Kerala asztrológia

Az asztrológia tudományos tanulmány a bolygókról, csillagokról és más mennyei testekről, valamint arról, hogy helyzetük hogyan befolyásolja az embereket és tevékenységüket. Ez egy teljesen bizonyított tanulmány, amely közel 5000 évre nyúlik vissza, és amelyet a védikus idők rishi alapított, értett és fejlesztett ki. Néhány kiemelkedő név a védikus asztrológiához való hozzájárulásukról ismert: Aryabhatta, Garga, Kalidasa, Varahamihira és Maharishi Parashara, hogy csak néhányat említsünk.

Az asztrológiai tanulmány 8 bolygó körül forog, amelyek a Nap, a Hold, a Jupiter, a Mars, a Szaturnusz és a Vénusz, valamint két másik árnyékos bolygó, nevezetesen a Sárkányfej és a Kethu vagy a Sárkányfarok néven is ismert Rahu. Világszerte különböző csillagászok dolgoznak ezen égitestek bolygóbeli elhelyezésén az univerzumban, és ezáltal jósolnak.

Az asztrológia tudománya az ókortól kezdve megajándékozott az indiai kultúrával. Az évek során a módszert erőteljesen tanulmányozták és újra és újra bebizonyították. Továbbra is jelentős szempont marad az indiai szubkontinens megkülönböztető részén. Ezek közül Kerala világhírű asztrológiájáról és tantrikus rituáléiról. Ez a legdélebbi állam nem csak az ájurvédikus gyakorlatok miatt népszerű, hanem asztrológiai előrejelzése is vonzza az embereket a világ különböző szegleteiből.

A Kerala asztrológiát a világ legrégebbi, következetes és legpontosabb asztrológiájának tekintették. Ez nem más, mint az igazi csillagászat kozmikus tudománya. A Kerala asztrológiai módszertan „marhákat” vagy tengeri kagylókat használ, és világszerte nagyra értékelik előrejelző pontossága miatt. Az állam jól ismert találékony információiról olyan témákban, mint a csillagászat, az asztrológia, a horoszkóp és a vastu shastra.

A Kerala asztrológia az „Ashtamangala Prasnam” elveit szerves részeként használja csillagászati ​​előrejelzések készítéséhez. Arra használják, hogy megoldást és kiváltó okokat találjanak az emberiség által szembesült különböző problémákra, például a családi problémákra, a stresszre, a meddőségre, az üzleti kudarcokra és más megoldatlan problémákra..

Ashtamangala Prasnamot az új építkezések és más kedvező tevékenységek, például templomok építése miatt is követik. Feltárja múltbeli, jelenbeli és jövőbeli tetteink jó és rossz hatását is, és jogorvoslatokat is kínál a rosszindulatú cselekmények eltávolítására. Az Ashtamangala Prasnamot általában két asztrológus adja elő. Ez azonban növelhető a tárgyalt probléma súlyosságától függően.

Az ókorban a maharishik asztrológiával jósoltak tudásuk és tudásuk alapján Isten áldásával. Idővel csak a személy ismerete és eredményeinek sikere lett a hit alapja. A Kerala asztrológiai előrejelzései teljes mértékben a különböző bolygócsillagok tudományos vizsgálatán alapulnak.

Pontos előrejelzéseket csak a különböző asztrológiai szempontok átfogó ismeretével lehet megtenni, és az asztrológiai oktatás elsajátításával szerezhető be.

Kerala hozzájárulása a védikus asztrológia területén jelentős. Ezeket az elveket Vastu Shastra -ra is kiterjesztik, és óriási népszerűségre tesz szert az államban. Kérjük az építőket, hogy kövessék ezeket a hagyományos elveket új lakások vagy irodák építésekor. E tanulmány eredményeit arra is felhasználjuk, hogy megoldjuk mindennapi életünk számos akadályát. Életed teljes időtartama alatt a jólétre szolgál.

Végül szem előtt kell tartani, hogy a Kerala asztrológia gyakorlatait soha nem szabad összehasonlítani a Jósokéval. Csak természetfölötti útmutatóként használható a problémák orvoslására a javító intézkedések követésével. Az élet sikere vagy kudarca azonban teljes mértékben a karmán múlik. Személyes döntés, hogy jó vagy rossz tetteket hajtunk végre. Bármilyen rossz cselekedet, amelyet tudatosan vagy tudatlanul tesznek, nyomorúságossá teheti az életet.

A Kerala asztrológia jó cselekedetek végrehajtásával és minden rossz cselekedet kiküszöbölésével vezethet bennünket arra, hogy elhagyjuk a boldog és dicsőséges életet.