The Bunyan Hinta: 19 Houkuttelevaa hirsitalomallia

houkutteleva hirsitalo suunnittelee esivalmistettua puurakennetta

The Bunyan Hinta: 19 Houkuttelevaa hirsitalomallia

Tyypillinen suorakulmainen mökki, joka on pudotettu keskelle metsää, ei ole enää standardi, kun asunnon omistajat saavat yhä enemmän luovuutta maalaismaiseen asumiseen ja mallit kasvavat elämää.

Valmis talo sijaitsee rauhallisella paikalla metsässä

houkutteleva hirsitalo suunnittelee esivalmistettuja puurakennerakenteita

 Maalaismainen sisustus – kiviseinät ja puiset pylväät

houkutteleva hirsitalo malleja esivalmistettu kiviseinä sisäänrakennettu takka

Kota GJ-9 on tyylikäs prototyyppi, jonka on luonut Gudmundur Jonssonin arkkitehtuuri Studio, norjalainen yritys. Suomalaiset arkkitehdit ovat tehneet muita muutoksia taloon, joka on hiljainen paksussa metsässä ja jossa on lasiseinät. Tanskalainen Dorte Mandrup loi tämän 10 neliömetrin huoneen, joka on enemmän nurkka lukemiseen ulkona kuin mikään muu. Arkkitehdit Olson Kundig suunnitteli tämän upean ja valtavan ”mökin”, joka on hyvin erilainen kuin tyypillinen muotoilu. Kaikki “Sormusten herran” ja “Hobittien” fanit tulisivat sisään, koska kota näyttää piilotetulta paratiisilta.

Puumaja – maaseudun suunnittelu ja arkkitehtuurihoukutteleva hirsitalomalli esivalmistettu puu kiviseinäkeittiö

AATA Architecture suunnitteli Morevara Hutin, modernin muunnelman vanhasta klassikosta. Tässä toisessa mökissä on ainutlaatuinen ulkoasu, joka mahdollistaa puunrunon pitämisen keittiössä ja täydentää siten luonnollista estetiikkaa. Chalet Cyanella sijaitsee Ranskan Alpeilla ja antaa vilauksen modernista sisustuksesta, joka on jyrkässä ristiriidassa ulkona olevan luonnollisen panoraaman kanssa.

 Loppujen lopuksi meillä on koti Seattlessa, joka kirjaimellisesti pakenee kaupungistumista puiden latvoille.

Minimalistinen ja maalaismainen samaan aikaan

houkutteleva hirsitalo suunnittelee esivalmistettuja puukannun sauvoja

Ruotsin WRB suunnitteli ylemmän puisen mökin, josta on upea merinäköala. Puhtaat linjat saavat sen näyttämään enemmän taiteelliselta lausunnolta kuin lomamökiltä. Piet Ein Heek suunnitteli tämän laatikollisen huoneen puusta, joka voi näyttää tahmealta liitutaululta. Lisää kuvia täällä.

Studio Aisslinger loi tämän Berliinin puisen mökin, joka näyttää lukitulta, mutta on edelleen auki ja jossa on uskomattoman erottuva muotoilu. OLGGA loi tämän siirrettävän puumajan, joka näyttää maalaismaiselta kolmelta puolelta ja piilottaa tyylikkään, modernin sisustuksen.

Hirsitalojen ei tarvitse olla pieniä mökkejä metsässä

houkutteleva hirsitalo suunnittelee esivalmistetut kotivalaistukset nahkahuonekalut

Tämä valtava rakennus on esimerkki eeppisistä puumajoista, koska se näyttää enemmän vanhalta viikinkisalilta kuin mistään muulta. Suuri takka, jossa on tukit, lisää maalaismaista tunnelmaa sisätiloissa. Kolmas esimerkki näyttää modernin, mutta loistavan sisustuksen, joka keskittyy takkaan ja jossa on tilaa ainakin tusinalle tulen ympärille. Alla oleva esimerkki muistuttaa enemmän puista kartanoa, mutta onnistuu silti sulautumaan luontoon esteettisesti. Toiselle sisustusesimerkille on tunnusomaista suuret tukit, nahka, kivi ja tuli yhdessä, joten jokainen puumaja näyttää perinteiseltä koosta riippumatta.

   Kompakti esivalmistettu talo puusta ja suuret lasiseinät

houkutteleva hirsitalo suunnittelee esivalmistetut talon puulasiset julkisivun ikkunat

Hirsitalo on valmistettu mustaksi maalatusta puupaneelista

houkutteleva hirsitalomalli esivalmistetut puulevyt musta

   Nelikulmainen maalaismainen hirsitalo

houkutteleva hirsitalo suunnittelee esivalmistetun talon puun kanto maalaismainen