Vanhan talon kunnostaminen – inspiroiva esimerkki Seattlesta, Amerikasta

kunnostaa vanha talo projekti talo julkisivu rakennus lähellä talon seinät väri vihreä

Vanhan talon kunnostaminen – Lego -palikoiden integroiminen tosielämään

Olitko yksi niistä lapsista, jotka rakastavat legopeliä? Jos on, niin ehkä olet arkkitehti tai jokin muu taiteilija … ehkä vain elämäntaiteilija. Jeffrey Pelletierin tapaus on samanlainen.

Hän on arkkitehti.

Mutta hänen kiinnostuksensa värillisiin rakennuspalikoihin ei päättynyt hänen teini -ikäänsä. Kyllä, hän työskenteli näiden kappaleiden kanssa myös aikuisvuosina. Jossain vaiheessa hänellä on valtava määrä niitä ja tältä osin paljon neliömäisempi alue niiden käyttöön ottamiseksi.

Hän ja hänen kumppaninsa Christopher Pasco osti 1902 talon Seattlesta. Tälle ominaista olivat runsaat kalusteet, vaatimaton mittasuhteet ja kätevä sijainti Capitoll Hillin alueella. Remontin aikana päätettiin säilyttää perusrakenne, mutta sovittaa asunto moderniin tyyliin. Joten sinulla on molempien etu. Sinulla on modernin asunnon pohjapiirros, mutta samalla muinaisen talon tunne. Värikilpi, jota käytät tällaisessa tapauksessa, on todella havaittavissa … kuten Legon kanssa …

Talo yhdellä silmäyksellä:

Kuka asuu täällä: Jeffrey Pelletier, Christopher Pasco, heidän poikansa Kellen (1 -vuotias) ja Cavalier King Charles Spaniele Helo ja Athena.

Sijainti: Capitol Hill -alue Seattlessa

Koko: 306 neliömetriä, 5 makuuhuonetta ja 4 kylpyhuonetta

Rakennusvuosi: 1902, peruskorjausvuosi 2013

Mielenkiintoisia faktoja: Remontin aikana löydettiin aikakapseli vuodelta 1980. Tuolloin rakennus toimi täysihoitolana

vanha talo remontti

Pelletier ja Pasco (kiinteistönhoitajat kaupalta) asuivat asunnossa kuusi vuotta ennen sen rakentamisen aloittamista. Vanha talo oli hyvin pimeä, siitä oli huono pääsy sisäpihalle ja monet alkuperäisistä kalusteista olivat tuhoutuneet. Monet yksityiskohdat, jotka tekevät vanhasta talosta niin viehättävän, puuttuivat. Tämä näkyy omistajien lausunnoista.

Remontin jälkeen kaikki näytti erilaiselta. He halusivat ja onnistuivat tekemään alueesta todella erityisen. Yksi uusista elementeistä oli lattiasta kattoon ulottuvat kirjahyllyt. Ne ovat ergonominen ratkaisu, joka on laajentanut oleskelu- ja säilytystilaa.

Täysin uusi ilme remontin jälkeen

vanha talo remontoida projektin olohuone uudelleenrakennuksen jälkeen

Rehevä väripaletti sai inspiraationsa paikallisesta ilmastosta. Seattlessa tätä voidaan kuvata pysyvästi harmaaksi. Siksi he päättivät kirkkaista vivahteista. Voit helposti muuttaa näitä, jos et enää pidä niistä jossain vaiheessa.

Olohuoneen seinät maalattiin erityisellä ilotulitusmaalilla. Talossa ei ole kattolistoja, ja siksi Pelletier päätti lisätä tämän kaikkialle. Kirjahyllyjen reunojen muodot on sisällytetty. Kirjahyllyn tikkaat ovat helpottaneet pääsyä eri hyllyille. Voit käyttää niitä eri huoneissa.

Rehevä väripaletti sai inspiraationsa paikallisesta ilmastosta

vanha talo remontointiprojekti kunnostuksen jälkeen väri suunnittelu seinämaali punainen

Perhetalon savupiippu romahti vuonna 2001. Huone oli täynnä palasia ja koristeita, kun pari muutti sinne.

Kera N & R Rakentaminen he ovat suunnitelleet alueen uudelleen. Yhdellä oli korkea ja samalla kapea huone. Joten huone tuntui tornilta. Korotettu takka tarjoaa lisäistuimia, joissa voit nauttia drinkin.

