Luovat valot ja modernit kattokruunut

Henkeäsalpaavat kevyet kappaleet ja katseenvangitsijat samanaikaisesti

Valaistus on käytännöllinen asia useimmissa kodeissa, mutta se on paljon muutakin kuin oikea.Valaisin tai lampunvarjostin voi antaa koko huoneelle erikoisen ilmeen, ne eivät ole vain suuri katseenvangitsija huoneessa. Ja mitä olemme koonneet tänne, on juuri sitä – valokehoja, jotka eivät ainoastaan ​​toimi lamppuna, vaan myös temppuna.

Sen lisäksi, että olemme tähän mennessä esittäneet sinulle monia DIY-lamppuja ja valaistusmalleja, meillä kaikilla ei ole innokasta silmää, lahjakkuutta tai asiantuntemusta luoda tällaisia ​​katseenvangitsijoita itse. Ja taiteilijat voivat luoda tai ovat jo luoneet miljoonia erilaisia ​​asioita.

Tiedämme, että siellä on paljon hienoja lamppumalleja, joten kerro meille, jos törmäät vastaavaan verkossa. Katso aihekohtaiset ehdotuksemme! Pidä hauskaa sen kanssa!

Luovat valot ja modernit kattokruunut

Merieläimet riippuvalaisimina

Tähtivalo 

Vanhat polkupyörän osat muuttuivat kattokruunuiksi  

Pullojen niput

Jäätelö

Ensimmäinen täti Bessie kuvasi putkia perunamuusilla ja nyt näitä jäätelölamppuja! Vaikka et nauttisi vapaa -ajan viettämisestä keittiössä, nämä kevyet kappaleet ovat epäilemättä viileitä. Mikä parasta, ne sopivat myös ympäristöystävällisiin CFL -lamppuihin.

Maaginen valo – Ripple

Kaksi Lontoossa sijaitsevaa suunnittelijastudiota Poetic Lab ja Stuido Shikai voitti Report-palkinnon vuonna 2013. Ripple on halogeenihehkulamppu, joka loistaa pyörivän käsin puhalletun lasikellon läpi. Lasin epätasaisuudet luovat pyörteitä, aaltoilevia kuvioita, jotka heijastavat valoa takana olevaan seinään.

Kotipuutarha lampunvarjossa

Riippuvalaisin ruokapöydän yläpuolella

Sienen pilvivalaisin

Kalalamput  

Aivojen muotoiset hehkulamput

Aivojen valokehot solovyovdesign on suunniteltu käyttämään kompakteja loistelamppujen rumaita putkia uuteen tarkoitukseen muuttamalla ne aivojen taitoksiksi.

Aivojen hehkulamput

voikukka

Suloisia, värikkäitä kumikarhuja

Suunnittelija Kevin Champeny paljasti meille äskettäin, kuinka hän suunnitteli pyöreän kattokruunun akryylimaisista karhuista. Hänelle lähetettiin seuraava sähköposti: ”Olen nähnyt kattokruunusi verkossa ja haluan sellaisen, mutta se tuntuu liian kalliilta. Kerrotko kuinka voin tehdä sellaisen itse? “Kevin vastasi täysin rehellisesti -” jaan sen mielelläni, se on erittäin helppoa “, ja hän teki luettelon tarvittavista materiaaleista ja ohjeista sekä lisäsi intervallivideon.

Calabash -lamput

Yleensä yhdistämme kurpitsat syksyyn ja Halloween -pöytäkoristeisiin. Vihreä ja oranssi kurpitsa koristaa koreja, sisäänkäyntiportaita, verantoja ja sisustussuunnitelmia. Mutta Calabarte on muuttanut tämän DIY -koristeen upeaksi sisustuselementiksi.

Hedelmät ovat käsin kuivattuja ja dokumentoituja lähteistä Afrikasta ja Aasiasta. Käyttämällä erikokoisia leikkureita Calabartessa on rei’itettyjä kuvioita ja viivoja kurpitsassa. Valkoiset kappaleet luovat sekä koristeellisen muotoilun että peittävyyden.

