Parhaat luksushotellit vuodelle 2018 sisustukseltaan

Parhaat luksushotellit voidaan luokitella monien eri kriteerien mukaan. Mitä tulee ensisijaisiin tavoitteisiimme, sisustus ja alkuperäinen moderni arkkitehtuuri ovat tietenkin ratkaisevia kriteerejä. Ne hemmottelevat vieraitaan mukavuudella, mutta edustavat samalla uraauurtavan arkkitehtuurin alkuperäisteoksia, ja niitä levitetään kaikkialle maailmaan ja kaikesta voi muodostua virtuaalinen edestakainen matka maapallomme kauniisiin kulmiin. Oletko yhtä utelias siitä kuin me?

Näkymä Olea -hotellin yhdestä huoneesta

pitkä huone konseptina luksushotelleissa

Parhaat luksushotellit – Olea Hotel Kreikka

Tämä on arkkitehtitoimiston Block722 Architects työ. Sisustussuunnittelun luonnonmateriaalien valinnalla on monia positiivisia puolia. Bambun ja puun yhdistelmä tuo toisaalta paljon mukavuutta sisustukseen. Toisaalta tämä sisustus on sopusoinnussa ympäristön kanssa, jossa rakennus sijaitsee.

Monet luksushotellit täyttävät nämä vaatimukset. Voisi sanoa, että tämä lähestymistapa on hyvin tyypillinen modernille arkkitehtuurille. Hotelli sijaitsee kylässä nimeltä Tsilivi, joka tunnetaan mäkisestä maisemasta ja kauniista rannoista. Kaikki sisätilojen huoneet on suunniteltu samanlaiseen tyyliin ja luonnonmateriaaleista.

Luonto ja moderni arkkitehtuuri yhdessä – Sininen laguuni

luksushotellit loistava paikka uida

Blue Lagoon, Islanti

Seuraavaksi paras luksushotelli, jonka haluamme esitellä teille, on Islanti. Tämä on jälleen arkkitehtiyrityksen “Basalt Architects” -hanke. Se sijaitsee Unescon samannimisen geopuiston keskellä. Täällä voit uida geotermisessä järvivedessä. Mutta samalla ainutlaatuinen arkkitehtuuri, joka yhdistyy luonnon kanssa, on myös tämän ominaisuuden ainutlaatuinen ominaisuus. Sisustussuunnittelussa vallitsee hienovarainen lähestymistapa ja minimalismi, jotka korostavat ympäristön kauneutta entisestään. Erityisen huomionarvoista on rakennuksen muotoilu. Tämä on hallittu niin taitavasti, että voit tutustua maiseman erityispiirteisiin seikkailunhaluisella tavalla.

Uima -allas läpinäkyvillä seinillä – moderni arkkitehtuuri Brasiliasta

luksushotellikonsepti uimalla

Emiliano Hotel, Brasilia

Kolmas parhaista luksushotelleista, joista puhumme, on Emiliano Hotel, ja se sijaitsee Brasiliassa. Uidessasi sivulta läpinäkyvässä uima -altaassa voit katsella upeaa Copacabana -rantaa. Uima -allas näyttää myös suurelta vetovoimalta sivulta – kuin eräänlainen akvaario ihmisille! Luovan ristikonmuotoisen rakenteen ansiosta, joka määrittelee myös julkisivun luonteen, voit nauttia ulkopuolisesta näkymästä ja samalla tuntea, että oma yksityisyytesi on hyvin suojattu. Tämä on arkkitehtitoimistojen “Oppenheim Architecture” ja “Studio Arthur Casas” nerokas yhteistyö.

 Chile – Tierra Chiloen moderni julkisivumuotoilu

luksushotellit moderni julkisivu

Tierra Chiloe, Chile, Mobil Arquitectos

Seuraava hotelli parhaiden luksushotelliemme luettelossa edustaa modernin arkkitehtuurin karkeaa puolta, mikä ei ole sattumaa. Se sijaitsee niin sanotun Chiloen saariston pääsaarella. Sieltä on myös erittäin kauniit panoraamanäkymät merelle, mutta luonto itse näyttää vähemmän vihreältä ja vaikuttaa voimakkaasti maan punaiseen väriin. Tämä koskee myös hotellin julkisivun yläosaa, jolle on ominaista myös geometrinen muotoilu. Hotellihuoneet sijaitsevat tämän takana. Pohjakerroksen julkisia huoneita ympäröivät lasiseinät. Toisin kuin tämä ulkoasu, koemme erittäin lämpimän sisätilan, puulla verhotun. Tämä neutraali väripaletti korostaa ja tehostaa miellyttävää kokemusta ympäröivästä luonnosta.

Paradiso Hotel – nykyaikainen luova suunnittelukonsepti

luksushotellit suuri pyöreä baari

Paradiso Ibiza Art Hotel

Tyypillinen ominaisuus modernille arkkitehtuurille on, että sen takana olevat ihmiset näkevät projektin usein eräänlaisena tehtävänä tai viestinä maailmalle. Tässä tapauksessa tavoitteena on varmistaa, että koko oleskelu saarella, jopa tiloissa, on hieno juhlakokemus. Tunnelma on suunniteltu siten, että siihen mahtuu helposti erilaisia ​​taidetapahtumia. Sekä yksityiset että julkiset huoneet ovat muotoiltuja muotoja, jotka näyttävät moderneilta, mutta ovat innoittamana pop -taiteesta. Luonnonmateriaalit tarjoavat myös miellyttävän kontrastin ja tasapainon.

