Nykyiset trendit ja vinkit kiinteistön ostamiseen vuonna 2017

Kiinteistöjen ostaminen ja myyminen osoittautuu yllättävän jännittäväksi alaksi useimmille ensikertalaisille. Löydät useita toisiinsa liittyviä näkökohtia. Kaikilla näillä on ratkaiseva rooli täydellisessä kiinteistön valinnassa. Se on erilainen jokaiselle henkilölle. Kiinteistömarkkinat ovat erittäin dynaamiset: ainoa tapa, jolla et menetä suhdettasi, on jos noudatat oman edun mukaista lankaa. Voit saavuttaa tämän pitämällä aina mielessä hyvin harkitun oston olennaiset kysymykset. Tarkastelemme sitä alla ja kiinnitämme huomionne vuoden 2017 tärkeimpiin suuntauksiin.

Kiinteistöjen hankinta ja yhteisön kestävä kehitys

kunta ja kiinteistöjen hankinta

Mikä on valitun kiinteistön nykyinen markkinahinta?

Jokaisella kiinteistöllä on objektiivinen markkinahinta, joka ei aina perustu ilmeisiin olosuhteisiin. Alan kehitys, muuttunut taloudellinen tilanne ja kasvava kiinnostus tiettyä asuinaluetta kohtaan ovat esimerkkejä tästä ratkaisevia tekijöitä.

Ostajia ja myyjiä ohjaavat päätöksessään myös monet emotionaaliset syyt. Se on luonnollista, mutta sinun pitäisi ainakin pitää nykyinen markkinahinta mielessä. Näin et joudu omien epärealististen odotustesi ansaan.

Kiinteistöä ostettaessa integroidut viheralueet ovat usein erittäin tärkeitä

viheralueita ja kiinteistöjen hankintaa

Mitkä ovat henkilökohtaiset prioriteettisi ostaessasi kiinteistön??

Kun sinulla on objektiivinen käsitys nykyisestä markkinahinnasta, voit nyt alkaa ajatella omia prioriteettejasi. Ehkä haluat kodin, joka on melko kaukana suurkaupungin keskustasta tai suosituimmista asuinalueista, koska terveellinen elämä ja rauhallinen ympäristö ovat sinulle tärkeimpiä.

Tai haluat unelmiesi kodin olevan alueella, jolla on huonosti kehittynyt infrastruktuuri, mutta jota on tarkoitus laajentaa lähivuosina?

Joten kun löydät kiinteistön, joka vastaa henkilökohtaisia ​​prioriteettejasi, voi joskus olla syytä maksaa hieman markkinahintaa korkeampi.

Arvioi kuitenkin riskit realistisesti ja odota pieniä tappioita, joita saattaa syntyä jälleenmyynnissä.

Perinteiset periaatteet ja joustavuus muokkaavat kiinteistömarkkinoita vuonna 2017

ideoita kiinteistöjen ostamiseen

Mitkä ovat tämän asunnon mahdollisuudet mahdollisen jälleenmyynnin yhteydessä?

  • Ovatko vastaavien asuntojen (samanlainen pohjaratkaisu, lähes saman kokoiset asuintilat ja lähes sama hyvä sijainti) hinnat nousseet tai laskeneet viime vuosina??
  • Tuleeko nykyinen suuntaus huomioon ottaen, tuleeko asunnosta yleensä kalliimpi vai päinvastoin halvempi??

Parempaan tai huonompaan, asiat voivat muuttua nopeasti elämässä. Ajattele siis aina jälleenmyyntiä! Pystytkö myymään asuntosi tai talosi tarvittaessa uudelleen? Tapahtuuko se lyhyemmässä vai pidemmässä ajassa? Nousevatko tämän tyyppisten asuntojen ja asuinalueiden hinnat? Kehitetäänkö siellä infrastruktuuria edelleen? Kaikilla näillä tekijöillä on erittäin suuri merkitys jälleenmyynnille jälkikäteen.

Kiinteistömarkkinat ovat nousussa myös ulkomailla

ostaa kiinteistöjä ulkomailta

Kolme kiinteistömarkkinoiden trendiä vuodelle 2017

Luetellut avainkysymykset ovat olleet olennaisia ​​kiinteistöjen ostamisessa ja myynnissä vuosikymmeniä (ellei vuosisatoja). Markkinoiden reaktiot muuttuvat kuitenkin yhteiskuntamme ja sen tarpeiden mukana. Tämä synnyttää myös alan nykyiset suuntaukset. Tässä ovat tämän vuoden uusimmat päivitykset.

