Omakotitalo Floridassa, jossa on avoin suunnitelma

Jokaisen, joka haluaa nykyaikaisen omakotitalon, rakentaa sitä parhaillaan tai haluaa ostaa sellaisen, on ensin kysyttävä seuraava kysymys: Mikä huoneasettelu sopisi parhaiten elämäntapaani? Nuoret perheet valitsevat usein uuden talon, jossa on avoin asumiskonsepti. Pohjimmiltaan he haluavat avoimia ja tilavia huoneita, joissa asut ilman seiniä ja ovia. Avoimen tilan konseptilla on epäilemättä monia etuja, mutta myös haittoja. Sinun täytyy luopua yksityisyydestäsi siinä! Onko näin vai onko olemassa moderneja huoneasetteluja, joissa voit vetäytyä huoneeseen, haluamme nähdä alla. Nykyaikaiset omakotitalot ovat kysyttyjä, joissa ruoanlaitto, syöminen ja olo yhdistyvät yhdeksi tilavaksi huoneeksi, mutta jossa makuuhuone ja lastenhuone, kylpyhuone ja kotitoimisto ovat erillään. Olemme valinneet sinulle tänään yhden tällaisen esimerkin modernista yhden perheen kodista, jossa on ”rikkoutuneen suunnitelman mukainen” -konsepti. Se sijaitsee Floridassa ja tekee vaikutuksen tyylikkäällä arkkitehtuurillaan ja tyylikkäällä sisustuksellaan.

 Tämä moderni yhden perheen koti Floridassa on tyylikkäästi ja hienostuneesti suunniteltu.

Omakotitalo Floridassa, avoin asumiskonsepti Näkymä kadulta Paljon vihreää ympäri tyylikästä talon julkisivua

Moderni yhden perheen koti Floridassa kiinnitti huomiomme

Vaikka johtavat arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat kiistelevät siitä, onko suunta kohti avoimia eläviä konsepteja päättymässä vai ei, on alueita, joilla se ei koskaan mene pois muodista. Paikoissa, joissa sää on miellyttävän lämmin ympäri vuoden, ihmiset haluavat rakentaa taloja, joissa on avoimia tiloja.

Näimme tällaisen yhden perheen kodin Floridassa, jossa sen tiedetään olevan kostea ja lämmin ympäri vuoden. Ylellinen kiinteistö sijaitsee asuinalueella vesikanavan varrella lähellä Maitland -järveä Keski -Floridassa. Talo on upotettu ikivihreään ympäristöön ja sen ultramoderni julkisivu on kirjoitettu täydellisesti vehreään vehreyteen. Omistajat tulevat tänne vain lomien aikana ja lomalla. Se ei kuitenkaan ole tyypillinen kaupunkitalosi, enemmän kuin tyylikäs yksityinen loma -asunto. Siinä on 445 neliömetriä asuintilaa, joten tilaa riittää erilaisiin avoimiin ja suljettuihin huoneisiin.

Ulkoaluetta käytetään rentoutumiseen. Puutarha -altaassa on poreallas, ja molemmat kutsuvat rentoutumaan ulkona.

Omakotitalo Floridassa, rakenteeltaan avoin. Ulkoalue talon takana. Puutarha-allas. Poreallas. Ulkoalue

Tälle modernille yhden perheen kodille on ominaista saumaton siirtyminen sisä- ja ulkotilojen välillä

Ensimmäinen silmäys taloon paljastaa sen tyylikkään, modernin tyylin, jossa on kiinnitetty huomiota pienimpiin yksityiskohtiin (kuten talon numero). Talon edessä olevat kasvit tarvitsevat vähän huoltoa ja kestävät Floridan kuuman sään hyvin. Sisällä yhden perheen talossa on antelias avoin pohjaratkaisu. Arkkitehdit tarjosivat tarkoituksella suuret ikkunat, jotta vihreää ympäristöä voi ihailla kaikista huoneista sisältä. Rehevät ikivihreät kasvit ympäröivät taloa, ja näkymä jokaisesta huoneesta on rentouttava ja rauhoittava. Saumaton siirtyminen olohuoneesta toiseen luo tilavan huoneen, joka on paitsi avoin ja kaunis myös tehokas ja erittäin toimiva.

 Olohuone on suunniteltu vaaleilla väreillä, jotka tekevät siitä entistä tyylikkäämmän ja kutsuvamman.

