Tulevaisuuden arkkitehtuuri – innovatiivinen projekti, jolla on kestävä muotoilu

tulevaisuuden modernien rakennusten arkkitehtuuri

Pystysuuntainen arkkitehtuurijärjestelmä, jolla voit kävellä

Nyt haluamme näyttää teille modernin arkkitehtuurin teoksen, joka on muuttanut täysin ajatuksen kerrostaloista 21. vuosisadalla. Se on eräänlainen pystysuora kaupunki, jota ympäröivät suuret luiskat, kuten kadut.

Erilaisia ​​tekniikoita kestävän energian tuottamiseksi on integroitu.

Lisäksi on rakennettu hieno järjestelmä roskien keräämisen ja veden tyhjennyksen järjestämiseksi. Joten se edustaa pystysuoraa ekosysteemiä, jolla voi kävellä.

Tornilla on erilaisia ​​toimintoja, ja se luotiin korkeiden rakennusten kilpailua varten. Hanke voitti, ja uusien ideoiden perusteella olisi yllättävää, jos se olisi erilainen.

Tulevaisuuden arkkitehtuuri – pystysuora ekosysteemi

Lontoon arkkitehtuuri tulevaisuuden moderni rakennus pystysuora rakenne

Tämän pilvenpiirtäjän rakentaminen suunniteltiin Lontooseen. Se koostuu kuudesta rakenteellisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetusta putkesta. Ne on tuettu kahdelle luiskalle ja sisältävät erilaisia ​​pystysuoria elementtejä. Nämä toimivat ihmisten kävelypintoina, johtavat energiaa, vettä, roskaa ja edustavat esivalmistettuja modulaarisia elementtejä.Kaikki nämä elementit yhdistetään rakenteen pinnalle ja laajentavat siten kuutta pilaria. Koko asia oli suunniteltu alusta alkaen rakenteeltaan avoimena ja joustavana huoneena, joka on sovitettu sarjaan ohjelmia.

Moderni arkkitehtuuri – kilpailun voittaja

pilvenpiirtäjäprojekti arkkitehtuuri tulevaisuuden moderni rakennus Lontoo

Arkkitehtuurin muoto on suunniteltu sopivia toimintoja varten. Tavoitteena on lisätä passiivista energiaa ja vähentää keinotekoisen valon, ilmanvaihdon ja jäähdytyksen tarvetta. Eri ohjelmallisia elementtejä on jaettu pystysuoraan molempiin luiskiin ja ne on yhdistetty siltoilla. “Loputtomat” rampit kutovat ja mutkittelevat rakennuksen osien välillä ja nousevat selvästi maanpinnan yläpuolelle.

Avoin suunnitelma ja joustavat tilat

Lontoo suunnittelee tulevaisuuden modernien rakennusten arkkitehtuuria ostoskeskuksen pilvenpiirtäjiä

Aukioita ja yhteisiä tiloja eri kerroksissa. Huoneesta on näköala kaupunkiin. Ne luovat dynaamisia tiloja, joissa voit keskustella ja muita – missä voit vetäytyä.

Yleinen muotoilu saa urbaanin luonteen

pilvenpiirtäjä arkkitehtuuri tulevaisuuden modernit rakennukset lontoo

Siten torni asettuu saumattomasti kaupunkimaisemaan

pilvenpiirtäjä arkkitehtuuri tulevaisuuden modernit rakennukset lontoo

Suunniteltu pilvenpiirtäjä Lontoon alueella

arkkitehtuuri tulevaisuuden moderni rakennusprojekteja Lontoon lähiöissä

Projekti ja suunnitelma

 tulevaisuuden moderni rakennusprojektien suunnitelma