30 Moderigtige og smukke kvinders armbåndsdesign

Tilbehøret, der bruges verden over til at forbedre hændernes udseende, er armbånd. Armbånd er bånd eller kæder, der pryder ens håndled, der bruges af både mænd såvel som kvinder. Armbånd fanger hurtigt opmærksomhed for deres nyeste trends; mønstre og designs. De forskellige muligheder for teaming til et armbånd kan give en masse ideer til kvinder til at klæde sig efter lejligheden og begivenheden. Da mode i dag er meget om tilbehør, er kvinders armbånd meget efterspurgte.

armbånd til kvinder

Tilføjer charme til ens personlighed, giver den tillid, flotte hænder, stil og mode, et armbånd kan bare være svaret! Gå flaunt det fashionable udseende med valget af armbånd til kvinder.

Nyeste smykker armbåndsdesign til kvinder:

De betragtes nu som et af de lettest tilgængelige og stilfulde tilbehør. Her får vi et kig på de 30 bedste nye armbåndsdesign til kvinder.

1. Gyldne armbånd til kvinder:

Kvinder armbåndsdesign - gyldne armbånd

Den sikreste indsats og aldrig gå ud af modefarven er guld og gylden. Man kan altid være sikker med ethvert gyldent smykke for farve, glans og værdi. Armbånd i guld til kvinder ser fantastiske ud med traditionelt tøj i bryllupper, festivaler osv. Gyldne armbånd kan slås sammen med bogstaveligt talt ethvert outfit. Man kan aldrig gå galt med guldarmbånd og guldsmykker.

2. Diamantarmbånd til damer:

Kvinder armbåndsdesign - diamantarmbånd

Der er et kendt ordsprog om, at diamanter er en kvinders bedste ven. Hvordan kan hun sige nej til diamanter? Diamanter er en værdsat besiddelse. Diamantarmbånd kan være et mesterværk i ens smykker. De er måske på den dyre side, men ikke desto mindre kan de ikke matches med deres glans, snit og glans til andre smykker. De er klasse adskilt!

3. Sølvarmbånd til kvinder:

Kvinder armbånd design - sølv armbånd

Design af armbånd i sølv er meget almindeligt i disse dage, hvor mange skuespillere og skuespillerinder også praler dem med stil. Folk er trygge ved at bære sølv for den fornemmelse og det look, sølvsmykker giver. Oxiderede sølvarmbånd eller armbånd med sterlingsølv kan parres til det afslappede, men alligevel jordiske look, og de ser smukke ud med ethvert hvidt, sort eller flerfarvet tøj.

4. Kædearmbånd til damer:

Kvinder armbånd design - kæde armbånd

Almindelige kædearmbånd kan bruges til almindeligt lejlighedsvis slid og daglig brug. De kan være af guld, sølv eller enhver legering. Teenagere og unge kvinder kan eksperimentere meget med kædearmbånd til college -tøj og kontortøj. De kan samles alt for et enkelt, men elegant look.

5. Personlige armbånd til kvinder:

Kvinder armbåndsdesign - personlige armbånd

Personlige armbånd med ens navn på, et citat eller et ordsprog eller nogle vigtige datoer ser dejlige ud, når de bæres på håndleddet. Tilpasning af ting er meget på mode, og derfor er armbånd med navne eller citater meget trendy i udseende. Teenagepiger, kvinder såvel som børn kan prale af dette look med stil. Disse kan laves med metaller eller kan også bruges bundet med snore i forskellige farver.

6. Charme armbånd til damer:

Kvinder armbånd design - charme armbånd

Det vigtigste, man tænker på, når man tænker på trendy smykker, er et charme -armbånd. Armbånd i farver som guld og sølv med flere nips eller enkelte nips som stjerner, måne, sol, hjerter, blade, sommerfugle osv. Kan bruges til at skabe i egen stil.

7. Perlearmbånd til kvinder:

Damer armbåndsdesign - perle -armbånd

Kvinder iført perler er dateret tilbage til mange århundreder. Perler er blevet flonet i udseende af dronninger i yesteryears. Perler er et statussymbol og giver et elegant look. Perler i hvidt, råhvid eller lyserødt ser smukke ud, når de bæres i hænder. Pearl Armbånd kan slås sammen med diamanter eller kan også bruges selvstændigt.

8. Diamanter og perler armbånd til damer:

Kvinder armbånd design - diamanter og perler armbånd

Vis en kvinde diamanter og perler, og det er en sikker måde at vinde hendes hjerte på. Kvinder elsker både diamanter og perler. Disse armbånd er også en dødbringende kombination og himmelsk betagende. De er en helt anden liga end de sædvanlige armbånd og er mere på den dyre side. Det er et af de bedste dame armbånd.

