Puumajan rakentaminen – Atami -teehuone japanilaisessa metsässä

Haluatko rakentaa puumajan??

“Linnunpesä” Atami on itse asiassa pieni teehuone vanhan kamferipuun latvoilla. Jotta koko asia olisi vieläkin jännittävämpi – ainutlaatuinen puutalo sijaitsee Japanissa, tarkemmin sanottuna Shizuokan prefektuurissa. Arkkitehdin suunnittelema Hiroshi Nakamura tämä asunto on todellinen arkkitehtoninen jalokivi, joka muistuttaa jotenkin menestys “Avataria”. Ekologinen käsite, joka on samalla kestävä ja mielikuvituksellinen. Inspiraatio varsinaiseen rakennushankkeeseen tuli eläinkunnasta. Arkkitehti on aina ollut kiehtonut variksen luovuudesta, varsinkin kun he rakentavat pesänsä. Hyvin usein tapahtuu, että nämä taitavat linnut käyttävät taitavasti eri kohteita ja integroivat ne pesärakenteeseen. Esimerkiksi vaipat ovat erittäin suosittuja variksien keskuudessa. Se saattaa kuulostaa uskomattomalta tai epätavalliselta. Vaatetangot ovat tähän tarkoitukseen melko käytännöllisiä, koska niillä ei ole vain sopivaa muotoa, vaan myös koukku. Tällä tavoin ripustimet kiinnitetään toisiinsa erittäin kätevällä tavalla ja pesä saa nopeasti vakaan pohjan, jolle voit jatkaa rakentamista.

Samanlaista lähestymistapaa käytettiin Atami -puutalossa. Runko koostuu terästangoista, joiden halkaisija on 3 cm ja joihin paksut puulaudat asetettiin ja kiinnitettiin. Vakaat ja samalla tuskin näkyvät portaat johtavat teehuoneeseen. Sen edessä astut ensin pienelle, viihtyisälle terassille, jossa on tarpeeksi tilaa ruokapöydälle ja tuoleille. Täällä tunnet itsesi todella onnelliseksi linnuksi viidakossa ja nautit pidemmän ajan viettämisestä.

Näin voit rakentaa ekologisen puutalon

puutalorakennus japani terassi puulattiat ruokapöytä tuolit parveke huonekalut

Todellinen kohokohta on kuitenkin puumajan sisustus. Ja tämä tekee heti vaikutuksen satujen yksinkertaisuudellaan ja saa jokaisen seikkailunhaluisen, romanttisen sydämen lyömään nopeammin. Karkea luonnonpuukuvio ja miellyttävät neutraalit sävyt hemmottavat silmiä ja luovat turvatunnon. Tunnet olosi kotoisaksi täällä.

Takaisin luontoon! Baarissa tai sohvalla voit nauttia herkullisen kupin teetä samalla kun rentoudut ja keskustelet tai meditoit hiljaisuudessa – fiiliksestä riippuen.

Yksi vahvoista puunoksista seisoo talon keskellä ja antaa tunnelmaa vieläkin satumaisempaa

puutalorakennus japani teehuone luonnollinen puu sohva seinähyllyt laskuri

Voitko kuvitella rakentavasi tällaisen puumajan? No, ehkä ei niin suuri tai ammattimainen, mutta silti vakaa ja kodikas. Hanki lisää inspiraatiota täältä kanssamme ja käy halutessasi Hiroshi Nakamuran virallisilla verkkosivuilla. Sieltä löydät häneltä myös muita kestäviä rakennushankkeita.

Pidä hauskaa yllättyneenä!

Ajattele ekologisesti ja elä kestävästi

puumajan rakentaminen japanilainen lasten puutalo teehuone

Upea metsäsatu

puumajan rakentaminen Japani ekologisesti teehuoneen rakentaminen

Suloinen pieni talo puusta ja savesta

puumajan rakentaminen teehuoneet japani ekologinen rakennus

Loistava idea romanttiseen sunnuntai -iltapäivään

puumajan rakentaminen ekologisesti elävä teehuone japani

puumajan rakentaminen japanilainen ekologinen elävä teehuone

puu talo rakennus japani treehouse teehuone

rakentaa puutalo eko talot rakentaa teehuone

puu talo rakennus eko talo japani teehuone

puu talo rakennus japani eko talo teehuone

puu talo rakennus teehuone japani treehouse eko talo