Unelma talon inspiraatio tammikuu 2018 – Casa Marrakech

Meillä on monia mielenkiintoisia projekteja vuodelle 2018, ja niihin kuuluu uusien näkökulmien avaaminen suunnitteluun ja sisustukseen. Ymmärrämme varmasti seuraavat asiat: Kerran kuukaudessa esittelemme sinulle suuren unelmakodin inspiraation. Tammikuussa aloitamme Casa Marrakech – kaunis projekti Bercy Chen Studiosta. Kuten nykyaikaisissa taloissa on tapana, rakennus kertoo jo paljon sen käyttötarkoituksesta tai asukkaiden asenteista. Käsittelemme myös yhtä upeista esimerkeistä siitä, kuinka vanha kulttuuri voidaan yhdistää nykyaikaisiin arkkitehtonisiin käsitteisiin. Tämä rakennus saa inspiraatiota vanhojen muurareiden ja rakentajien suositusta arkkitehtuurista.

Tältä näyttää moderni julkisivu, jossa on etnisiä elementtejä

monet lasipinnat unelma talon julkisivun suunnittelu

Moderni julkisivu, jossa on etnisiä elementtejä

Kuinka todella rakentaa moderni julkisivu ja integroida siihen etniset elementit samanaikaisesti? Unelmien talo Casa Marrakech näyttää meille, kuinka tämä voidaan tehdä. Modernille julkisivumuotoilulle on tunnusomaista sen saumaton ulkonäkö. Se oli pääosin verhottu yhtenäisillä pystypaneeleilla.

Toiselta puolelta se avautuu ulos leveiden ikkunoiden ja terassin kautta. Kaikki kolme jäljellä olevaa modernia julkisivua ovat lähes kokonaan kiinni. Yhdessä näistä on sisäänkäynti. Lisäksi portaikko, joka yhdistää eri kerrokset toisiinsa, visualisoitiin myös erityisellä ulkonäöllä. Nämä avautuvat ulospäin avoimien lasitettujen alueiden kautta.

Ylempien kerrosten tasolla ulkoneviin paneeleihin kiinnitettiin rei’itetty julkisivulevy. Toisaalta sillä on varjostustoiminto ja se suojaa sisätiloja liialliselta kuumenemiselta voimakkaassa auringonpaisteessa. Se on myös koristeellinen komponentti, joka näyttää tyypillisiä maurien kulttuurin aiheita. Löydämme samanlaisia ​​rei’itettyjä paneeleja suuret ikkunat ja terassi, josta keittiö, makuuhuone ja olohuone avautuvat etupihalle. Julkisivu herättää myös Välimeren tunnelmaa yöllä, kun se on täynnä sinistä valoa.

Kalusteet ja taide muistuttavat abstraktisti Marrakechia

Unelmien kodin sisustuskalusteiden sisustus

Eksoottinen unelma -talo ja moderni sisustus samanaikaisesti

Ensi silmäyksellä saatat kaipaamaan tämän modernin sisustuksen eksoottisia elementtejä. Ne on integroitu erittäin huomaamattomasti ja huomaamattomasti. Tyypillisiä eteläisiä kuvioita tulkitaan joskus erittäin abstraktilla tavalla. Tämä havaitaan esimerkiksi huoneiden jakautumisessa, jossa avoimuus ja yksinäisyys ovat ihanan tasapainossa: Meillä on avoin suunnitelma, mutta samalla asukkailla on myös riittävästi yksityisyyttä. Lisäksi mystiikan ilmapiiri säilyy. Lisäksi Marrakechin kulttuuri tulee omakseen käyttämällä värejä ja materiaaleja strategisesti.

Harrastukset voivat toimia myös loistavana koristeena

Unelma kodin sisustus makuuhuoneesta

Harrastukset ja sisustus yhdistyvät

Tämän talon asukkaat ovat ilmeisesti ottaneet inspiraatiota kulttuurista elämäntapaan. Juuri tämä tulee suurelta osin esiin talon koristeellisessa suunnittelussa. Taiteen eri muodot ovat läsnä esimerkiksi kuvien, kirjojen ja soittimien kautta. Ne täyttävät varsinaisen tehtävänsä ja täydentävät samalla upean unelmakodin konseptin.

Itämainen tunnelma on läsnä myös kylpyhuoneessa hienovaraisesti

Kylpyhuoneen sisustus unelmakodin sisustus

Tämän maton kaltaiset tekstiilit kuuluvat myös hyvin erottuvaan koriste -elementtiin

mukava oleskelualue unelma kodin sisustus

Kirjat ja jopa jotkut lisävarusteet, kuten hatut, ovat myös osa sisustusta

sängyn suunnittelu unelma kodin sisustus

Sininen väri ja rei’itetyt paneelit yhdistävät etnisen tunnelman saumattomaan moderniin ulkoasuun

kiinteä puoli unelma talon julkisivun suunnittelu

Marmorisen näköinen aksenttiseinä voidaan nähdä myös eksoottisena koristeena

säilytystilaa aksentti seinä unelma kotiin sisustus

Unelma kodin sisustus näkymä olohuone

Unelma kodin sisustustekstiilit

Unelma kodin sisustus lämmin muotoilu

Julkisivun sininen yövalaistus levittää paljon mystiikkaa

Unelma talon julkisivu suunnittelu muilla väreillä

Unelma talon julkisivun suunnittelu suuri sisäänkäyntiovi

Unelma kodin sisustus pihanäkymä

Unelmakodin sisustus baari

Riippuvalaisimet yhdessä muiden lisävarusteiden kanssa esittävät Marrakechin kulttuurin abstraktissa muodossa

Unelmien kodin sisustuspöytä ja portaikko

Unelma kodin sisustusportaat ja muut elementit

portaikon unelma kodin sisustus