9. krystal perlerede armbånd til kvinder:

Kvinder armbånd design - krystal perle armbånd

Armbånd med krystaller og perler passer godt til afslappet look. De kan være lavet af metal eller krystallerne kan bindes i strenge af guld og sølv. De giver et flot udtryk til hænderne og ser også stilfulde ud.

10. Onde øjenarmbånd:

Kvinder armbånd Designs evil eye armbånd

At hænge eller bære et ondt øje er en almindelig ting nu. Onde øje bruges i nøgleringe, ringe, vedhæng osv., Så hvorfor ikke på armbånd? Armbånd med onde øjne bruges til at afværge blændinger fra mennesker, der menes at forårsage ulykke eller uheld. I stedet for at binde det onde øje i en snor eller en tråd, kan det samme bruges i et armbånd med en tynd gylden eller sølvkæde.

11. Kvinders antikke armbåndsdesign:

armbånd-til-kvinder-antikke-armbånd

Antikke armbånd er meget forskellige i deres udseende af kvinders armbåndsdesign. De har en gammel, slidt finish og polering, men ser elegante ud, når de bæres som armbånd eller som andre smykker. De overføres også af generationer til generationer og kan være næsten mange år gamle. Da de er så gamle og fremført af generationer, er de uvurderlige.

12. Rose guldarmbånd:

armbånd-til-kvinder-rose-guld-armbånd

Rose guld er en legering af guld og kobber, der bruges til fremstilling af smykker. Rose guldsmykker bliver meget populært og bruges ofte til ringe, armbånd og andre smykker. Også kendt som rødguld og lyserødt guld afhængigt af kobberindholdet i det, er disse for luksus- og eksklusive mennesker, da de er på den dyre side. De giver det klassiske look til en kvindes overordnede personlighed.

13. Armbånd til kvinder:

armbånd-til-kvinder-armbånd-armbånd

Armbånd med armbånd er til det traditionelle look. Disse er virkelig smukke at se ud og er parret i forskellige tykkelser. Armbånd til armbånd kan være af ethvert metal, legering, sølv eller gyldent. Armbånd med armbånd kan bæres med sarees, indisk slid osv.

14. Håndlavede armbånd:

armbånd-til-kvinder-håndlavede-armbånd

Det bedste DIY -projekt kan være at lave armbånd med egne ideer, designs, mønstre og materialer. Det kan være en glimrende hobby at udforske kreativitet, kan være en begavelsesmulighed og kan også være et glimrende forretningsselskab. Håndlavede armbånd ser smukke og farverige ud. Så lad fantasien løbe og få lavet en til dig.

15. Manchetarmbånd til kvinder:

armbånd-til-kvinder-manchet-armbånd

Manchetarmbånd er relativt nye inden for modetrend, og kvinder kan eksperimentere med manchetarmbåndene for et afslappet aftenlook eller et minimalistisk look. De er tykke og åbne og kan justeres af metaller, stål, sølv eller andre legeringer.

16. Vævebånd:

armbånd-til-kvinder-vævebånd

Vævebånd er den nyeste trend inden for armbånd. Vævebånd ser smukke ud med årsagskjoler. Selv disse er meget let tilgængelige og ikke særlig dyre. Man kan også lave vævebånd og eksperimentere med dem.

17. Armbånd med blomster:

armbånd-til-kvinder-armbånd-med-blomster

Blomster kan også være temaet for et armbånd. Pynt et enkelt gyldent eller sølvarmbånd med prægede blomster, og der har du et fantastisk look til en aftenfest. En flydende kjole, blomsterarmbånd og en simpel clutch vil være nok til at fuldføre udseendet og fange alles opmærksomhed.

18. Håndkædearmbånd til kvinder:

armbånd-til-kvinder-hånd-kæde-armbånd

En af de mest inden for modetrends er håndkædearmbåndene. De er så meget i trend i disse dage. De prales af alle kvinder, hvad enten det er fester, sammenkomster eller bryllupper. De ser smukke frem og fremhæver hænderne samt har et godt fald på håndleddet, da de er meget lette og kun har kæde med måske sten eller nogle små vedhæng osv. For et mere indisk udseende, man kan have de traditionelle sorte perler i det med håndkæden.

19. Swarovski krystalarmbånd:

armbånd-til-kvinder-swarovski-krystal-armbånd

Swarovski -elementer er i disse dage med Swarovski -krystallerne i sareer, tilbehør, ure, smykker osv. Kun ved siden af ​​diamanter. Tilsvarende indhenter Swarovski krystalarmbånd også hurtigt et trendy tilbehør. Disse armbånd med krystaller er de flotteste armbånd med det designelement, der føles og ser ud.

20. Rhodium armbånd:

armbånd-til-kvinder-rhodium-armbånd

Rhodium som element er ved at blive meget populær inden for smykkefremstilling. Smykker er lavet med rhodiumfinish, der på en måde ligner sølv. Rhodium -færdige armbånd er elegante på udkig efter det off beat -udseende og finish.

