Skypen pääkonttori Palo Altossa, Kaliforniassa – tyhjä varasto

Skypen Kalifornian pääkonttorin tyhjä varastotilan istuintyynyn penkkiistuin

Skypen pääkonttori Palo Altossa, Kaliforniassa – tyhjä varasto

Tämä varasto, joka sijaitsee San Franciskossa, on arkkitehtitoimisto Suunnittele salama suunniteltu. Se muodostaa Skypen pääkonttorin tarkasti organisoidun työalueen. Pohjapiirros sisältää huoneita, joissa eri samankeskisten piirien ammattilaiset työskentelevät yhdessä.

Koko rakennuksen läpi kulkee keskikäytävä, jossa meluisimmat ohjelmat on sijoitettu koteloihin.

Näissä rakennusrakenteissa on vapaasti seisovat katot, joissa on aallotettu metallialusta, mikä on tyypillistä laajoille käyttöalueille. Yksi arkkitehdeistä lisäsi muutaman kerroksen ääntä vaimentavia materiaaleja kattorakenteen täydentämiseksi.

Suuri työtaso sisustettu tyylikkäästi ja tyylikkäästi

Skype Kalifornian tyhjien varastotuolien pääkonttori punainen puu

Vintage -tynnyrit sopivat täydentämään koko ulkoasua. Koko pointti tässä on se, että se symboloi paikallista kulttuuria Pohjois -Kaliforniassa ja viinimaassa.

Kokous-, yhteisö- ja virkistyshuoneet on varustettu siirrettävillä huonekaluilla ja kannettavilla taulukoilla.

Yksilöllisten työpaikkojen ansiosta työntekijät voivat helposti keskittyä työprosessiin. Nämä huoneet ovat päivänvalon valaamia, ja tällä on terveellinen vaikutus visuaaliseen havaintoon.

Rakennuksen kunnostuksen aikana katto poistettiin ja tämä loi varaston erikoisen tunnelman.

Itsenäiset yhteishuoneet, korostusvalaistus ja leikkisä sisustus luovat ihmisystävällisen ja silmiinpistävän tunnelman, kun taas yksivärinen väripaletti ja avoimuus tarjoavat tilaa yhteistyölle ja luovuudelle.

Suunnittelukalusteet ja moderni tunnelma                Skypen Kalifornian pääkonttori tyhjentää varaston ruokailutilan toimistopöydät

Vihreä, kirkas väri vaikuttaa positiivisesti ja leikkisästi

Skypen Kalifornian pääkonttorin varastosohvat ovat vihreät

Leikkihuone viihdettä varten vapaa -ajalla

Skypen Kalifornian pääkonttori on tyhjillään varastosta

Istuimet ja pitkät toimistopöydät

Skypen Kalifornian pääkonttorin tyhjät varastot oranssit tuolit

Mielenkiintoinen ja hyödyllinen seinän suunnittelu

Skypen Kalifornian pääkonttorin tyhjät varastoseinät

Skypen Kalifornian pääkonttori

Skypen Kalifornian pääkonttorin tyhjät varastotilat

Lisää kuvia pääkonttorin sisustuksesta

Skypen Kalifornian pääkonttorin tyhjät varastoseinäkellot varasto tyhjä Kalifornia ergonomisesti siirrettävät huonekalut valkotaulu keskuskäytävävarasto skype -keskuskatto metallialusta ateria ruokailutila keittiö henkilökunta varasto skype kokoushuoneen sohvat lattiavalaisin lamppu peili vihreä nojatuoli valkotaulu kerätä ideoita keksiä liukuovet raivausalue suuri varasto skype california vaaleanpunainen matto silmiinpistävää tunnelmaa liukuva konferenssi seinän suunnittelu mustavalkoinen taulu ideoita toimistopöydät metallikatto materiaali suunnittelijaratkaisu idea mustan seinän suunnittelu skype -varasto