Kerala Astrologi

Astrologi er den videnskabelige undersøgelse af planeter, stjerner og andre himmellegemer, og hvordan deres position påvirker mennesker og deres aktiviteter. Det er et fuldt bevis studie, der går tilbage til næsten 5000 år og er blevet grundlagt, forstået og udviklet af rishi’er fra den vediske tid. Nogle af de fremtrædende navne kendt for deres bidrag til vedisk astrologi er Aryabhatta, Garga, Kalidasa, Varahamihira og Maharishi Parashara for at nævne nogle få.

Studiet af astrologi drejer sig om 8 planeter, der er Sol, Måne, Jupiter, Mars, Saturn og Venus og to andre skyggefulde planeter, nemlig Rahu også kendt som Dragon’s Head og Kethu eller Dragon’s Tail. Forskellige astronomer rundt om i verden arbejder på de planetariske placeringer af disse himmellegemer i universet og laver forudsigelser derved.

Videnskaben om astrologi har været begavet til den indiske kultur siden oldtiden. I årenes løb er metodikken blevet grundigt undersøgt og bevist korrekt igen og igen. Det forbliver som en væsentlig facet i den karakteristiske del af det indiske subkontinent. Af disse har Kerala været verdensberømt for sin astrologi og tantriske ritualer. Denne sydligste stat er ikke kun populær for ayurvedisk praksis, dens astrologipredikationer har også trukket mennesker fra forskellige hjørner af verden.

Kerala -astrologi er også blevet anset for at være den ældste, konsekvente og mest præcise form for astrologi i verden. Det er intet andet end kosmisk videnskab om ægte astronomi. Kerala -astrologimetoden bruger ‘cowries’ eller muslingeskaller og er meget værdsat på verdensplan for sin forudsigelige nøjagtighed. Staten er kendt for sine ressourcestærke oplysninger om emner som astronomi, astrologi, horoskop og vastu shastra.

Kerala -astrologi bruger principperne i ‘Ashtamangala Prasnam’ som en integreret del til at lave astronomiske forudsigelser. Det bruges til at finde en løsning og de grundlæggende årsager til forskellige problemer, som menneskeheden står over for som familieproblemer, stress, infertilitet, forretningssvigt og andre uløste problemer.

Ashtamangala Prasnam følges også for nybyggeri og andre lovende aktiviteter som at bygge templer. Det afslører også effekten, både god og dårlig, af vores tidligere, nuværende og fremtidige handlinger og giver også midler til at fjerne de ondsindede handlinger. Generelt udføres Ashtamangala Prasnam af to astrologer. Det kan dog øges afhængigt af alvorligheden af ​​det diskuterede problem.

I oldtiden brugte maharishierne astrologi til at lave forudsigelser baseret på deres ekspertise og viden med Guds velsignelser. Over tid blev kun personens viden og succesen med deres fund grundlaget for troen. Kerala astrologiske forudsigelser er helt baseret på videnskabelig undersøgelse af forskellige planetariske konstellationer.

Nøjagtige forudsigelser kan kun foretages gennem omfattende viden om forskellige astrologiske aspekter og opnås ved at mestre astrologisk uddannelse.

Keralas bidrag inden for vedisk astrologi er betydeligt. Disse principper udvides også til Vastu Shastra, og det vinder enorm popularitet i staten. Bygherrene anmodes om at følge disse traditionelle principper, når de bygger nye boliger eller kontorer. Resultaterne af denne undersøgelse bruges også til at løse mange forhindringer i vores daglige liv. Det bruges til velvære i løbet af dit samlede liv.

Endelig skal det huskes på, at Kerala -astrologiens praksis aldrig bør sammenlignes med spåkunstners fremgangsmåder. Det bør kun bruges som en overnaturlig vejledning til at tackle problemer ved at følge afhjælpende foranstaltninger. Men succesen eller fiaskoen i livet afhænger helt af vores karma. Det er et personligt valg at udføre gode eller forkerte gerninger. Enhver forkert handling, udført bevidst eller ubevidst, kan gøre livet elendigt.

Kerala -astrologi kan guide os til at forlade et lykkeligt og herligt liv ved at udføre gode handlinger og fjerne alle ondsindede handlinger.