Omakotitalo Floridassa, jossa on avoin oleskelukonsepti, tilava olohuone vaaleilla väreillä, tyylikkäät huonekalut, seinäkoriste, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat

 Miltä tämä perheen koti näyttää sisältä?

Sisustussuunnittelija Rob Turnerin suunnittelemissa sisätiloissa on neutraali värivalikoima. Vaaleat sävyt tekevät tämän perheen kodin sisätiloista entistä tilavampia. Lisäksi ulkoalue ei ole vain keskittynyt, vaan myös omistajan värikäs taidekokoelma. Huonekalut ovat erittäin moderneja ja niissä on erittäin selkeä suunnittelukieli. Ilmapiiri koko avoimessa tilassa on rento. Olohuoneen lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat mahdollistavat upeat näkymät puutarhaan ja tekevät siitä entistä tilavamman ja kutsuvamman. Siellä näemme myös sisäänrakennetun biotakan, upeita värikkäitä seinäkoristeita ja vaaleanharmaan maton. Kevyet istuinkalusteet on merkitty saumattomasti tähän tyylikkääseen tunnelmaan.

Ruokailu- ja oleskelutila on tilava ja avoin, ja siitä on suora siirtyminen verannalle.

Omakotitalo Floridassa, jossa on avoin asumiskonsepti, tummat huonekalut, ystävällinen huoneilmapiiri, kaksi ruukkukasveja, siirtyminen verannalle

Avoimessa asumiskonseptissa yksittäiset alueet on erotettu toisistaan ​​matalilla huonekaluilla. Juuri tätä sisustussuunnittelijat tekivät ruokasalissa. Verannan vieressä on myös valoisa ja tilava huone, jossa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Luovasti järjestetty peiliseinä toimii koristeena. Toisaalta tämä heijastaa luontoa ja toisaalta luo illuusion, että huoneessa on enemmän ikkunoita. Matalat kaapit erottavat tämän huoneen olohuoneesta. Kaksi kaunista ruukkukasveja muodostavat yhteyden ulkoalueelle, jota yksi katselee jatkuvasti. Ruokasalissa keskityttiin vaalean ja tumman värin visuaaliseen kontrastiin. Ruokapöydän yläpuolella olevat tyylikkäät riippuvalaisimet täydentävät ensiluokkaisia ​​huoneita.

Tyylikäs portaikko johtaa ultramoderniin keittiöön.

Omakotitalo Floridassa, jossa on avoin suunnitelma tyylikäs lasiportaat huipputason keittiö keittiösaari jakkara kvartsiitti keittiöpeili sisäänrakennettu valaistus

Minimalistinen keittiö johtaa lasiportaat keittiöön. Tässä ei ole mitään turhaa. Keittiön saari, jossa on pesuallas, on huoneen keskellä, joten siellä voit valmistaa ruokia ja juomia. Sen takana on liesi ja keittiöpeili, joka on valmistettu korkealaatuisesta kvartsiitista. Keittiön saarella on pari jakkaraa. Siellä voit syödä aamiaista tai syödä jotain nopeasti.

Vieritä nyt alas nähdäksesi lisää huoneita tässä Floridan yhden perheen kodissa. Nykyaikainen sisustus on todiste trendikkäästä “rikkoutuneen suunnitelman asumisesta” -konseptista, josta on tulossa yhä suositumpi.

 Nykyaikaiset taideteokset ja epätavalliset riippuvalaisimet koristavat portaikkoa.

Omakotitalo Floridassa, jossa on avoin portaikko

Toinen mini -olohuone on sisustettu tyylikkäillä huonekaluilla ja värikkäillä, ehkä epätavallisilla taideteoksilla seinällä.

Omakotitalo Floridassa, jossa on avoin asumiskonsepti toinen mini olohuone tyylikkäät huonekalut

Päämakuuhuone on sisustettu neutraaleilla väreillä, ja siinä on tyylikkäät huonekalut, sisäänrakennetut valot ja paljon luonnonvaloa.

Omakotitalo Floridassa, jossa on avoin suunnitelma elävästä makuuhuoneesta neutraalit värit tyylikkäät huonekalut sisäänrakennetut valot paljon luonnonvaloa

 Tässä yhden perheen kodissa kylpyhuoneessa on myös avoin suunnittelukonsepti.

Omakotitalo Floridassa, jossa on rakenteeltaan avoin olohuone ja tilava kylpyhuone

 Vieraiden makuuhuone ei myöskään jätä mitään toivomisen varaa!

Omakotitalo Floridassa, jossa on avoin suunnitelma vierashuone mukava sänky