Mi a marathi asztrológia és hogyan lehet megjósolni a jövődet?

Az asztrológia szerint összefüggés van az asztrológiai jelenségek és bármi között, ami az emberekkel történik ezen a földön. Ezért az asztrológia a bolygók és csillagok helyzetére utal, amelyben egy személy született, és úgy vélik, hogy ezek a csillagok és bolygók előre eldöntik az ember sorsát a földön.

Asztrológia marathi nyelven

A nyugati civilizációban az asztrológia főként horoszkópokból áll, amelyek egy személy vonásait és személyiségét reprezentálják, míg a keleti civilizáció szerint az asztrológia a tenyérjóslás olvasatára utal, amely az egyén kezében lévő sorokat olvassa, és dönt a sorsukról.

Indiában a különböző kultúrák és vallások az asztrológia különböző formáit alkotják. India változatos kultúrájú ország, és változatos kultúrákkal eltérő vélemények és felfogások jönnek létre, ami az asztrológia különböző formáit eredményezi. Néhányan kezet olvasnak, míg mások még a homlokán és a lábán lévő sorokat is.

Az asztrológia gyökerei a Kr. E. Az asztrológia fogalmait az orvostudományban, az alkímiában és a meteorológiában is használják.

Az asztrológia nem olyan egyszerű, mint horoszkópokat olvasni az újságban. Ennek mögöttes összetett jelentése van, ezt csak kevesen ismerik. Tehát ma többet fogunk tárgyalni a marathi asztrológiáról.

Az asztrológia szakasza marathi nyelven:

A marathi asztrológia megértésének különböző szakaszai.

1. szakasz: Asztrológiai szimbólumok:

Ez a szegmens a marathi asztrológia elsődleges nyelvének megértését jelenti. A Földön minden jelnek és bolygónak különböző és egyedi szimbólumai vannak. A marathi asztrológia megértéséhez meg kell értenie a mögöttes jelentéseket.

2. szakasz: A csillagjegyek megértése:

A csillagjegy hét kategóriából áll. Az embernek alaposan meg kell értenie őket.

3. szakasz: A csillagjegyek értelmezése:

Kos, Rák, Bika stb., Mind csillagjegyek. Alaposan meg kell érteni őket nagyban. A csillagjegyek a következők: Vízöntő, Bika, Rák, Oroszlán, Ikrek, Nyilas, Skorpió, Mérleg, Halak és Kos.

4. szakasz: Ismerje meg a bolygókat:

Az állatöv 12 jeléhez 12 bolygó kapcsolódik. Ez azt jelenti, hogy minden jel egy bolygóhoz kapcsolódik.

Kezdete óta az asztrológia mindig is ellentmondásos téma. A legtöbb ember nem hisz semmilyen ilyen létezésben. A szkepticizmus erősen összefügg az asztrológia bármely formájával. Nagyon kevés tudományos alkalmazása és következménye van, ami az elsődleges oka annak, hogy az emberek kételkednek a létezésében.

Az asztrológia nem bizonyított tanulmány.

A marathi asztrológia 12 jele:

A marathi asztrológia alapvető jelei három nagy kategóriába sorolhatók. Ezek a következők:

  1. A bíboros jelek: Kos, Rák, Mérleg és Bak szerepelnek a bíboros jelekben. Életerőt, mozgást és dinamikát képviselnek.
  2. A változékony jelek: az Ikrek, a Szűz, a Nyilas és a Halak szerepelnek a változó jelekben. Alkalmazkodóképességükről ismertek. Ezek a jelek képesek az élet módosítására és megváltoztatására. Változásokat idézhetnek elő életkörülményeikben, amelyekben élnek.
  3. A rögzített jelek: Bika, Oroszlán, Skorpió és Vízöntő szerepelnek a rögzített jelekben. Ők ismertek földhözragadtságukról, rögzítettségükről és stabil természetükről. Nagy akaraterővel rendelkeznek, és merev, szilárd természetük miatt gyakran jelentős változásokat hoznak.

Az asztrológia egy hit. Nincsenek bizonyított feljegyzések, amelyek megítélnék annak hitelességét. Ha hiszed, ez a világ számodra, és ha nem, akkor nem létezik. A kundali párosítás az asztrológia része, amelyet különböző indiai családok gyakorolnak, mielőtt eldöntik, hogy két személy kompatibilis -e a szent házasság megkötésével..