Kevyt runko – hehkulamput

Satumainen yötaivas

Kallo pöytävalaisin

Kuin aukko seinässä

Tieteiskirjallisuuden suunnittelu

alkaen Naoki Ono ja Yuuki Yammamoto Suunniteltu tämä seinävalaisin vie seinäsuunnittelusi toiseen ulottuvuuteen. Tämä lamppu olisi hyödyllinen niille vanhemmille, jotka haluavat luoda satulinjan päiväkotiin. Jos olet kiinnostunut uusista malleista polttarijuhlana, yllätä ystäväsi asentamalla tämä lamppu olohuoneeseen ja käyttämällä sitä yövalona elokuvaillan aikana.

Avoin kirja  

Arkkitehti Max Gunawan on suunnitellut kannettavan kirjanmuotoisen lampun, joka voidaan sekoittaa kirjan kanteen. Mutta avattuna Lumio näyttää olevan naamioitu lamppu. Tämä valaisin on täydellinen moderniin kotiin joustavuutensa ja sopeutumiskykynsä vuoksi.

Lumio Kirjailija: Max Gunawan

Mustekala Kattovalaisimet

Tähtikirkkaat riippuvalaisimet

    

Astro -lamppu

Suunnittelija kattokruunu

Luonnon innoittamana

Kuin ilmapallo täynnä heliumia

Haoshi tarkoittaa “kaikkea hyvää”, ja nämä suunnittelijat uskovat edelleen siihen. He suunnittelivat hauskoja ja mielenkiintoisia esineitä, kuten näitä söpöjä ilmapallolamppuja, jotka saattaisivat vangita lapsuuden ohikiitävän taian. He sanovat: ”Lisäämme sisustukseen jotain puhtauden ja rauhan kaltaista käyttämällä ammattimaisia ​​ulkonäköjä edustamaan abstraktia elämässä. Elämänfilosofia voidaan täysin selittää kuvataiteen avulla “

  Alkuperäiset pöytävalaisimet

Mitä saat, kun laitat nallekarhun ja pöytävalaisimen yhteen? Nallekarhu, tietysti! Se on taiteilijan Matthew Kinealyn erittäin söpö, ja siinä yhdistyvät päätön muhkea nalle, jossa on hehkulamppu ja lampunvarjostin. Siinä on täyteläinen runko, joka estää sen kaatumasta, ja siinä on tehokas 12 voltin hehkulamppu, joka on peitetty mustalla varjostimella. Tällainen lamppu näyttää kauniilta vauvan ja lasten huoneessa.

Suunnittelija kattokruunu – metsä huoneessa

Lamppu ja kaiutin samanaikaisesti 

Eräänlainen video

Koristeellinen myrskypilvi

näyttely valkoisessa tilassa

Tieteidenvälinen suunnittelija Richard Clarkson kokeile tuotteita, valoja ja huonekaluja studioissa, jotka sijaitsevat Uudessa Sinun ja Uudessa -Seelannissa.

”The Cloud” on interaktiivinen lamppu ja kaiutinjärjestelmä samanaikaisesti, molemmat suunniteltu jäljittelemään ukkospilveä. Lamppu havaitsee läsnäolosi ja luo ainutlaatuisen valaistuksen ja ukkosen esityksen, joka on liikkeesi sanelema. Järjestelmässä on tehokas kaiutin, josta musiikkia voi toistaa. Väriä vaihtavat valot lisäävät kiiltoa ja kirkkautta design-valaisimeen. Pilvessä on edelleen vaihtoehtoisia tiloja, kuten esimerkiksi yövalo.

Pyöreä kattokruunu, joka on valmistettu mekanismeista

Vanha nyrkkisääntö “vähennä, käytä uudelleen, kierrätä” pysyvästi kuka tahansa voi luoda tällaisen saavutuksen tyhjästä. Suuret kattokruunut ovat Joen O’Connellin ja Blessing Hancockin luomia. Pariskunta loi kuusi kattokruunua, joista jokainen on valmistettu kokonaan kierrätetyistä polkupyörän osista. Mikä tekee tästä saavutuksesta vieläkin näyttävämmän ja hienomman, on sen sijainti ja asennus.

Pyöreä kattokruunu, joka on valmistettu polkupyörän osista

LED -sienilamput

Nämä ovat kaikkien aikojen kauneimmat pöytävalaisimet! Japanilainen suunnittelija Yukio Takano loi nämä valot sisällyttämällä synteettisiin sieniin, jotka näyttävät todelliselta. Jokainen kevyt runko on aivan ihana ja akku on puupohjassa. Löydät ne edelleen myynnistä netistä.

Maaginen ulkonäkö


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80