Tehokas energian muuntaminen – pystytkö saamaan tuulen?

energian muuntaminen tuulipuisto meri tehokas

Moderni arkkitehtoninen projekti yhdistää energian muuntamisen

 Nykyään puhutaan paljon energian muuntamisesta. Mutta lopulta emme elä kestävästi. Päävaroja, joista energiaa saadaan, ei edelleenkään ole saatavilla loputtomasti. Jossain vaiheessa olet uupunut ja, kuten kaikki muutkin, joudut ennemmin tai myöhemmin suuriin vaikeuksiin.

Sodat resursseista tuhoavat jo monia maailman köyhiä maita. Mutta jossain vaiheessa varakkaat joutuvat myös maksamaan hinnan lyhytaikaisten etujen harjoittamisesta kestävän kehityksen sijasta.

Tuulivoima ja sen kasvava merkitys

Pystytkö saamaan tuulen? Energian muuntaminen on saanut paljon merkitystä viime vuosina. Sen avulla voit saada voimaa. Jos tällaisia ​​järjestelmiä voitaisiin integroida talonrakentamiseen, siitä syntyisi automaattisesti monia omavaraisia ​​kohteita.

Tuulipuistohanke Jiaqi Sun, Chang Liu, Mingxuan Qin Kiinasta

energian muuntaminen evolo -projekti tropopause

Sijainti

Tietenkin sinun on rakennettava sellainen rakennus, joka mahdollistaa energian muuntamisen tuulesta, sopivaan paikkaan. Tämä sisältyy myös tämän päivän arkkitehtuuriprojektiin. Mutta tässä emme tarkoita tiettyä maantieteellistä sijaintia. Kyse on energian muuntamisasemien laajentamisesta tropopaussissa. Koska korkeudessa 8000–10 000 metriä maanpinnan yläpuolella sinulla on suurin osa tuulivoimasta. Tässä tuulipuistohankkeen tehokkuus olisi myös tehokkain.

Koska se voidaan sijoittaa lähes mihin tahansa maailmaan, se tuo myös monia muita etuja. Suurin etu olisi varmasti se, että kaikille tarjotaan tasavertainen pääsy.

Aavikot tarjoavat täydelliset olosuhteet tehokkaalle tuulipuistolle

energian muuntaminen tuulipuisto aavikon tuulivoima

Toimintojen ulkonäkö ja jakautuminen

Ainakin suunnitelluilla tuulipuistoilla on kaukana silmistä houkutteleva harmoninen ulkonäkö, jonka kautta ne on harmonisesti kirjoitettu ympäristöön. Ulkonäön suhteen voit nähdä ne kahdesta näkökulmasta. Yläosassa syntyy energiaa, energian muuntaminen ja varastointi. Kertyminen tapahtuu suuressa pystysuorassa pyörivässä sylinterissä. Virtausakku sijaitsee akselissa.

Alaosa koostuu pyörivistä sylintereistä, joissa on neljä akselia. Niihin kuuluu myös laser -tehomuunnosjärjestelmä. Laserin keräämä energia voidaan ohjata sieltä eri paikkoihin. Mukana on myös lisätoimintoja ja vastaavat tilat, kuten sääennuste ja ilmatarkastusasema.

Asiantuntijat suorittavat huollot

energian muuntaminen tuuliturbiinitornin huolto

Vankat pylväät ja pitkät roottorin siivet

energian muuntaminen tuulivoiman tuuliturbiini

Kokoonpano suoritetaan asiantuntevasti

energian muuntaminen tuulipuiston rakentaminen