Életjóslatok – indiai asztrológia születési dátum szerint

Minden nap ellenőrizünk legalább egy horoszkóp részt újságjainkban, mielőtt elkezdjük a napunkat. A születésnapunkon alapul, amely az égen egy adott csillagkép meghatározott időszakának felel meg. De ezt már tudjuk, és nincs semmi új, amiről mesélünk. De olvassa el újra a címet. Ez nem a születésnapja, hanem a születési dátuma vagy a teljes dátum (olvassa el dd/mm/yyyy). Minden dátum más és egyedi. Tehát míg minden április 11 -én született Kos Kos, az 1937 -es születésű és az 1997 -es születésű más lesz. Még mindig zavart? Olvass tovább.

Az asztrológia születési dátum szerint:

Ez a cikk részletes magyarázatot adott a születési dátum asztrológiájára (1), hogy megtudja a jövőjét, mielőtt ebbe a szakaszba lép.

Az ember gyakran elgondolkodik azon, hogy miért születtünk embernek. A mitológia azt állítja, hogy a nehezen megszerzett karmikus brownie -pontjainknak köszönhetjük, hogy megkapjuk a jogot, hogy emberként szülessünk. De minden ember arra a célra született, amely előre meghatározott a sorsában. A születési dátum asztrológiája tartalmazza azt az üzenetet, amely felfedi életed végső célját.

Az asztrológia születési dátum szerinti olvasása és elemzése magában foglalja a numerológia készségét. A numerológia alapfeltevése a következő: A világegyetem rendezett módon készült, és a számok tartalmazzák a sorrend dekódolásának kulcsát.

A kiindulópont maga az Ön dátuma, majd elemezzük a teljes dátum sorrendjét. Ezen számok mindegyike különleges és egyedi számokat alkot. Kezdjük az életút számával.

Hogyan lehet ellenőrizni a jövőbeli horoszkópot születési dátum szerint:

Életút száma:

Ha összeadjuk születési dátumunk összes számát, akkor kapjuk meg az életút számát. Ne felejtse el összeadni az egyes számokat, amíg egyetlen számot nem kap 1 és 9 között. Például, ha valaki 1981. szeptember 28 -án született, akkor az életútja a következő lesz: [(2+8+9+1+9+8+1 ) = 38 vagy 3+8 = 11 vagy 1+1 = 2] 2. szám.

A születési dátum feletti asztrológia, amely a születési dátum felett van, az alábbiakban leírja. Ez a szám tartalmazza a legfontosabb gyümölcsöző irányok kulcsát és az élet legfontosabb tanulságait, amelyeket meg kell tanulnod útközben a célod elérése érdekében ebben az életben. Feltárja személyiségjegyeit és erősségeit gyengeségekkel, amelyeket azonosíthat és javíthat az út során.

Solar szám:

A szoláris szám alapvetően a születési hónap és születési nap összeadása egyetlen számjegybe az aktuális évvel együtt. Így derül ki a valószínű jövőjük az adott év születésnapjától számított 12 hónapban. Tehát ha május 11 -én születtél, akkor az idei napszámod (1+1+5+2+1+4) = 5. A ciklus mintát követ, és minden nap 1 éve kezdet és minden 9 ez egy ciklus vége az életünkben.

Pszicho mátrix:

Közismert nevén a Pitagorasz -négyzet, megadja számunkra az egyén alapvető vonásait a születési dátumuk számának hírneve alapján. Ez egy ablak az egyén pszichológiájába.

A számok értelmezése a számmisztika szerint különböző. A legalapvetőbb leírás azonban a számok általános áttekintéséből szerezhető be:

  • Az 1 -es szám azt jelenti: erős akarat, hatalomvágy és képesség, hogy megállja a helyét és vezessen
  • A 2-es szám az együttműködést és a barátságot jelenti
  • A 3 -as szám jelentése: kommunikáció és szervezés
  • A 4. szám azt jelenti: erős alapok, merev és ortodox gondolkodás
  • Az 5 -ös szám azt jelenti: karizma, látnoki készségek és kreativitás több területen
  • A 6 -os szám: érzékiség, harmonikus, gondoskodó és vonzó személyek
  • A 7 -es szám azt jelenti: a tudós, az elemző és az, aki mélyen belemerül egy ügybe
  • A 8-as szám jelöli: a gólt, a célkeresőt és az ambiciózus embert
  • A 9 -es szám azt jelenti: a jótékonykodó és humanitárius, egyetemes szeretetre képes.

Számos olyan értelmezés létezik, amelyek egyedülállóak az asztrológiájukhoz a születési dátummal. Tehát, ha szeretné a legújabb gombócot magára, akkor próbálja ki ezt az egyedülálló felvételt a születési dátumokról. Meg fogsz lepődni azon, hogy a születési dátum szerinti asztrológia mennyire jól elárulhat rólad.