Perhe, varainhankinta ja tuttu talosuunnittelu – moderni tiilitalo

moderni tiili -asuinpaikka symmetrinen perinteinen

Moderni tiilitalo

Valkoinen talo ja Gracie Mansion ovat vain kaksi esimerkkiä osavaltion asunnoista Yhdysvalloissa. Presidentti asuu toisessa ja New Yorkin pormestari toisessa. Tämän perinteen ovat omaksuneet myös jotkin kansalaisjärjestöt, kuten Pohjois-Carolinan osavaltion yliopisto Raleighissa.

Hobart Upjohn suunnitteli ensimmäisen samankaltaisen asunnon Pohjois -Carolinan osavaltion kansliaan vuonna 1928. Se tehtiin uudessa georgialaisessa tyylissä. Se on rakennus, jonka pinta -ala on noin 2500 neliömetriä. Se sijaitsee yliopiston eteläisen kampuksen itäpuolella. Nykyään se on muutettu taidemuseoksi.

Arkkitehti Marvin Malecha on Pohjois -Carolinan yliopiston rehtori ja hän suunnitteli laajemman rakennuksen sisustussuunnittelija Judy Pickettin kanssa. Se valmistui vuonna 2011 ja sillä on selkeät toiminnot. Paikan nimi on “Point”. Se on monimutkainen asuinpaikka, joka on saavuttanut tasapainon eri tarkoitusten välillä. Yläosassa se toimii asunnona ja alaosassa – yliopistotapahtumien paikkana.

Talo yhdellä silmäyksellä

Kuka täällä asuu: Liittokansleri Randy Woodson ja hänen perheensä

Sijainti: Raleigh, Pohjois -Carolina, NC -kampuksella

Soveltamisala: 2600 neliömetriä, 1600 neliömetriä osittain julkista tilaa ensimmäisessä kerroksessa ja 2000 neliömetriä yksityistä asuntoa toisessa kerroksessa

Mielenkiintoista tietoa: Nimen antoi rakennukselle Ann Goodnight, hän teki myös suurimman lahjoituksen rakennuksen toteuttamiseen. Koko hanke maksoi noin 3,5 miljoonaa dollaria. Kaikki rahoitus tuli yksityisiltä lahjoittajilta.

Suunnittelu- ja rakennustiimi

Nämä ovat suunnittelija Ellen Weinstein, suunnittelijat John Rufty ja Randy Beard sekä maisema -arkkitehdit Thomas Skolnicki ja Derek Blaylock.

Malechan Design Studion kuvassa näemme rakennuksen punatiilisen julkisivun

moderni tiilitalo kutsuvasti valaistu.

Näet päädyt, savupiiput ja symmetrisen koostumuksen. Nämä yhdistettiin minimalistisiin yksityiskohtiin. Foyesin viereen on asennettu näkyvä portaikko. Tämä tuo esiin perinteisen ja modernin välisen vuorovaikutuksen.

Harvat pinnat, avoimet tilat ja yksinkertaisen näköiset yksityiskohdat. Ne antavat asunnolle modernin ilmeen.

Tämän kuvan taustalla näet myös päädyt ja savupiiput

moderni tiiliasunto tilava veranta

Upotetut ja ulkonevat elementit tulevat omiin. Takaosasta näkyy selvästi symmetria. Tämä on otettu käyttöön myös ulkona ja alla olevalla oleskelualueella.

Tässä näemme katetun istuinalueen esillä olevassa julkisivussa

moderni tiilitalo katettu terassi tuulettimilla

Muistutamme vielä kerran: pohjakerros on puoliksi julkinen alue. Täällä järjestetään jopa 60 sponsoritapahtumaa ja jopa 360 muuta tapahtumaa. Tämän alueen suunnittelu on sekä sisäänpäin että ulospäin.