Moderni luksushotelli, jota ympäröivät 1600 -luvun rakennukset

tolla vanhankaupungin luksushotellit

Inspiraatiota historialliseen tyyliin

Yksi näytetyistä luksushotelleista on myös yksi Antwerpenin pienimmistä. Julkisivun leveys on lähes kaksi ja puoli metriä. Hotellin rakennuksessa on vain kahden hengen makuuhuone ja muutamia muita huoneita, jotka on yhdistetty kapeilla käytävillä. Tästä syystä hotellin nimi on One Room Hotel. Tämän DMVA -konseptin kirjoittajilla oli ilmeisesti rohkea suunnitelma mukauttaa moderni mukavuus häikäilemättömään historialliseen kontekstiin.

Ylellinen hotelli ainutlaatuisessa luonnon ympäristössä – Punta Caliza

Meksiko moderni arkkitehtuuri vedellä

Punta Caliza Hotel, Meksiko

Punta Caliza on seuraavan modernin hotelliarkkitehtuurin projektin nimi, jonka esittelemme tässä artikkelissa. Se on rakennus, joka sijaitsee Holboxissa, Meksikossa. Tämä paikka on hyvin erityinen, koska sinne pääsee vain veden kautta. Täällä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus uida vedessä valashaiden kanssa. Arkkitehtuuri on nykyaikainen tulkinta paikallisesta arkkitehtuurista.Koko asia näyttää monimutkaiselta talolta, jossa on perinteisiä viilukattoja alueelle. Noin puolet siitä on vedessä ja siinä asuminen on erityisen jännittävä kokemus sinänsä.Hankkeen toteutti arkkitehtitoimisto “Estudio Macías Peredo”.

Royal Hotel – sisustus 60 -luvulta sekoitettuna futurismin kanssa

loistavia verhoideoita luksushotelleihin

Royal Hotel, Kööpenhamina

Kaikissa muissa tässä artikkelissa esiteltävissä luksushotelleissa arkkitehtuurin erityisluonne tulee omakseen. Täällä lisäarvo tulee paljon suuremmasta sisustuksesta ja sisustuksesta kuin muissa rakennuksissa. Sisustussuunnittelijat Signe Bindslev Henriksen ja Peter Bundgaard Rützou keksivät korjauskonseptin. Ilmeisesti he yrittivät säilyttää rakennuksen alkuperäisen luonteen 60-luvulta ja samalla näyttää tulevaisuuteen suuntautuneen suunnittelun. Kontrasti tai tasapaino – näin voidaan nähdä näiden kahden arkkitehtuurin puolen välinen kontrasti. Modernistinen ravintola, joka on suunniteltu Scandinavian Airlines Systemin (SAS) mukaisesti, on erityisen vaikuttava.

kuin suuri kirkon luksushotelli

Jaffa -hotelli Israelissa

Virtuaalimatkamme luksushotellien kautta johtaa Israeliin. Jaffa Hotel on yksi brittiläisen suunnittelijan John Pawsonin vaikuttavista töistä. Hotelli sijaitsee Tel-Avivissa samannimisellä historiallisella alueella. Sekoitus arabialaisia ​​ja uusia romaanisia elementtejä on sinänsä mielenkiintoinen. Mutta ennen kaikkea mielestämme on loistavaa, että olet onnistunut saamaan tällaisen suunnittelukonseptin näyttämään erityisen modernilta. Tämä on ihailtavaa, kun otetaan huomioon tämän 6 -kerroksisen rakennuksen arkkitehtuurin monet pyhät elementit.

Lisää kuvia Olea -hotellista

olea -hotellin mukavat istuimet perinteisillä elementeillä

olea hotelli moderni sisustus kylpyhuone

loistavat sisätilojen luksushotellit

Sininen laguuni

sininen laguuni moderni sisustus näköalalla

upea luonnonmaisema hotellin sinisen laguunin vieressä

Emiliano Hotel, Brasilia

eimiliano hotelli moderni arkkitehtuuri ylhäältä

emiliano -arkkitehtuuri ja pysäköinti vieressä

Tierra Chiloe, Chile

chilen sisustusnäkymä sisältä ulospäin

hieno sisustus chile

Paradiso Party Hotel

paradiso moderni arkkitehtuuri juhlahotelli

juhlahotelli paradiso a room

Yhden huoneen hotelli

antwerpen yhden huoneen hotelli moderni arkkitehtuuri

istuimet moderni arkkitehtuuri antwerpen yhden huoneen hotelli

Royal Hotel

moderni Kööpenhaminan sisustus

moderni sisustus näköalalla Kööpenhaminaan

Jaffa Hotel

jaffa -hotellin leikkeleitä moderni arkkitehtuuri

jaffa -hotellin uima -allas moderni arkkitehtuuri