Suunnittelijakahvikone goottilaisen katedraalin muodossa

Hollantilainen Lab -suunnittelija, goottilainen katedraali

Goottilaisen katedraalin innoittamaa rakennetta käytetään kahvin valmistukseen

Tämä katedraalirakenne toimii … kahvinkeittimenä … Olisitko arvannut sen? Kahvin valmistus on siis saanut uuden merkityksen. Idea tulee suunnittelutoimistolta, joka sijaitsee Seulissa. Sitä kutsutaan Hollantilainen laboratorio.

Tornirakenne rakennettiin laser -elementeistä. Ne hitsattiin yhteen käyttämällä neulaventtiilejä, jotka oli valmistettu metallilevystä ja lasiputkista. Lopputuloksena oli loistava laitos. Tämä on jokapäiväiseen käyttöön. Et voisi kuvitella tyylikkäämpää ja omaperäisempää tapaa.

Baarimikko Jaewoong Kwak on työskennellyt monien eri suunnittelijoiden kanssa. Hän panosti paljon futuristisen näköisen kahvinkeittimen luomiseen. Samalla he halusivat sisällyttää historiallisen elementin.

Futuristisen näköinen design -kahvinkeitin, jossa on historiallisia elementtejä

Goottilaistyyliset koristeet Dutch Lab -suunnittelija kahvinkeitin, joka valmistaa kahvia

Jotain sellaista on saavutettu täällä. Tyyli ei välttämättä ole sattumaa. Koska goottilainen tarkoittaa pyrkimystä tulevaisuuteen ja ylöspäin.

Laitos on metrin korkea. Teoksen nimi oli Goticism. Se nimettiin tietysti tyylistä. Mutta se luotiin supermodernilla tavalla. Kone koostuu laserleikatuista elementeistä.

Sen valmistusprosessi ei ole kovin yksinkertainen. Sinun on annettava kahvipapujen liota huoneenlämmössä. Neste tippuu sitten astiaan koneen katolla. Tämä ei myöskään sisällä lämmitettäviä tai sähköisiä materiaaleja.

Laserleikatut elementit goottilaiseen tyyliin

goottilainen katedraali hollantilainen lab suunnittelija kahvinkeitin vesi kahvi eprouvetten kahvin valmistus

Käsityön ja huippumodernin valmistustekniikan ansiosta kone maksaa melko paljon. Suurempia malleja voi ostaa noin 7 tuhatta dollaria ja pienempiä – noin 4 tuhatta dollaria.

Käsityötaito ja huippumoderni valmistustekniikka

Hollantilainen Lab -suunnittelija, kahvinkeitin, goottilainen katedraali, joka valmistaa kahvia

Millaisiin keittiöihin tällainen kone sopisi hyvin? Olemme sitä mieltä, että hän on kotona useimmissa Saksan ravintoloissa ja pubeissa, jotka haluavat näyttää tasonsa. Koska monissa kaupungeissa gootti on erityisen tärkeä historiallinen elementti.

Missä keittiössä tai missä suosikkiravintoloistasi kuvittelisit tämän kahvinkeittimen??

kahvin valmistus

Dutch Lab -suunnittelija kahvinkeitin, joka valmistaa kahvia

Suunnittelijan kahvinkeittimen osat läheltä

 Dutch Lab -suunnittelijan goottilaiset katedraalin komponentit

Tyypillisiä goottilaisia ​​koristeita

  Hollantilainen Lab -suunnittelija, goottilainen katedraalin koriste