Suunnittelijaperheen koti Sydneyn rannikolla – Casey Brown Architecture

Suunnittelija perhe talo rannikolla sydneyn sijainti eksoottinen ympäristö

Suunnittelijamaalaistalo Sydneyn rannikolla – Casey Brown Architecture

”Sydneyn eteläpuolella sijaitsevalla rannalla sijaitsevasta paikasta on kauniit näkymät vehreille kukkuloille ja laaja panoraama merelle. Asiakkaan päätavoite oli saada uusi asuinpaikka maaseudulle, jossa on majoitusvaihtoehtoja yksityisille vieraille ja suuria viihdealueita.

Paikalliset ilmasto -olosuhteet, joille on ominaista voimakas sade ja tuuli sekä länsimainen aurinko, ja lisärakennustoimien tarve oli otettava huomioon. Vain silloin voitaisiin taata, että asukkaat tuntevat olonsa mukavaksi rakennuskompleksissa pitkällä aikavälillä.

Uusi rakennus on huolellisesti suunniteltu siten, että se antaa paikalle nykyaikaisen ilmeen.

Suunnitteluprojektin tavoitteena oli rakentaa uusi perhekoti nykyisen kompleksin luoteisosaan, jolle oli ominaista aiemmat paikalliset talot. Siellä oli vanha meijeri, navetat, tallit ja hattu rakennettiin vanhan Morton Bayn viikunapuun ympärille.

Suunnitteluprojektin tavoitteena oli rakentaa uusi perhekoti nykyisen kompleksin luoteisosaan

suunnittelija perhe talo rannikko sydney sijainti eksoottinen luonto ulkona

Perinteiset puiset perherakennukset – valaistus

suunnittelija perhe talo rannikolla sydney istuin eksoottinen perhe talo

Pyhäkkö Sydneyn rannikolla, Australiassa

suunnittelija perhe talo rannikolla sydney istuin eksoottinen puu asuinpaikka

Talon pohjakerros

suunnittelija perhe talo rannikko sydney istuin eksoottinen ikkuna ruoho

Nyt kolme paviljongia, joissa on viilukatot ja jotka on liitetty toisiinsa siirtymävaiheilla, luovat sarjan kehystettyjä näkymiä, jotka jakautuvat tasaisesti rakennukseen. Suuntaukset ovat pohjoinen, länsi ja keskusoikeuden suunta etelään. Arkkitehti vangitsi paikallisen näkymän rakentamalla sarjan yksityisiä huoneita, joissa on erilaisia ​​toimintoja (keittiö, olohuone ja ruokasali).

Yksinkertainen ruokailutila – kaikki kalusteet ovat puuta

suunnittelija perhe talo rannikolla sydney istuin puu sauvat katto

Ulkoiset materiaalit otettiin olemassa olevasta rakennuksesta ja sijoitettiin uuteen asiayhteyteen. Näitä ovat esimerkiksi paikalliset peltokivet, pystysuorat mustalevyiset kipsilevypaneelit, joissa on harmaaksi haalistunut päällystetty puu, ja värisidoskatot.

Sisällä seinät ja katot tukevat mustat painetut lattiat ja liinavaatteet vahvistavat rakennuksen puupohjaista luonnetta.

Jamberoo maalaistalo Casey Brownin arkkitehtuuri – asuinalue

suunnittelija perhe talo rannikolla sydney istuin riippuvat valot olohuone

Pääpaviljongin erottaa muusta dramaattinen korkea katto, joka perustuu havupuupylväisiin, kaksinkertaisiin kattoihin ja kartiomaisiin ristikoihin.

Vähitellen tila laajenee ja kasvaa pohjoista kohti, mikä antaa alueelle henkeäsalpaavat näkymät horisontissa näkyvään maisemaan ja rannikkoon. Avoimen keittiön takana oleva pesutupa rakennettiin matalaksi ullakkohuoneeksi. Talo avautuu luoteeseen suurten puisten liukuovien kautta leveälle, soikealle verannalle. “

Käytävä talossa – puiset varusteet

suunnittelijaperhetalo rannikolla sydneyn istuin eksoottiset puukalusteet

Uusi maan asuinpaikka – luonnos     suunnittelija perhe talo rannikolla sydneyn sijainti eksoottinen ikkuna käsite

Rakennus- ja asennussuunnitelmat suunnittelijaprojektista

suunnittelija viljelijät talon rannikko sydney istuin eksoottinen ikkuna projektiPohjapiirros suunnittelusta   suunnittelija viljelijät talo rannikko sydney istuin eksoottinen muotoilu