Näyttävä nykyaikainen asuinpaikka Meksikossa – Residencia R35

Moderni kesämökki Meksikossa

Kauan ovat menneet ajat, jolloin talon rakentaminen määräytyi vain muutamien poikittaisten laatikoiden ja kuutioiden kanssa, ilman mielikuvitusta ja omaperäisyyttä. Moderni arkkitehtuuri mukauttaa talot omistajien erityistarpeisiin ja antaa niille ainutlaatuisia ääriviivoja.

Tässä näemme yhden nykyaikainen asuinpaikka, joka sijaitsee Hermosillossa, Sonorassa, Meksikossa.

Se on ehdottomasti palkkioalueelle luokiteltava teos, jolle on tunnusomaista silmiinpistävä siluetti, jonka arkkitehdit Imativan arkkitehdit loivat erityisesti tätä tapausta varten. Näin paikkakunnan erityistarpeet täytettiin.

Kadulta katsottuna Residencia R35: n julkisivu näyttää tyypilliseltä nykyaikaiselta kodilta. Kuitenkin ensimmäisen askeleen jälkeen sinut kiehtoo yksityisten ja julkisten tilojen vuorovaikutus.

Ulko- ja sisävarusteet on integroitu saumattomasti eri tasojen yhteisiin varusteisiin.

Kauniit portaat varmistavat, että eri portaat kulkevat vaivattomasti toisiinsa. Keskipihasta tulee sitten asuinpaikan sydän ja sielu. Yksi askel sisäpihan alapuolella on virkistävä oma uima -allas, jota ympäröi laaja puuterassi.

Nykyaikainen asuinpaikka

Massiivinen katto pohjakerroksessa

Tuore ruoho takapihalla

Sisäänrakennettu uima-allas

Luonnonkivestä valmistettu yksityisyysnäyttö

Luonnollisten materiaalien seos

Vankat puutarhan portaat

Talon alimmalla tasolla on palvelualue. Ensimmäisessä kerroksessa on julkisia huoneita. Ne on varattu viihteelle, älykkäälle kodin sisustukselle ja ruokasalille. Puun ja lasin laajan käytön ansiosta on vältetty tietyn elementin hallitseminen.

Kuinka löydät tämän arkkitehtuurin idean ja toteutuksen?

Tunnetko olosi mukavaksi tällaisessa ilmapiirissä?

Lämmin tunnelma olohuoneessa

Nykyaikaiset keittiökalusteet

Puupalkit makuuhuoneen sängyn yläpuolella

Valkoinen ulkonäkö

Kelluvat puiset portaat

Sisäänrakennettu seinävalaistus


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80