Moderni lasi- ja betonitalo sademetsässä on uusi pakopaikka filosofille

Tänään jatkamme artikkeleita epätavallisista ja ainutlaatuisista talomalleista. Tässä näytämme sinulle uuden esimerkin siitä, että ihmisen ajattelu ei tunne rajoja. Tämä on moderni lasi- ja betonitalo. Se on rakennettu sademetsään ja osoittaa, että on jatkuvasti sopeuduttava uusiin haasteisiin arkkitehtoniselta kannalta. Lisäksi tämä talo on varmasti mielenkiintoinen lukuisille lukijoillemme, koska se tuo ehdottomasti uusia ajattelutapoja ja elämistä sen kanssa. Anna itsesi yllättyä sen ainutlaatuisesta arkkitehtuurista!

 Moderni lasi- ja betonitalo Brasilian sademetsän keskellä.

Moderni lasi- ja betonitalo sademetsässä luo täydellisen pakopaikan luonnon keskelle

  • Miksi moderni lasi- ja betonitalo rakennettiin keskelle sademetsää??

Brasilian Atelier Branco on rakentanut sademetsään lähellä São Pauloa modernin lasista ja betonista valmistetun talon nimeltä Casa Bibliotheca. Se on suunniteltu erityisesti filosofille hänen pakopaikakseen luonnon keskellä.

Talossa on itse asiassa laaja kattoterassi, jolla asukas voi lukea tuntikausia häiritsemättä. Tai polttamalla savuketta hän voi katsoa tähtiin. Täydellinen filosofille, joka halusi yksityisen tilan lukemiseen ja pohdintaan.

 Voit katsella sademetsää päivin ja öin tilavan olohuoneen joka kolkasta.

Moderni talo lasista ja betonista sademetsässä, tilava olohuone, korkeat lasiseinät, näkymä ulos

Tämä moderni koti sijaitsee rinteessä Atlantin sademetsässä – metsässä Etelä -Amerikan Atlantin rannikolla. Jos katsot sitä kaukaa, kaikki ovat iloisesti yllättyneitä. Korkeat lasiseinät mahdollistavat suoran näkymän sademetsään. Sisällä on hyvin romanttista, kun sataa! Lisäksi modernissa talossa on paksu betonikatto, joka muodostaa perustan suurelle 200 neliömetrin terassille. Kuten jo sanottu, voit rentoutua tällä luonnon keskellä ja ihailla Atlantin sademetsän vihreää ympäristöä. Kattoterassi on puuta. Tavoitteena käytettiin säänkestäviä puulevyjä ja ne asetettiin vinosti niin, että luotiin mielenkiintoinen kuvio.

Puulla peitetty kattoterassi kutsuu sinut viipymään ulkona pidemmän aikaa.

Moderni talo lasista ja betonista sademetsässä, leveä kattoterassi, joka on peitetty säänkestävillä puulevyillä

Tämän modernin talon rakentamiseen Brasilian sademetsään käytettiin runsaasti lasia ja betonia. Talon päärakenne, mukaan lukien katto, porrasperusta ja pilarit, on valmistettu betonista. Betoniportaat talon molemmin puolin johtavat myös kattoterassille. Valtavat lasiseinät ohuilla teräskehyksillä tarjoavat upeat näkymät metsään talon joka kolkasta.

 Yksinkertainen muotoilu ja niin älykäs toteutus – tämä on moderni lasi- ja betonitalo Brasilian sademetsässä.

Moderni talo, joka on valmistettu lasista ja betonista sademetsässä ja joka on rakennettu yksinkertaisesti suunnitteluun näppärästi toteutettuna

 Se merkitsee itsensä harmonisesti ympäristöön.

Moderni sademetsään rakennettu lasi- ja betonitalo on harmonisesti integroitu ympäristöön

  • Moderni lasi- ja betonitalo nimeltä Casa Bibliotheca

Tämä moderni lasi- ja betonitalo on luotu viihtyisäksi pakopaikaksi filosofille. Täällä hän voi miettiä filosofian globaaleja kysymyksiä häiriöttömästi ja olla luova. Tästä syystä talossa on erityinen paikka suurelle kirjastolle. Tältä osin talossa on myös nimi Casa Bibliotheca. Miten se rakennetaan sisälle? Ensinnäkin se ulottuu kolmelle tasolle, jotka sulautuvat harmonisesti maastoon. Lisäksi sisällä olevaa betonirakennetta täydennetään jatkuvasti puulattialla jatkuvuuden luomiseksi eri alueiden välillä. Alakerrassa on avokeittiö sekä olohuone ja ruokasali. Etuseinässä on lasiovi, joka avautuu ulospäin.

Moderni talo lasista ja betonista – sillä on nimi Casa Bibliotheca.

Moderni lasi- ja betonitalo sademetsään pystytetty kirjahylly nimeltä Casa Bibliotheca

Täällä voit tuntea olosi mukavaksi ja viihtyisäksi, nauttia täydellisestä rentoutumisesta ja työskennellä luovasti.

Moderni talo lasista ja betonista sademetsässä, nauti täydellisestä rentoutumisesta ja työskentele luovasti

Keskimmäisessä kerroksessa on lukualue ja työhuone, jossa takaseinässä on suuri kirjahylly. Molemmin puolin olevat lasiseinien ovet johtavat ulkoportaisiin. Kolmannella tasolla on kaksi makuuhuonetta, joissa on oma kylpyhuone paljailla betonipinnoilla. Kylpyhuoneet ovat täysin sisään Teollinen tyyli, suunniteltu ilman romantiikkaa.

Liitetyt teollisen tyylin kylpyhuoneet täydentävät ylimmän kerroksen kahden makuuhuoneen ulkoasua.

Moderni lasista ja betonista valmistettu talo sademetsässä rakentaa kylpyhuoneet teollisiin pintoihin, jotka on valmistettu paljaasta betonista

 Huonekalut ovat sekoitus viime vuosisadan puolivälin nykyaikaisia, moderneja ja vintage -esineitä, jotka ovat modernia tyylikkyyttä ja mukavuutta.

Moderni talo lasista ja betonista sademetsässä luo tyylikkään keinutuolin, jossa on sekoitus modernia ja retro -muotoilua

 Kattoterassi ylhäältä katsottuna!

Moderni lasista ja betonista valmistettu talo sademetsässä pystytti kattoterassin ylhäältä katsottuna