10 edullista huonekalua ja sisustusideoita uudelle vuodelle

Huonekalut ja sisustusideat työpöytäpuutuolipyörät

Tänään esittelemme sinulle kymmenen tyylikästä ja erittäin edullista ideaa laitoksellesi

Olemme saapuneet uuteen vuoteen! Katsot ympärillesi ja mietit mitä uutta ja mitä voisit tehdä paremmin! Jos olet kuten useimmat ihmiset, myös budjettisi on tiukempi. Tämä johtuu tietysti kaikista tuolloin aiheutuneista lisäkustannuksista.

Miten tästä tilanteesta pääsee eroon? Kuinka onnistut luomaan uusia ja kauniita tuloksia pysyen kohtuuhintaisena.

Keskity halpoihin ideoihin ja tammikuu on heille oikea aika. Tällä hetkellä on niin paljon halpoja tarjouksia, joiden tarkoituksena on tuoda ostajat ulos juhlien jälkeisestä väsymyksestä!

 edullisia huonekaluja ja sisustusideoita

Aloitan yhdellä henkilökohtaisista kohokohdistani vuodelle 2014. Katsoin CB2 -verkkosivustoa ja löysin tämän kohteen! Niin tyylikäs, niin edullinen ja loistava tapa piristää taloa!

Sinulla on tällä hetkellä yli 500 kappaletta tätä tyyppiä!

Minusta tämä go-cart-vesipöytä on erityisen kaunis. Tämä on hieno kappale ihmisille, jotka haluavat lisätä tuottavuuttaan uudella vuodella.

On myös monia muita valmistajia, jotka tarjoavat ympäristö- ja budjettiystävällisiä kappaleita. Se olisi Crate & Esimerkiksi tynnyri.

Pilsen Graphite 52 ″ Media Console Table on yksi heidän jännittävimmistä tuotteistaan ​​tällä hetkellä!

Huonekalut ja sisustusideat sileät hyllyt tv -pöytä

Suunnittelijan nimi on Mark Daniel, ja pöytä on lasia ja ruostumatonta terästä. Materiaalien älykäs käyttö on mahdollistanut myös erittäin edullisen hinnan.

Haluatko nähdä lisää tuotteita myynnissä??

Huonekalut ja sisustusideat moderni yöpöytä mielenkiintoinen

 Tässä on upea vuosisadan puolivälin moderni tyyli sininen pala. Se on tällä hetkellä saatavilla erittäin alennettuun hintaan. Pelkkä väri tekee siitä vastustamattoman, sekä ohuet jalat ja pronssipainikkeet.

Matot kohtuulliseen hintaan

Huonekalut ja sisustusideoita orgaaninen matto villa

Etsitkö uutta mattoa? Henkilökohtaisesti olen tämän kesän muuton jälkeen tyytyväinen vanhoihin mattoihin, jotka eivät oikein sovi uuteen huoneeseeni! Vuonna 2014 minun täytyy piristää asioita ja valita jotain, joka todella sopii minulle. Tämä CB2: n Chempi -vesimatto on valmistettu kunnostetusta puuvillasta ja siinä on sävyjä vedestä ja vihreästä. Suunnittelu pysyy hengissä hallitsematta huonetta liikaa.

En voi ajatella parempaa tapaa lisätä väriä nykyaikaiseen tilaan.

Pidätkö abstraktista taiteesta??

Huonekalut ja sisustusideat ombre -villamatto

Sitten pidät todella tästä West Elmin kappaleesta. Tätä mainostetaan parhaillaan ja mattoa voi ostaa kahdessa värissä. Ne lämmittävät huoneen lämpimissä violetin sävyissä.

Sitten voit myös valita seuraavan kuvan kaltaisen maton

Huonekalut ja sisustusideat laattakuvio matto abstrakti taide geometrinen

Geometrisen suunnittelun loi käsin taiteilija Jaipurissa. Et pidä sitä upeana ja uskomattoman ajan tasalla?

Halpoja sisustusideoita

Huonekalujen sisustusideoita marmorikuvioinen tyynynpäällinen silkki

Siirrytään nyt pieniin paloihin, jotka tekevät sisustuksestasi persoonallisen ja ainutlaatuisen. Tarkoitan heitotyynyjä täällä! Kauan sitten katsoin näitä West Elm -koristetyynyjä.

Meillä on täällä silkkipainatus ja materiaali on puhdasta silkkiä

Huonekalujen sisustusideoita moderni geometrinen tyyny kultainen kolmio

 Muotoilu ilmentää modernia eleganssia mineraalien rakennetta jäljittelevien nauhakuvioiden kautta.

Mitä pidät tästä CB2: n Tryst 16 -tyynystä?! Tämä on uusi julkaisu, joka on ainakin saatavilla erittäin edulliseen hintaan. Kolmiot painettiin luonnollisille kankaille. Voit ostaa tyynyt yhdessä muuton kanssa edulliseen hintaan.

Älkäämme unohtako myös suurten riippuvalaisimien voimaa

Huonekalut ja sisustusideat riippuvalaisin valkoinen

 Mikään ei vedä silmiä ylöspäin niin voimakkaasti kuin niin kauniisti suunniteltu pala. Silvia Bell -riippuvalaisin on nyt ostettavissa alennettuun hintaan.

Alla on Cold Stripes -maljakko (alla, vasemmalla) ja Xystum Color Block -maljakko (alla, oikealla), molemmat saatavilla CB2: lta

Huonekalut ja sisustusideat maljakot raidat kirkkaasti modernit

Lopetamme nyt värikkäillä maljakoilla, joilla on kyky muuttaa tylsä ​​alue eloisaksi näyttöalueeksi. Molemmat kappaleet ovat portugalilaisten taiteilijoiden käsin luomia.

Huomasitko mitään viime postauksissa? Jos näin on, olemme erityisen iloisia! Jos ei, niin voimme ainakin motivoida sinua löytämään omat suosikkikappaleesi edullisesti tammikuussa!