Moderni sisustus käyttämällä Screen House Black Homen esimerkkiä

Tässä artikkelissa esittelemme modernin sisustussuunnitelman, joka on yksi muotoilu- ja arkkitehtuuristudion parhaista teoksista Arkkitehdit Carter Williamson On. Konsepti on peräisin vuodelta 2014 ja sillä on yhtä silmiinpistävä nimi Screen House. Nimi tulee mustasta metallista valmistettujen paneelien käytöstä seinien suunnittelussa, joihin on liitetty valokuvaesityksiä. Tällainen muotoilu on osoittautunut erittäin suosituksi monien eri asukkaiden keskuudessa. Tämän sisustuskonseptin käytännön etuihin kuuluu myös yksityisyyden suoja ja mahdollisuus mukauttaa se kasvavan perheen tarpeisiin.

Voit hyödyntää kapeaa pohjapiirrosta parhaalla mahdollisella tavalla

moderni sisustus pitkänomainen keittiö

Selvittämätön potentiaali

Nykyaikaiselle arkkitehtuurille ja sisustukselle on ominaista suurelta osin se, että ne kehittävät suuria mahdollisuuksia pieniltä ja ensi silmäyksellä asumattomilta alueilta. Tämän nuotio-projektin lähtökohtana on korkea, mutta samalla kapea pohjakerroksen talo, jonka sisustus on erittäin epäedullinen ja yhteys kadulle huono.

Kaikki tämä vaikutti tämän omaisuuden mahdollisuuksiin, jotka eivät muuten ole mitenkään pieniä.

Riippuvalaisimet luonnonmateriaaleista – tämän sisustuksen kohokohta

ruokasali asetettu moderni sisustus

Moderni sisustus ja avoin suunnitelma

Puhumme niin usein avoimesta suunnitelmasta modernin sisustuksen suhteen, että joskus pelkäämme arkipäiväisyyttä. Mutta niin monimutkaiset projektit kuin tämä osoittavat potentiaalinsa ja miksi ne ovat niin tärkeitä. Tässä, kuten monissa muissakin moderneissa huoneistoissa, on erittäin epäsäännöllinen ulkoasu. Käytettävissä oleva tila on melko kapea, mutta myös pitkä. Avoin suunnitelma mahdollistaa monin tavoin tämän epäsäännöllisyyden piilottamisen visuaalisesti. Tämä luo yleensä paljon miellyttävämmän ja viihtyisämmän ilmapiirin.

Portaikkorakenne on moderni ja taiteellinen

moderni sisustusyhdistelmä puusta ja mustista seinistä

Avaruuden jakautuminen

Toisaalta moderni sisustus elää visuaalisesti miellyttävän kuvan luomisesta. Kuten olemme juuri kirjoittaneet, halutaan ensin piilottaa epäedulliset ominaisuudet ja korjata ne puhtaasti aistimusten perusteella. Sisustussuunnittelijat ovat myös huolissaan eri toiminnallisten alueiden loogisesta jakautumisesta. Tässä tapauksessa keittiö on modernin sisustuksen sydän.Tämä on perinteinen lähestymistapa, joka luo harmonian ja turvallisuuden tunteen.

Keittiö avautuu kaikkiin muihin huoneisiin ja myös viheralueelle, joka on tämän ja toisen rakennuksen välissä. Suurten ikkunoiden kautta tämä istutettu alue näyttää pieneltä etupihalta. Myös portaat ensimmäisen kerroksen huoneisiin alkavat täältä. Tämä lisättiin uuteen konseptiin tilan pystysuoran jaon ansiosta. Erittäin modernin kelluvan luonteensa ansiosta portaikkorakenne näyttää olevan osa huoneen sisustusta. Siten se tuo lisäarvoa sisustukseen, vaikka se vie merkittävän osan tilasta.

Luonnonvalo ja yksityisyyden suoja ovat tässä täydellisessä tasapainossa

puiset portaat ja moderni sisustus

Moderni metalliportaikkorakenne – lähikuva

upea portaikko suunnittelu moderni sisustus

Mitä muuta tämä huoneisto näyttää meille?

Yksityisen suojelun ja turvallisuuden näkökohdat on ratkaistu täällä ainutlaatuisella tavalla modernilla arkkitehtuurilla. Avoimien alueiden laaja käyttö takaa läpinäkyvyyden sekä riittävän yleiskuvan ja hyvän yhteyden kaikkien huoneiden välillä. Eri alueiden älykäs jakautuminen takaa riittävän suojan asukkaiden yksityiselle alueelle.

Tulevaisuudelle tyypilliselle arkkitehtuurille tyypillisesti tässä käytetään myös tummia värejä. Mustaa käytetään paljon ja se sopii erinomaisesti vaaleiden puupintojen kanssa. Tämä on hyvin tyypillinen lähestymistapa etenkin pienempien talojen konsepteihin. Suunnittelijat käyttivät värejä ja peilipintoja siten, että ne korostavat tiettyjä huoneen näkökulmia ja antavat siten tunteen laajasta huoneesta.

Moderni sisustus, joka hyödyntää parhaiten katua

moderni sisustus upea keittiösaari ja näkymä puutarhaan

Tarkastele koristeellisia muotoiluvaloja

upeat puuvalot moderni sisustus

Ruskea ja musta ovat upeassa visuaalisessa tasapainossa

alkuperäinen olohuoneen moderni sisustus

Avoin suunnitelma on varsin sopiva tässä huoneistossa

monia eri istuinalueita moderni sisustus

Mustavalkoista kontrastia käytettiin kylpyhuoneen sisustuksessa

modernit sisustussuunnitelmat valkoiset pesualtaat

Joillakin alueilla vallitsevat lämpimän puun vivahteet

moderni sisustus avoimen tilan idea

Yhteys kaupunkiin on visuaalisesti sujuva

moderni sisustus kauniit lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat

Yhdestä kylpyhuoneesta on myös upeat näkymät ympäröivälle alueelle

moderni sisustus valkoinen kylpyhuone

Tässä neutraalissa sisustuksessa tällainen värillinen kylpyhuone näyttää jalokiveltä

värilliset laattalattiat moderni sisustus

Puutarhasuunnittelussa on myös erittäin moderni luonne

nainen puutarhassa moderni sisustus

Upeita kuvia, jotka osoittavat puutarhan tunnelman

moderni sisustusnäkymä puutarhaideoita

moderni sisustus loistava puutarha


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80