Navn Astrologi

Har du nogensinde stødt på et websted, der beder om navne på dig og din partner til at beregne den knusemåler, du har til hinanden? Mens du var på en romantisk date, har du klatret begge dine navne sammen for at se, hvordan det ser ud?

Når din familie har et nyt bundt af glæde, overvejer du så at finde det bedste navn til babyen? Mange mennesker rundt om i verden tror på navnet astrologi, som er relateret til stjernetegnene. Dette navn astrologi er gjort for at finde det perfekte navn på barnet for at bringe ham / ham held, lykke, sundhed og berømmelse i fremtiden.

Navn Astrologi

Hvordan navnet astrologi udføres?

I navnestrologi bestemmes personens navn på baggrund af fødselsdato, solskilt eller stjernetegn. Mange asiater, især indianere, vil overveje at navngive barnet på grundlag af solskilt. Nogle mennesker navngiver også deres børn ifølge nakshatra eller fødselsstjernen. Så hvis du er troende, kan du følge den traditionelle indiske skik ved at konsultere en navne -astrolog for at navngive din lille. Navnet astrologer betragter visse specifikke alfabeter som heldige for mennesker, der tilhører bestemte stjernetegn. For eksempel, hvis du tilhører stjernetegnet Vædderen, ville navne, der starter med La, Chu, Chay, Cho, og så videre være passende for dig.

Er navn Astrologi og numerologi relateret?

Numerologi er den seneste erklæring. Fra celeb -husstande til lokale tv -kanaler kan du finde dette på mode. Baseret på “lykketal” har folk en tendens til at ændre stavningen af ​​deres navne, og endda i nogle tilfælde det fulde navn! Hvis du er en seriøs troende, vil du måske vide, om din drengeven eller veninde ville være den perfekte livspartner, eller om dit barns fremtid er sikker.

Selvom du ikke er seriøs angående dette, kan du ikke ignorere det. Det er naturligt for enhver person at slukke nysgerrighedsfejlen ved at “vide, hvad der vil ske i fremtiden?” Mens navnet astrologi omhandler alfabeterne, taler numerologi om tal og okkult, hvor hvert tal taler om specifik karakter og dygtighed.

Numerologi summerer tallene i hvert bogstav i dit navn og fødselsdato. Summationen giver et enkelt tal, der kan forudsige dit liv. Begge de astrologiske måder hjælper dig med at finde den person, du virkelig er. Dette hjælper dig med at drage fuld fordel af dine styrker og overvinde svaghederne. Navnestrologi fungerer i sidste ende for dem, der er afhængige og stoler fuldt ud på det, uden at kræve en videnskabelig forklaring. Nogle naturmysterier er bedre at lade stå uforstyrrede.

Du kan finde et pålideligt online websted og prøve at finde dine fremtidige forudsigelser gennem navnestrologi. Hvis du indtaster dit navn og fødselsdato, viser webstedet dig nogle generelle egenskaber. Hvis du vil have specifikke svar, kan du også kontakte astrologen ved at betale et nominelt gebyr. Sørg for, at webstedet er autentisk nok, før du foretager betalingen.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80