien huolellisesta käsittelystä. Sen huomaa sisustuksessa ja valaistuksessa. Ei voi löytää parempaa näyttöä kuin tämä yksityiskohtainen rakkauden ja ammattitaidon selvitys.