Kodikkuutta olohuoneessa

kunnosta talon muuntaminen muuntamisen jälkeen väri suunnittelu seinän väri vihreä

Punaisen olohuoneen ja vihreän perhehuoneen jälkeen harmaa ruokasali näyttää eräänlaiselta rauhoittavalta. Rauhallinen väripaletti valittiin tarkoituksellisesti tähän huoneeseen. He etsivät jotain vanhempaa ja klassisempaa.

Neutraali väripaletti ruokasalissa kompensoimaan

vanha talo remontoida projektin ruokasali harmaan seinämaalin uusimisen jälkeen

Verhouksen yhtenäinen muoto ja sen jatkuva valkoinen väri yhdistävät huoneet, jotka ovat muuten eri värejä. Brasilian kirsikkapuusta valmistettu lattia edistää myös yhtenäistä ulkonäköä.

Puulattia lisää harmoniaa

talon kunnostus kunnosta ruokasali remontin jälkeen harmaa seinämaali

Pelletier vei kaiken ulos keittiöstä. Hän loi uuden tilan, joka koostui vanhan keittiön, varastotilan ja kylpyhuoneen osista. Hän jakoi huoneen erillisiksi työskentelyalueiksi. Valaistuja kaappeja ei ole luotu mihinkään tiettyyn tarkoitukseen. Pidit vain tavasta, jolla ne tuovat enemmän valoa huoneeseen.

Keittokirjat ja arkiruoat, tavarat, jotka haluat olla käsillä, säilytetään avoimilla hyllyillä

vanhan talon kunnostusprojekti keittiön keittiöideoiden uudistamisen jälkeen

Määrittele erilliset työalueet

kunnosta talo keittiön keittiöideoiden työtason uudistamisen jälkeen

Siirtyminen talosta ulkoalueelle oli vanhassa talossa hyvin kömpelö. Siksi on lisätty joukko taitettavia lasiovia. Nämä tuli entisen varastotilan ja kylpyhuoneen tilalle.

Suora siirtyminen ulkoalueelle

talon kunnostusprojekti keittiön puisen kuistioven uudistamisen jälkeen

Kun ovet ovat auki, tuntuu melkein siltä, ​​että kokkaat ulkona. Viereinen terassi ja portaat helpottavat siirtymistä alla olevaan sisäpihalle.

Koiralaatikko on sijoitettu säilytysyksikköön, joka erottaa keittiön sisäänkäynnistä. Toinen puoli on aina auki ja molemmin puolin olevat säleiköt tuulettavat. Eläimillä voi olla myös näkemyksiä täysin eri suuntiin.

Lemmikkien ajatuksilla

vanha talo remontoida hanke lemmikkieläimet koira

Laatikot ovat yleensä erittäin vaikea aihe, koska niiden ympärille on vaikea asentaa muita huonekaluja. Jos voit kuitenkin integroida ne jonnekin, niistä tulee näkyvä paikka kotona.

Helo ja Athina voivat liikkua vapaasti ympäri taloa päivän aikana. Usein he kuitenkin haluavat olla laatikossa. He luultavasti tuntevat olonsa turvalliseksi siellä. Lattiakaivo estää onnettomuudet.

Amgenta -ovi avautuu sisäänkäynnille. Keittiö näkyy takana olevan sisäänkäynnin kautta. Vanhassa talossa ei ollut päämakuuhuonetta, joten Pelletier päätti lisätä yhden. Tätä varten hän kokosi kaksi pienempää huonetta yhteen. Nämä olivat aiemmin pienempiä makuuhuoneita. Kaapit täyttävät seinän yhdessä näistä huoneista. Ne toimivat myös pukuhuoneena ja vaatehuoneena riippuen siitä, missä osassa olet.

Sisäänkäyntiovessa on raikas väri

vanha talo remontoida projekti värimaailma vaaleanpunainen valkoinen lego tiilet

Arkkitehti uudisti myös mustan portaikon yläpuolella olevan huoneen. Tämä alue toimii nyt leveänä terassina, johon pääsee vaatesäilytyksestä.

Makuuhuoneessa on erillinen kylpyhuone remontin jälkeen

vanha talo remontoida projekti makuuhuone sänky puulattia musta valkoinen

Alun perin toisessa kerroksessa oli vain yksi jaettu kylpyhuone. Pelletier lisäsi toisen makuuhuoneen viereen. Suihkupäät sijaitsevat suihkun molemmissa päissä. Älykkäissä lääkekaapissa on avoimet hyllyt, jotka on integroitu alla. Näin vältät pesualtaan täyttymisen arjen pienistä asioista.

Ylellisyyttä kylpyhuoneessa

vanha talo remontoida hanke kylpyhuone puu lasi

Työtila loistaa tällä sinisellä värillä

vanha talo remontoida projekti tutkimus kotitoimisto seinämaali sininen

Talossa oli kerran täysi kellari, mutta se oli kaikkea muuta kuin kutsuva. Tämä johtui suurelta osin suhteellisen alhaisista katoista (1,9 metriä korkea). Sinun oli myös käytävä vaatehuoneen läpi päästäksesi tähän.

Vanhan talon kunnostus – kellari ennen remonttia

vanha talo remontoida projektin kellari ennen

Remontin jälkeen katto oli 2,7 metriä korkea. Luotiin erittäin kutsuva ilmapiiri, joka sopi täydellisesti pojan Kellenin ja hänen ystäviensä viihdyttämiseen. Siellä voit tehdä paljon häiritsemättä muita asukkaita tai naapureita.

Kellari remontin jälkeen

kunnostaa vanhan talon projektin kellari jälkeenpäin varastotilaa barbar

Tämä alue on nimeltään Lego Lounge, ja siihen kuuluu baari, mediahuone, pesutupa, varastotila ja vierashuone. Pelletierin päätös mennä askel alaspäin oli erittäin rohkea. Mutta sen seurauksena sinulla on ylimääräinen oleskelutila, eikä sinun tarvinnut laajentaa talon rakennetta.

Pelletierin Lego -kappaletta säilytetään upeasti hyllyillä. Hänen poikansa näyttää perineen tämän intohimon.

Pidä myös Lego -palikoita kiehtovina?

vanhan talon peruskorjausprojekti kellarikerroksen remontin jälkeen

Pelletier on poistanut vaatehuoneen portaikon yläosasta. Joten tie alaspäin on paljon vapaampi ja miellyttävämpi

vanhan talon peruskorjausprojekti remontin jälkeen talon baari kellarikerroksen baaritiskillä

Selvästi modernia muotoilua etsittiin alla. Projisoitu TV ripustaa katosta ja muuttaa huoneen moderniksi mediahuoneeksi.

Kellarikerroksen vierashuone ei todellakaan tunnu maanalaiselta, ja tämä johtuu korkeista katoista. Valkoiset seinät ja rohkeat värit sängyn takana lisäävät myös avointa ulkonäköä.

Huone kellarissa talon kunnostuksen jälkeen

vanha talo remontoida projekti makuuhuone vierashuone oranssi valkoinen seinämaali

Ulkoalue oli liian hauras omistajan makuun. He todella rakastuivat naapuritalon kirkkaisiin väreihin. He pitivät tätä mahdollisuutena muuttaa oma Seattlen kotinsa Painted Ladies -versioksi San Franciscossa.

Vanhan talon kunnostaminen – julkisivu ennen kunnostusta

vanha talo kunnostaa projekti talo julkisivu rakennus ennen

Remontin jälkeen: Talo on kaupallisen alueen vieressä ja tämä motivoi omistajia luomaan jotain runsaampaa. Heillä on värit Benjamin Moore punastava punainen ja Douglas Fir käytetty. Tunnelma tuntuu iloiselta ja kirkkaalta, vaikka päivä on hyvin pimeä.

Vanhan talon kunnostaminen – talon julkisivu remontin jälkeen

kunnostaa vanha talo projekti talo julkisivu rakennus lähellä talon seinät väri vihreä

Ohikulkijat kuvaavat sitä päivittäin. Toisille se herättää ihailua, toisille shokki…. Tämä suunnitteluratkaisu ei ole kaikille, mutta se on hyvä asia!

Vanhan talon kunnostus – 1. kerros

vanha talo remontoida projekti luonnos suunnitelma ensimmäinen kerros

Vanhan talon kunnostus – 2. kerros

vanha talo remontoida projekti luonnos suunnitelma toinen kerros