Typer af sølvarmbånd til kvinder og mænd

Siden oldtiden har sølvarmbånd været en værdifuld tilføjelse til folks smykker. Der er utvivlsomt en stigende tendens i retning af sølvarmbånd. Der er forskellige stilarter af sølvarmbånd ude, og et sølvarmbånd kan bæres ved mange lejligheder, da det kan tilføre en klasse og elegance til dit udsyn.

sølv armbånd

Armbånd giver et opmærksomhedscenter for både mænd og kvinder, især sølvarmbånd. På grund af deres sødme giver den charme, da den er designet til at stille smukt til både mænd og kvinder.

Sølvarmbånd til kvinder og mænd:

Brighton planlægger chokerende sølvarmbånd til kvinder og mænd, der supplerer ethvert outfit. En af en slags og elegant omhyggeligt samlet samling af armbånd i sterlingsølv.

1. Læderflettet armbånd:

Læder flettet armbånd

Få tilbehør til dit outfit med dette sort læder sølv flettet armbånd fremstillet af strimler af læder, og det tilbyder et maskulin afslappet look for at harmonisere næsten alt i din garderobe. Giv dette alsidige armbånd som en gave til en modebevidst mand i dit liv, eller videregiv det til din personlige smykkekollektion for en delikat dosis stilarter. Dette designarmbånd er flettet med læder og sølv, der giver den trygge følelse hver dag. På grund af denne sølvbelægning holder den dig sikkert fastgjort omkring dit håndled.

2. Turkis armbånd designs:

Turkis armbåndsdesign

Dette unikke armbånd er håndlavet med turkis og hooked med sølv på holdbare elastiske kæder. Det turkise armbånd er lavet med sølv og andre metaller, der kan emaljeres med mange farver, hvilket giver brugerne et enkelt og klassisk udtryk, og dette design passer til enhver lejlighed.

3. Wiccan charme armbånd:

Wiccan charme armbånd

Der findes en række forskellige stilarter af sølvarmbånd til kvinder, der giver det særlige look fra andre. Du kan begynde at vælge dit charmerende armbånd og tilføje til din garderobe at bære på nogle særlige begivenheder, der finder sted i dit liv. Disse charme armbånd har et sæt paletter eller temaer. Her er dette charme-armbånd guldfarvet, dobbelt forbundet, da det rummer en øjeblikkelig samling af farvede glasblade, agern, ankre, træer, halvmåne, kryds-symbol, stjerner og en anden bladcharm i kobber og sølv også. Dette giver et mere smukt udseende, men ganske smart til den slidte person.

4. Neglebåndsdesign:

Negle armbånd design

Neglearmbånd er et af de klassiske brikker i forhold til de andre designs. Det passer til enhver lejlighed, og det kan fås med justerbare størrelser. Dette neglearmbånd fås i tre forskellige farver som guld, sølv og rosaguld. Men dette sølvarmbånd giver det enkle look, og det er perfekt til enhver slags lejligheder.

5. Sound Wave Armbånd:

Sound Wave armbånd

En af en slags, tilpasset lydbølgesølvarmbånd afgiver en erklæring. Hvis du virkelig leder efter en fremragende gave, bør dette være dit valg nummer et! Dette lydbølgearmbånd indeholder hamret og poleret sølvplade, der udgør en perfekt base for gravering, og det giver det unikke og klassiske look for brugerne.

6. Personligt svigermor armbåndsdesign:

Personligt svigermor armbåndsdesign

Dette personlige svigermor armbånd kan foræres til hendes brud/brudgom. Dette armbånd blev lavet med sølv mørkt belagt metal, og indersiden af ​​armbåndet er trykt med citater. Dette kan være en justerbar. Disse sølvarmbånd er perfekte dragter til piger på college og kontor.

7. Trægrenarmbåndsdesign:

Tree Branch Armbånd Design

Dette trægrenarmbånd er håndstøbt i massivt sølv i form af en naturlig trægren. Dette fås i en række forskellige designs, og du kan vælge oval eller rund form til din samling. Det giver et andet look end de andre armbåndsdesigner. Damer sølvarmbånd fås også i denne trægrenstil. I stedet for at bære armringerne, vil iført disse sølvarmbånd til kvinder give et elegant look.

8. Steampunk Guitararmbånd:

Steampunk guitararmbånd

Steam punk unisex guitararmbånd, som en musikalsk glæde kategori af armbånd vil være en perfekt gave til din elskelige. Dette guitararmbånd giver det enkle og moderne look, designet med tynde sølvkroge og emaljeret med blødt sort farvet metal. Denne musikinstrumentstil af armbånd er et af de folkerige design blandt de unge.

9. Smoky Quartz armbånd i sterlingsølv:

Smoky Quartz armbånd i sterlingsølv

Disse fantastiske røgfyldte kvartsarmbånd i sterlingsølv tilbyder uendelige stylingsmuligheder. Dette kan præsenteres med et fantastisk chunky design, med facetterede røgfyldte kvartsperler og skinnende sterling sølv accenter. Bland og match venskabsarmbånd med vores ikoniske charme og manchetter for at skabe den perfekte statement -stak. Dette armbånd er perfekt til enhver lejlighed. Kvinders sølvarmbånd giver det unikke look til enhver sæson.

Armbånd er et vigtigt tilbehør, fordi de får folks hænder til at se mere smukke og yndefulde ud. De komplementerer perfekt et enkelt outfit. Samlet set skal du huske på, at det er en enkel måde at imponere kvinder og mænd på, men du skal være opfindsom. Ved hjælp af ovenstående sølvarmbåndsdesign kan du give din elskede en særlig overraskelse.