Unelma talo + huvila lumoaa satukalusteilla

Unelmien koti Villa Wald

 Unelma talo + huvila Venäjän syvimmissä metsissä – rakennettu kokonaan puunrungoista

Tämä metsätalo, joka näyttää ensi silmäyksellä yksinkertaiselta, on venäläisen arkkitehdin Elena Schabakovan projekti. Tämän päivän artikkelin pääaihe on heidän panoksensa arkkitehtuuriin ja sisustukseen. Talo on rakennettu syvälle Venäjän metsiin ja se on täydellinen paikka rentoutua.

Talon yksinkertaisuus on ensimmäinen vaikutelma. Jos tarkastelemme esimerkiksi rakennusta tarkemmin, huomaamme kuinka leikkisä ja kekseliäs sen arkkitehtuuri on. Talossa on tilaa monille vieraille, ja koosta huolimatta tunnistamme erittäin kodikkaan ja kutsuvan sisustuksen.

Tämän metsätalon sisustus on ainutlaatuinen ja kiehtova

Unelma koti huvila metsä makuuhuone makuuhuone

Metsärakennus on rakennettu kokonaan puunrungoista ja on siten käytännössä osa metsää. Talon ympärillä oleva rakenne on jälleen tehty puunrungoista. Talon ulkopuolelta löydämme hyvin harkittuja alueita, jotka ovat yksinkertaisesti täydellisiä rentoutumiseen tai pelaamiseen.

Ota poikkeuksellinen retki Venäjän metsään

Unelma koti huvila metsä takka baari pöytä

Mennään sisälle ja katsotaan tarkemmin mainittua kodikkuutta.

Talon sisätila on yhtä tilava kuin ulkopuolinen oletus. Ensimmäistä kerrosta on laajennettu ja sisustettu teemoittain olohuoneeksi, keittiöksi ja ruokasaliksi.

Kaikki tarvitsemamme löytyy talon ensimmäisestä kerroksesta

Unelma koti huvila metsä takka

Tyyli on pääasiassa maalaismainen, ja sitä täydentää muutama moderni elementti. Yksi niistä on moderni takka huoneen keskellä. Se on ehdottomasti ensimmäisen kerroksen keskipiste. Takan ympärillä olevat istuimet korostavat kodikasta ja lämmintä tunnelmaa. Ruokailutila pidetään yksinkertaisena. Siellä on tilava ja sileä pöytä ja kuusi klassista tuolia, jotka on sijoitettu aivan takan viereen.

Pyöreä takka ja istuimet, jotka muistuttavat laivan savupiippuja, ovat todellisia katseenvangitsijoita

Unelma talo huvila metsä suuri takka

Tämän palvelun ansiosta miellyttävä oleskelu tässä talossa on taattu

Unelma koti huvila metsä takka olohuone

Huoneen toiselta puolelta löydät olohuoneen. Baaripöytä ja kolme valkoista baarijakkaraa toimivat tyylikkäänä tilanjakajana. Olohuoneessa on mukava sohva, pieni olohuoneen pöytä ja sisäänrakennettu televisio, jossa on modernit multimedialaitteet. Raskaat verhot suojaavat päivänvalolta, kun haluat katsella televisiota tai nukkua.

Vankka, muodikas ja myös lämmin – tämä talo yhdistää kaiken tämän sisustukseen

Unelma koti huvila metsä takka TV

Keittiön muotoilu on erilainen kuin muualla talossa. Valkoinen, vaatimaton ja käytännöllisempi, se jättää kontrastivaikutelman. Mutta keittiö ei ole niin erilainen. Tarkemmin tarkasteltaessa löydämme kirkkaita ja moderneja elementtejä koko talosta (kuten valaisimet), jotka sopivat hyvin keittiön tyyliin ja täydentävät sitä.

Mukavuus on tietysti erittäin tärkeää tässä talossa

Unelmakoti huvila metsä takka sohva

Puuosat ja puunrungot luovat turvallisuuden tunteen

Unelma koti huvila metsä takka makuuhuone

Tämä unelma talo – huvila metsässä on kaksi pientä mutta erittäin suloista makuuhuonetta. Ensimmäinen makuuhuone on ullakolla, ja vaikka kapea tila ei salli monia mahdollisuuksia, tämä huone on viihtyisämpi viistojen kattojen ansiosta.

Saatat ajatella, että se on satuhahmo

Unelma koti huvila metsä makuuhuoneen katto

Pelkästään tämän makuuhuoneen seinät ovat sisustuselementti

Unelma koti huvila metsä makuuhuone toinen

Tässä unelmakodissa on tietysti unelmakylpyhuone. Tuleeko vaeltelu??

Unelma koti huvila metsä makuuhuone kylpyhuone

Löydämme toisen makuuhuoneen yhden kerroksen alapuolelta. Makuuhuone näyttää huomattavasti suuremmalta, jopa valtavalta purististen kalusteiden ansiosta.

Kylpyhuone on koko talon jännittävin huone. Sieltä löydämme onnistuneen sekoituksen tyylejä ja materiaaleja. Lasiovi on suora kulku sisäpihalle, jossa meitä odottaa lisää yllätyksiä. Kylpyhuoneessa on alkuperäinen suihku ja nojatuoli.

Toivomme kovasti, että saimme sinut oikealle tielle.

 Unelmien talo + huvila Venäjän metsissä pitäisi yksinkertaisesti nähdä!

Unelma koti huvila metsä makuuhuone kulku