21. Platinarmbånd til piger:

armbånd-til-kvinder-platin-armbånd

En af de dyreste i armbånd kan være platinarmbåndene. Platin som element foretrækkes til smykker på grund af den elegance, det afspejler. De er meget sarte og charmerende på samme tid. Platinarmbånd kan være en værdsat besiddelse.

22. Armbånd med sten:

armbånd-til-kvinder-armbånd-med-sten

Armbånd med ædelsten og halvædelsten kan se strålende smukke og klassiske ud. Rubiner, safirer eller smaragder skåret i stil kan besættes og placeres kunstnerisk med guld- eller diamantkæden til armbåndet. De kan laves til et sæt med halskæde, øreringe, ringe osv. For at fuldføre looket eller kan også bruges som selvstændige smykker.

23. Armbånd med ord:

armbånd-til-kvinder-armbånd-med-ord

Armbånd med et unikt, enkelt ord som ven, kærlighed, tillid, tro, håb osv. Ser godt ud til daglig brug. Det unikke ord i armbåndet kan minde os om få vigtige ting, der altid forbliver i ens liv. Det kan inspirere os dagligt.

24. Design af påfuglearmbånd til damer:

Påfuglarmbåndsdesign til damer

Et af de mest populære designs til det traditionelle look kan være armbånd inspireret af påfugldesign. Påfugl står som et symbol på stolthed, nåde og skønhed. Kvinder har alle disse kvaliteter og kan derfor oprette forbindelse til disse dejlige, magiske påfuglearmbånd.

25. Blå Sardinien Armbånd Til Kvinder:

armbånd-til-kvinder-blå-sardinien-armbånd

Disse Blue Sardinia armbånd er af et smykkemærke ved navn Stella and Dot. De laver disse hvide armbånd med grønne og blå ædelstene. De har kun to unikke farver blå og grøn blandet godt ind i forskellige tilbehør. De prales over hele verden af ​​berømtheder; modeikoner etc. og ser glamourøse ud på hænderne.

26. Fjerarmbånd:

armbånd-til-kvinder-fjer-armbånd

De er ikke de sædvanlige armbånd. Fjerarmbånd ser forskelligt ud til kvinder. Fjer er symbolsk for fugle og betegner derfor frihed. Kvinder er nu uafhængige, frie og er på niveau med mænd i alle samfundslag. Så kvinder, vær med at prale af den frihed!!!

27. Tatoveringsarmbånd til kvinder:

armbånd-til-kvinder-tatovering-armbånd

Wow! Selve navnet giver ideen om, hvordan det bliver. Tatoveringer i form af et armbånd på dit håndled. Det mest trendy og trendy. Tatoveringskunstform bliver ekstremt populær, og folk flager med dem efter deres smag og valg. Tatoveringsarmbånd kan være af fugle, fjer, normale kæder med stjerner, måne osv. De ser også meget elegante ud.

28. Kundan armbånd:

armbånd-til-kvinder-kundan-armbånd

Kundan er meget populære smykker til bryllupper og andre traditionelle lejligheder. Dyre sten i grønt, rødbrun og hvid med guld fuldender looket. De giver et rigt udseende og er på den dyre side. Kundan -armbånd kan fuldende brudelooket med håndkæde, armbånd, øreringe, halskæder osv. De ser meget storslåede og smukke ud i hænderne.

29. Polka Dots armbånd til kvinder:

armbånd-til-kvinder-polka-prikker-armbånd

Polka dots er meget på mode igen. De giver et retro -look og ser behageligt ud. Polka dots er også den mest foretrukne stil til modeller og modeshows. De kan være i flere farver, men de hvide prikker på den farvede baggrund ser fantastiske ud, når de er parret med funky tees, jeans, nederdele, crop tops osv..

30. Læderarmbånd til kvinder:

armbånd-til-kvinder-læder-armbånd

Ægte læderarmbånd med ugle, ørn, høg design er ekstremt populære i mode kredsløb. De går meget godt med vestlige tøj. Ugle designs er meget populære i lange kæder, ringe, øreringe osv. De ser meget stilfulde ud, når de er udstyret med et armbånd.

Kvinder er meget modebevidste og ønsker hele tiden at holde deres stilerklæring opdateret. Armbånd er vejen frem til at skabe sin egen stilerklæring. Armbånd med unikke stilarter, designs og udseende giver en ny definition til den overordnede personlighed. Armbånd er fremragende meddelelsesgivere, mens de bruger enhver ikke-verbal kommunikationsform som håndbevægelser, mens de taler, mens de ryster på hånd osv. Armbånd er for elegance i en kvindes hænder.

Armbånd til kvinder