Tyylikäs pieni talo, jossa on tyylikkäät näkymät ja moderni sisustus

pieni talo moderni sisustus

Pieni talo – tyylikäs ja moderni Quartersawn

 Quartersawn on Minneapolisissa toimiva suunnitteluyritys, joka keskittyy pääasiassa rakennusten kunnostamiseen ja rakentamiseen. Tänään esittelemme sinulle Quartersawnin asiantuntijoiden luoman kauniin pienen talon. Talo sijaitsee Minnehaha Parkissa.

Julkisivu on erittäin tyylikäs ja hienovarainen. Todellinen katseenvangitsija kaikille ohikulkijoille. Talossa on raikas ja moderni sisustus, ja vaikka asuintila ei ole niin suuri, huoneet ovat tilavia ja valoisia.

Aluksi omistajat halusivat vain kunnostaa talon, mutta Quartersawnin perusteellisen asiantuntemuksen jälkeen he päättivät rakentaa uudelleen. Erinomainen lopputulos on onnistunut tulos asiakkaiden ja arkkitehtien välisestä yhteistyöstä. A pieni talo tämä on täydellinen paikka kodikkaaseen perhe -elämään. Talon rakentaminen ja sisustaminen kesti seitsemän kuukautta. Omistajat pitivät hyvin vähän esineitä vanhasta rakennuksesta. Kalusteet ja sisustus ovat siis uusia ja moderneja.

 Kutsuva ja ihana

pieni talo kaksikerroksinen valkoinen julkisivu harmaa

Etupiha on täydellisesti hoidettu

pienen talon pääsisäänkäynti

Kuten useimmissa moderneissa sisätiloissa, talossa on avoin pohjaratkaisu, jossa olohuone on yhdistetty saumattomasti keittiöön ja ruokasaliin. Hallitsevat värit ovat neutraaleja, mutta punaisen, oranssin ja keltaisen lämpimät aksentit lisäävät dynaamisuutta ja mukavuutta. Tällainen a pieni talo voi miellyttää kaikkia. Katso kaikkea ja yritä kuvitella, kuinka sinä ja perheesi voisitte elää niin kodikkaassa ilmapiirissä.

Koko perhe voi viettää viihtyisät illat television ääressä täällä

pieni talo olohuone oranssit seinät

Ergonominen keittiö ja tilava ruokasali

pieni talo avoin suunnitelma

Arvokas harmaalla ja punaisella

pieni talo moderni takka etanolikaasu

Mukava ja pehmoinen

pieni talo syvä nukkumatto pitkä sohva beige

Minimalistinen portaikko ja geometriset kuviot

pieni talo portaikko matto juoksija

Syö tyylikkäässä ilmapiirissä

pieni talo ruokapöytä harmaat tuolit

Tasapainoinen valon ja värien leikki

pieni talo verhoiltu sohva värikkäitä tyynyjä