Livsprognoser – Indisk astrologi efter fødselsdato

Hver dag tjekker vi mindst et horoskopafsnit i vores aviser, inden vi starter vores dag. Det er baseret på vores fødselsdag, som svarer til den specifikke periode for en bestemt stjernekonstellation på himlen. Men dette ved vi allerede, og der er ikke noget nyt, vi fortæller dig om. Men læs overskriften igen. Det er ikke din fødselsdag, men det er din fødselsdato eller hele datoen (læs dd/mm/åååå). Hver dato er anderledes og unik. Så mens hver 11. april født er en Vædder, vil den, der er født i 1937 og en anden født i 1997, være anderledes. Stadig forvirret? Læs videre.

Astrologi efter fødselsdato:

Denne artikel har givet detaljeret forklaring om fødselsdato astrologi (1) at kende din fremtid, før du går ind på det stadium.

Man tænker ofte over, hvorfor vi blev født mennesker. Mytologi påstår, at det skyldes vores hårdt tjente karmiske brownie -point, at vi tjener retten til at blive født som mennesker. Men ethvert menneske er født til at opfylde et formål, der er forudbestemt i deres skæbne. Din fødselsdato astrologi indeholder budskabet, der vil afsløre det ultimative formål med dit liv.

At læse og analysere din astrologi efter fødselsdato involverer numerologiens dygtighed. Den grundlæggende forudsætning for numerologi er, at: Universet er skabt på en ordnet måde, og tallene indeholder nøglen til at afkode rækkefølgen.

Udgangspunktet er selve din dato, og derefter analyserer vi rækkefølgen for hele datoen. Hvert af disse tal kombineres til at danne særlige og unikke tal. Lad os starte med nummeret på livsstien.

Sådan kontrolleres fremtidigt horoskop efter fødselsdato:

Livssti nummer:

Når vi lægger alle tallene sammen til vores fødselsdato, får vi livsstensnummer ud. Husk at lægge de individuelle numre sammen, indtil du får et enkelt tal inden for 1 til 9. For eksempel, hvis nogen er født den 28. september 1981, vil deres livsvejsnummer være [(2+8+9+1+9+8+1 ) = 38 eller 3+8 = 11 eller 1+1 = 2] nummer 2.

Astrologien baseret på fødselsdato, der er over den fødselsdato, vil beskrive nedenfor sådan. Dette nummer indeholder nøglen til dine mest frugtbare retninger og de vigtigste lektioner i livet, der skal læres på vejen til at nå din destination i dette liv. Det afslører dine personlighedstræk og dine styrker med svagheder, som du kan identificere og forbedre undervejs.

Solnummer:

Dit solnummer er dybest set tilføjelsen af ​​din fødselsmåned og fødselsdag til et enkelt ciffer sammen med det aktuelle år. Det er sådan, man finder ud af deres sandsynlige fremtid i de 12 måneder, der starter fra deres fødselsdag i et bestemt år. Så hvis du er født den 11. maj, vil dit solnummer i år være (1+1+5+2+1+4) = 5. Cyklussen følger et mønster, og for hvert sol 1 år er det en begyndelse og med hver 9 det er afslutningen på en cyklus i vores liv.

Psycho Matrix:

Populært kendt som Pythagorean -pladsen, giver den os et individs grundtræk baseret på talernes ry i deres fødselsdato. Det er et vindue ind i individets psykologi.

Der kan være forskellige fortolkninger af tal i henhold til numerologi. Den mest grundlæggende beskrivelse kan dog fås fra denne generelle oversigt over tal:

  • Nummer 1 betegner: stærk vilje, magtbegær og evne til at stå fast og lede
  • Nummer 2 betyder: samarbejde og venskab
  • Nummer 3 betyder: Kommunikation og organisation
  • Nummer 4 betyder: stærke fundamenter, stiv og ortodoks tankegang
  • Nummer 5 betyder: karisma, visionære færdigheder og kreativitet på flere områder
  • Nummer 6 betyder: sensualitet, harmoniske, omsorgsfulde og attraktive individer
  • Nummer 7 betyder: den lærde, analytikeren og den, der dykker dybt ned i et spørgsmål
  • Nummer 8 betyder: go-getter, målsøger og ambitiøs person
  • Nummer 9 betyder: filantrop og humanitær med en evne til universel kærlighed.

Der er forskellige fortolkninger, der er unikke for din astrologi med fødselsdato. Så hvis du vil have den sidste scoop på dig selv, så prøv denne unikke fødselsdato. Du vil blive overrasket over, hvor godt antallet af astrologi efter fødselsdato kan fortælle alt om dig.