Seuraava näytetty veranta, jossa on kattotuulettimet, palvelee Chancellor -perhettä, joka voi nauttia näkymästä ulospäin täältä

moderni asuinpaikka tiiliteräksestä katosta valkoiset kattopalkit

Rakennus on voittanut monia palkintoja ja yksi niistä on tiilivalmistajien järjestö. Ne myönnettiin ainutlaatuisesta tiilisuunnittelusta, joka yhdistää alkuperäisen savitiilen.

Tällä saavutetaan upea esteettinen ja kestävä vaikutus

moderni tiili -asunto kapeat ikkuna -aukot

Suurella sisäänkäyntialueella näkyy lattiasta kivestä ja puusta tehty hilarakenne. Valot oli jopa integroitu siihen. [Seuraavat kuvat ovat peräisin dustin.peck.photography.inc]

Palkkien välinen puulattia oli valmistettu sypressipuusta Hoffmannin yliopiston metsästä

moderni asuinpaikka tiilistä jalo mahonkipuu

Poikittaisrakenteissa on toissijaiset ristikot. Ne on kohdistettu takkaan ja huoneen lopussa olevaan oveen. Ne ovat tarkoituksenmukaisia, koska muodollinen portaikko lisättiin suoraan sen viereen.

Keski -portaikko yhdistää eteläiset perinteet niiden lempeällä kaltevuudella ja kulmikkailla portailla

moderni tiilitalo tyylikäs portaikko ja piano

Jälkimmäinen toimii liittokanslerin palkintokorokkeena. Viralliset vieraat ovat tervetulleita sinne. Kuitenkin, jos katsot tarkasti paaluja, näet modernin kosketuksen. Nämä toistavat portaiden profiilit hienosti.

Paikallisesti hankitusta tammesta valmistetut lattiapäällysteet on asennettu kaikkialle. Ne antavat lattialle ja seinille kevyen ja tasaisen ulkonäön.

Punaiset, ruskeat ja vaaleanruskeat täplät tuovat tunnelmaan lämpimiä aksentteja

modernit tiilitalot lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja kirjahyllyt

Randy Woodsonin vaimo on gallerian omistaja ja hän antoi merkittävän panoksen sisustukseen.

Tässä valittu taideteos on laajennus jo käytetystä lämpimästä väripaletista

moderni tiili -asuinpaikka abstrakti seinätaide punainen ja keltainen

Kun kaikki osapuolet ja varainkeruutapahtumat olivat ensimmäisessä kerroksessa, ensimmäisen kerroksen ruokasali oli pakollinen. Kuten kaikki muutkin huoneet, myös tämä saa luonnonvaloa vähintään kahdelta puolelta. Täältä näet myös yhden yhdeksästä savupiipusta.

Sinulla on edelleen suora pääsy terassille

moderni tiili -asuinpaikka kristallikruunu

Toinen palkinto rakennuksesta tuli Asuntorakentajien liitolta. Keittiö valittiin parhaaksi vuonna 2012. Tämä sisältää holvikaton ja tarjoaa suuren määrän luonnonvaloa. Valkoiset kaapit ja mustat graniittipinnat. Löydät myös erittäin mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten käsin veistetty savupiippu.

Toinen mielenkiintoinen elementti on jakkaran käyttöönotto keittiön saaren jatkeen alla

moderni tiili -asuinpaikka filigraaniradan valaistus

Keittiön vieressä on viihtyisä ruokailutila. Tämä saadaan keittiön valolla. Tämä tunkeutuu kaappien ja lasioven välisen aukon läpi.

Huomasitko, että kaappeihin pääsee molemmilta puolilta – keittiöstä ja ruokailutilasta

moderni tiiliosio työtasolla

Nyt tulemme tämän artikkelin viimeiseen kohtaan – viimeinen katsaus taloon. Se tarjoaa vilauksen liittokanslerin olohuoneeseen. Sen takana näet makuuhuoneen ja pääsyn terassille. Alempien huoneiden etuna on niiden leveys ja yläkerrassa holvikatto ja runsaasti luonnonvaloa.

Antaisitko tämän valtion asuinpaikan myös palkinnon ja jos, niin minkä?

moderni asunto vaaleanharmaasta ja korallipunaisesta tiilistä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80