Név asztrológia

Találkozott már olyan weboldallal, amely az Ön és partnere nevét kéri, hogy kiszámítsák az egymáshoz szükséges zúzódásmérőt? Egy romantikus randevú alatt összefirkálta mindkét nevét, hogy lássa, hogyan néz ki?

Amikor a családja új örömcsomagot kap, elgondolkodik azon, hogy megtalálja a legjobb nevet a babának? Világszerte sokan hisznek a név asztrológiájában, amely az állatövi jegyekkel kapcsolatos. Ez az asztrológia név azért történik, hogy megtalálják a gyermek tökéletes nevét, hogy szerencsét, szerencsét, egészséget és hírnevet hozzanak neki a jövőben.

Név asztrológia

Hogyan történik a név asztrológia?

A névsztrológiában a személy nevét születési dátum, nap- vagy csillagjegy alapján határozzák meg. Sok ázsiai, különösen az indiánok szeretnék fontolóra venni a gyermek elnevezését a Nap jel alapján. Vannak, akik gyermekeiket a naksatra vagy születési csillag szerint is megnevezik. Tehát, ha hívő vagy, akkor követheted a hagyományos indiai szokást, amikor egy asztrológustól konzultálsz a kicsike elnevezéséhez. Az asztrológusok némelyik ábécét szerencsésnek tartják az emberek számára, akik bizonyos állatövi jegyekhez tartoznak. Ha például a Kos csillagjegyhez tartozik, akkor a La, Chu, Chay, Cho stb..

A név asztrológia és a numerológia összefügg?

A számmisztika a legújabb állítás. A celeb háztartásoktól a helyi televíziós csatornákig ezt megtalálhatja divatban. A „szerencseszám” alapján az emberek hajlamosak megváltoztatni nevük helyesírását, sőt bizonyos esetekben a teljes nevet is! Ha komolyan hívő, akkor érdemes tudni, hogy a fiú barátja vagy a barátnője lenne a tökéletes élettárs, vagy biztos a gyermeke jövője.

Még ha nem is gondolja ezt komolyan, nem hagyhatja figyelmen kívül. Természetes, hogy minden ember elhárítja a kíváncsisági hibát, hogy „tudja, mi fog történni a jövőben?” Míg a névsztrológia az ábécékkel foglalkozik, a numerológia a számokkal és az okkultokkal, ahol minden szám sajátos karakterről és készségről beszél.

A numerológia összefoglalja a nevedben szereplő betűk számát és születési dátumát. Az összegzés egyetlen számot ad, amely megjósolhatja az életedet. Mindkét asztrológiai módszer segít megtalálni azt a személyt, aki valójában. