Viihtyisä loma -asunto, jossa on maalaismainen tunnelma – Bruce Rickardin Treetops

kodikas mökki tilava uima -allas

Viihtyisä loma -asunto, jossa on maalaismainen tunnelma

Treetopsin on suunnitellut arvostettu arkkitehti Bruce Rickard ja se sijaitsee Cottage Pointissa – Sydneyn esikaupunkialueella Australiassa.

Tämän loma -asunnon sisustuksessa on maalaismaisia ​​elementtejä, kuten kiviseinät ja avoimet kattopalkit, jotka antavat tunnelmaan optista lämpöä.

Arkkitehti rakensi perheelleen yhteensä kolme taloa – ensimmäisen Warraweessa (1959), toisen Wahroongassa (1961) ja kolmannen Cottage Pointissa (1989-90). Treetopsin tapauksessa Bruce Rickard remontoi sen sijaan, että aloittaisi tyhjästä, vanhan mökin, jossa hän vieraili usein viikonloppuisin.

Tilava uima -allas kapeine kanavineen tarjoaa runsaasti tilaa uimiseen

kodikas mökki katettu kivilattia

Hänen ajatuksensa oli muuttaa pieni rakennus pariksi makuuhuoneeksi ja rakentaa viereen vapaasti seisova paviljonki, jossa keittiö, ruokailu- ja oleskelutilat sijaitsevat. Uusi paviljonki rakennettiin ilman kaivauksia, joten maata säästettiin ja sieltä oli upeat näkymät.

Kaksi vastikään rakennettua rakennusta yhdistettiin verannalla ja portailla, ja samalla kaksi aluetta erotettiin toisistaan ​​jonkin verran

kodikas loma -asunto joustava ja toimiva metsässä

Bruce Rickard ei vain kokeillut puupylväitä ja kattopalkkeja, vaan myös katon muotoa, joka on monessa paikassa kaareva tai kulmikas. Hän käytti täällä ensimmäistä kertaa puupylväistä valmistettua ristikkoa. Tällä tavalla talolle on annettu niin avoin julkisivu, joka ei ole koskaan ollut mahdollista.

Tuloksena on vaivaton visuaalinen sekoitus kotia ja luontoa – kauniita eukalyptuspuita ja Cowan Creekin rauhallisia vesiä

kodikas loma -asunto, jossa on poreallas ja lepotuoleja

Tämä avoimuus ja luonnonläheisyys olivat pääasiallinen syy arkkitehti Genevieve Furzerin ja hänen miehensä, valokuvaaja Simon Kennyn, ostamaan loma -asunto. He rakastuivat Treetopsiin kolmen lapsensa kanssa. Villieläinten lisäksi heitä kiehtoivat myös muut asiat – kuten täysikuun katsominen suoraan omasta sängystä.

Kuten muutkin Rickard -talot, Treetops on myös erittäin mukava. Etuosa näyttää koilliseen. Joten sinä hyödyt auringon säteistä talvella ja sinulla on vähemmän lämpöä kesällä. Ikkunat on sijoitettu pysymään poissa voimakkaasta tuulesta ja räystäs suojaa kesän auringolta ja lisää valoa loppuvuoden aikana. Kaskadiallas ympäröi koko rakennusta ja tarjoaa lisämukavuutta ja täydellistä rentoutumista.

Maalaismainen ja tyylikäs samaan aikaan

kodikas mökki, josta on näköala terassille

Talo on täydellinen perhe -elämään. Avoimien tilojen ja yksityisyyden välillä on tasapaino. Olet hyvin lähellä suurta kaupunkia, mutta silti tuntuu kuin olisit lomalla, monien kilometrien päässä. Heräät ja seisot verannalla tai aterioit katetulla terassilla ja näet vain vettä ja puita.

Nauti luonnosta täysillä

kodikas mökin aamiainen katetulla verannalla

Treetops sopii yhtä hyvin juhliin ja vieraille yleensä. Voit kutsua yli 100 ihmistä muuttamatta mitään tiloissa. Erityisesti paviljonki on uskomattoman monipuolinen. Lounaispuolella on kiviseinä yksityisyyden lisäämiseksi ja toinen puoli on avoin ja kauniit näkymät metsään.

Olohuoneen keskellä on jättiläinen kivitakka, joka jakaa alueen kahtia

kodikas mökki kiviseinät ja takka

Tällä tavalla on tarpeeksi tilaa hiljaiselle kulmalle ja juhla -alueelle, joka koostuu avokeittiöstä, tilavasta ruokasalista ja viihtyisästä verannasta.

Treetops on yksinkertaisesti talo, johon rakastua. Loma -asunto, joka on pitkään ollut ainutlaatuinen koti. Anna itsellesi inspiraatiota ja haaveilla hieman kanssamme!

Lämmin ja kutsuva 

kodikas mökki liukuovet kiiltävä parketti

Hemmottavat kankaat ja värit

kodikas loma -asunto pehmeä vuode katos froral kuvio

Herkät seinätarrat ja piristävät aksentit

kodikas loma -asunnon seinätarra jousen oksat

Hienostunut leikkaus ja hienot materiaalit

viihtyisä mökin neliöpöytä ja tuolit metallista ja lasista

Kodikas oleskelualue takan edessä

kodikas mökki avoimet kattopalkit ja tuulettimet

Avoin olohuone tuntuu hyvältä

kodikas loma -asunto massiivinen ruokapöytä ja tyylikäs keittiösaari

Yksinkertainen ja mukava

viihtyisä mökki tyylikkäät laventelin tyynyt

Sisäänrakennettu vaatehuone ja rottinkikonsolit

kodikas mökki sisäänrakennettu vaatekaappi tyylikkäät pöytävalaisimet

Seinänpunainen magenta ja stimuloivat aksentit herättämään sinut

kodikas loma -asunto abstrakti seinätaidepyyhkeet ja kynttilät