Mukava sisustus ja viehättävät maisemat – Nelson House Uudessa -Seelannissa

mukava sisustus eristäytynyt puhtaasta luonnosta

Mukava sisustus ja viehättävä maisema

 Uusi -Seelanti tunnetaan maailmanlaajuisesti ainutlaatuisena matkakohteena, jossa on villi, koskematon luonto ja viehättävät maisemat. Lukuisat järvet, vuoret ja laaksot tarjoavat jokaiselle talolle rauhallisen, alkuperäisen ja majesteettisen taustan. Tänään haluamme tuoda sinulle suuren talon, joka yhdistää luonnollisen rauhallisuuden ja modernit sisätilat – Nelson House, jonka on suunnitellut arkkitehti Kerr Ritchie.

Talo määräytyy avoimen pohjaratkaisun, tyylikkään sisustuksen ja suuren alueen ansiosta, ja se tarjoaa upean panoraamanäkymän Nelsonin kaupunkiin.

Rakennus koostuu kahdesta tasosta ja tyylikkäästä sisäänkäynti -alueesta, joka houkuttelee viettämään pidemmän ajan ulkona. Viileä lasikuisti, leveät käytävät ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat takaavat jatkuvan yhteyden ulkomaailmaan. Ainutlaatuinen julkisivuverhous antaa talolle enemmän yksilöllisyyttä.

Rakennuksen moderni, rento tyyli ei ole vain tyylikäs, vaan myös erittäin kodikas ja kutsuva

mukava sisustus, puhtaat linjat

Syö tai leiki luonnossa

mukava sisustus yksinkertainen puinen terassi ja leikkipaikka hiekalla

Keittiö, olohuone ja ruokailutila ovat pohjakerroksessa ja makuuhuoneet ja kylpyhuoneet toisessa kerroksessa. Erittäin tärkeä osa taloa on sen kestävyys. Siinä on pieniä aurinkopaneeleja ja muita energiaa säästäviä lisävarusteita. Se on vain täydellinen esimerkki tulevasta kodista, joka on sopusoinnussa luonnon kanssa. Hämmästy ja jätä kaikki muu vaeltajan haltuun!

Paljon aurinkoa ja raitista ilmaa

mukava sisustus kaksi liukuovien kerrosta

Raikkaat värit ja lämpimät puun sävyt

mukava sisustus keittiö takaseinä celadon vihreä mosaiikki seinälaatat

Moderni minimalismi

mukava sisustus tapetti lehdetön puita

Rauhallinen ja kutsuva illalla

mukava sisustus ja viehättävä näkymä

mukava sisustus kutsuu illalla