Nykyaikaiset paritalot veden äärellä tarjoavat mukavuutta ja viihtyisyyttä

modernit paritalot berliini kiinteistöjä vedellä

Eläminen sielulle – näin kodista tulee koti

Oma koti tarjoaa meille rauhaa, turvallisuutta ja mahdollisuuksia vetäytyä arjesta. Vietämme suuren osan ajastamme täällä, erityisesti arvokasta vapaa -aikaa, jossa rentoudumme ja löydämme tien takaisin itseemme. On erityisen tärkeää, että kotimme tarjoaa juuri sitä, mikä tekee meidät onnelliseksi.

Koska jokainen on erilainen, ei ole helppoa sanoa, mitä etsiä kiinteistön valinnassa ja sisustamisessa, mutta on silti hyödyllisiä vinkkejä, jotka voivat antaa ehdotuksia oman kodin tekemisestä entistä kodikkaammaksi.

Modernit paritalot Berliinissä 

modernit paritalot berliini humboldt island kiinteistöt vedellä

Oikea omaisuus

Kiinteistöjen osalta tarjonta on yhtä suuri kuin ihmisten etujen monimuotoisuus – ainakin Berliinin kaltaisissa metropoleissa. Jokaisen, joka päättää asua suurkaupungissa, ei tarvitse luopua rauhasta ja luonnosta, päinvastoin, yksinomaisia ​​ratkaisuja löytyy erityisesti täältä – ajankohtainen avainsana on: paritalot Berliinissä. Tämä suuntaus liittyy Humboldt Islandin viimeisimpään kehitykseen. Olivat täällä mielenkiintoisia paritaloja Berliinissä luotu aivan veden päälle. Täällä on oma pääsy uimiseen tai venelaituriksi. Kuitenkin olet metropolin keskellä ja kaikki tärkeä saavutetaan hetkessä. Paritalot ovat myös täydellinen ratkaisu kaikille, jotka heiluvat asunnon ja talon välillä ja ovat kiinnostuneita nykyaikaisista ratkaisuista.

modernit paritalot berliini kiinteistöt veden sisustusideoita

Valon kysymys

On aina aliarvioitu, kuinka tärkeä valo on hyvinvoinnillemme. Ihmiset, joiden työpäivä tarkoittaa, että he näkevät harvoin suoraa auringonvaloa, tuntevat itsensä usein onnettomammiksi kuin muut. Syy tähän, miksi aurinko tekee sinut onnelliseksi, on serotoniinipitoisuuden nousu, kun säteet saavuttavat kehomme.

nykyaikaiset paritalot berliini noudattavat nykyisiä elämän suuntauksia

Et voi muuttaa työaikaasi, mutta voit muuttaa valon puutetta: Tee jotain hyvää itsellesi ja kehollesi istumalla auringossa 5 minuuttia ennen tai jälkeen työn ja sulkemalla silmäsi. Tämä lyhyt aika riittää antamaan sinulle enemmän voimaa jokapäiväiseen elämään. Jos tämä ei ole mahdollista, voit hankkia myös kotiisi UV -lampun. Jälleen kerran, istu vain säännöllisesti viidestä kymmeneen minuuttiin ja lataa akut.

modernit paritalot berliini kalustettu olohuone takka

Luo muistoja

Olipa mukavia päiviä lapsuudessa, villit juhlat ystävien kanssa, jännittävä opiskeluaika tai perhejuhlat ulkona – elämämme koostuu muistista. Olipa valokuvia, matkamuistoja tai pieniä lahjoja, jokaisessa kodissa on asioita, jotka muistuttavat menneistä päivistä ja saavat meidät ajattelemaan takaisin kokemiamme asioita. Kaikki eivät pidä siitä, että heidän asuntonsa tai talonsa on täynnä palasia, mutta sen ei myöskään pitäisi olla tyhjä. Tarvitsemme muistoja, jotta voimme tuntea olonsa kotoisaksi yhdessä paikassa. Joten katso vanhoja laatikoitasi ja hämmästy mitä löydät sieltä. Paljon voidaan rakentaa omiin neljään seinään luovalla tavalla. Muutama kuvakehys riittää usein tuomaan erityisiä muistoja tyylikkäästi.

design moderni duplex berliini kiinteistöjä veden olohuoneessa

modernit paritalot berliini kiinteistöt vedessä olohuoneen huonekalut

Sosiaaliset kontaktit

On tärkeää, että tunnet olosi mukavaksi omassa kodissasi, mutta älä silti unohda kutsua ketään. Juuri kun muut ihmiset tulevat kotiisi, se täyttää huoneen elämää ja antaa sinun nähdä kotisi uudella tavalla. Jos olet uusi pääkaupunki, uusien kontaktien luominen ei ehkä ole helppoa. Paritaloja suositellaan tähän. Berliini on pohjimmiltaan avoin kaupunki, jos muutat alueelle, jossa kaltaisesi ihmiset asuvat, löydät myös yhteyksiä. Ehkä jopa hänen naapurinsa. Luota vain tunteisiisi ja mene ulos. Se ei voi missään tapauksessa vahingoittaa.

modernit paritalot berliini sisustusideoita maalaismainen tyyli