Hvad er Marathi Astrology og hvordan forudsiger du din fremtid?

Ifølge astrologi er der en forbindelse mellem de astrologiske fænomener og hvad der end sker med mennesker på denne jord. Derfor henviser astrologi til placeringen af ​​planeter og stjerner, hvor en person blev født, og de mener, at disse stjerner og planeter på forhånd bestemmer et menneskes skæbne på jorden.

Astrologi i Marathi

I den vestlige civilisation består astrologi hovedsageligt af horoskoper, der repræsenterer en persons træk og personlighed, mens astrologi i henhold til den østlige civilisation refererer til læsning af palmistry, der læser linjerne på hænderne på et individ, der bestemmer deres skæbne.

I Indien danner forskellige kulturer og religioner forskellige former for astrologi. Indien er et land med forskellige kulturer, og med forskellige kulturer kommer forskellige meninger og opfattelser, der giver anledning til forskellige former for astrologi. Nogle læser hænder, mens andre endda læser stregerne på panden og stregerne på fødderne.

Astrologi har sine rødder i det 3. årtusinde f.Kr. Begreberne astrologi bruges også inden for medicin, alkymi og meteorologi.

Astrologi er ikke så enkelt som at læse horoskoper i avisen. Den har en underliggende kompleks betydning, som kun er kendt af få. Så i dag vil vi diskutere mere marathisk astrologi.

Fase af astrologi i Marathi:

De er forskellige stadier i forståelsen af ​​marathisk astrologi.

Fase 1: Astrologiske symboler:

Dette segment udgør forståelse af det primære sprog i marathisk astrologi. Hvert tegn og planet på jorden har forskellige og unikke symboler. For at forstå marathisk astrologi bør man forstå de underliggende betydninger.

Trin 2: Forståelse af stjernetegnene:

Stjernetegn består af syv kategorier. Man skal forstå dem grundigt.

Trin 3: Fortolkning af stjernetegn:

Vædderen, Kræft, Tyr osv. Er alle stjernetegn. Man skal have en grundig forståelse af dem i det store. Stjernetegnene er som følger: Vandmanden, Tyren, Kræften, Løven, Tvillingerne, Skytten, Skorpionen, Vægten, Fiskene og Vædderen.

Fase 4: Kend til planeter:

Stjernetegnets 12 tegn har 12 planeter forbundet med dem. Det betyder, at hvert tegn er forbundet med en planet.

Siden starten har astrologi altid været et kontroversielt emne. De fleste mennesker tror ikke på en sådan eksistens. Skepticisme er stærkt forbundet med enhver form for astrologi. Det har meget få videnskabelige anvendelser og implikationer, hvilket er den primære årsag til, at folk tvivler på dets eksistens.

Astrologi er ikke en dokumenteret undersøgelse.

12 tegn på marathisk astrologi:

De grundlæggende tegn på Marathi Astrology falder ind under tre brede kategorier. De er som følger:

  1. Kardinaltegnene: Vædderen, Kræft, Vægten og Stenbukken er inkluderet i kardinaltegnene. De repræsenterer vitalitet, bevægelse og dynamik.
  2. De foranderlige tegn: Tvillingerne, Jomfruen, Skytten og Fiskene er inkluderet i de foranderlige tegn. De er kendt for deres tilpasningsevne. Disse tegn er i stand til ændringer og ændringer i livet. De kan medføre ændringer i de livsvilkår, de lever i.
  3. De faste tegn: Taurus, Leo, Scorpio og Aquarius er inkluderet i de faste tegn. De er kendt for deres jordnære, faste og stabile natur. De har stor viljestyrke og bringer ofte betydelige ændringer på grund af deres stive faste karakter.

Astrologi er en tro. Der er ingen dokumenterede optegnelser, der kan bedømme ægtheden af ​​det. Hvis du tror på det, er det verden for dig, og hvis du ikke gør det, eksisterer det ikke. Kundali -matchning er også en del af astrologi, der praktiseres af forskellige indiske familier, inden de beslutter, om to individer er kompatible til at indgå hellig ægteskab.