Kiinteistön korkea hinta vuonna 2017 merkitsee myös paljon parempaa laatua

Hintojen nousu, mutta myös korkea laatu luonnehtivat kiinteistömarkkinoita vuonna 2017

Aika investoida

Kiinteistönvälittäjät suosittelevat tällä hetkellä sijoittamista kalliimpiin asuntoihin. On parempi luopua asuintilasta kuin rakennuksen laadusta tai sijainnista. Joustava ja moderni sisustus tekee elämästä pienessä asuintilassa erityisen mukavan ja terveellisen.

Nykyaikaiset kiinteistöt voidaan mukauttaa ympäristön muutoksiin

Vaihdettavat huoneistot ovat moderneja

Paljon vaihtoehtoja ja vaihdettavuutta

Monien eri vaihtoehtojen tarjoaminen on suosittu strategia vuonna 2017. Erilaisten asuinalueiden ja rakennusten suunnittelun erilaiset suuntaukset merkitsevät sitä, että saat esille monia vastaavia vaihtoehtoja samaan hintaan. Tämä varmistaa, että olet valinnut parhaan henkilökohtaisten prioriteettien mukaan. Lisäksi rakennusten on oltava muunnettavissa ja mukautettavissa ympäristöön.

Jos talo sopii tarpeisiisi täydellisesti, maksat mielellään lisämaksun

yksilöllä on hintansa

Keskittymällä alueen kestävään kehitykseen

Ympäristöllä on tietysti aina tärkeä rooli kiinteistön valinnassa. Mutta vuonna 2017 tämä suuntaus ymmärretään hieman eri tavalla kuin ennen: Asia on, että oma rakennus tuo lisäarvoa asuinalueelle. Yksi esimerkki on viheralueiden luominen kiinteistöön. Tämä tekee paitsi omasta elämästä, myös naapurustosta ja asuinalueestasi miellyttävämmän. Kiinteistöjen osto ymmärretään siksi yhä enemmän erillisenä strategisena panoksena yhteiskuntamme positiiviseen muutokseen.

Turvallisuus ja viisas toiminta kiinteistömarkkinoilla

Kiinteistömarkkinat ovat juuri tulleet pitkästä ja vaikeasta ajanjaksosta, ja siksi ne ovat tällä hetkellä erityisen huolissaan turvallisuudesta. Myynnit ja ostot ovat aina parempia ja viisaasti harkittuja. Elämänlaatu ja sopeutuminen yhteisön tarpeisiin ovat tässä keskeisessä asemassa. Uudet, syrjäiset kaupungit, joilla on hyvä infrastruktuuri ja erinomaiset liikenneyhteydet muihin kaupungin osiin, ovat parempia elämänlaadun vuoksi. Yleensä sinulla on paljon enemmän vapautta valita asunto, jonka riski on suhteellisen pieni.

Vuosi 2017 on siis hyvä vuosi investoida kiinteistöihin suhteellisen korkeista hinnoista huolimatta, koska ne tarjoavat paljon lisäarvoa ostajalle ja yhteiskunnalle.

Kiinteistömarkkinat suuntautuvat tällä hetkellä turvallisuuteen ja pitkäjänteiseen ajatteluun

Kiinteistömarkkinoiden suuntaukset osoittavat optimismia

Kiinteistöt, joissa on sisäpiha, ovat edelleen hyvin ajankohtaisia

talo maan kanssa

Samat periaatteet koskevat myös kiinteistön ostamista kotoa ja ulkomailta

kiinteistö Espanjassa

Pienet talot, joissa on joustavat sisätilat, ovat nykyinen trendi

perinteinen julkisivu ja moderni sisustus

Kiinteistön vuokraaminen on tärkeä osa kiinteistömarkkinoita

pitkäaikainen vuokra

 Kestävää elämää yhteisöissä

moderni kiinteistö jaetuissa huoneistoissa

Pienemmät huoneistot näyttävät suuremmilta joustavien suunnittelijaratkaisujen ansiosta

joustavat sisustuskonseptit tarjoavat enemmän vapautta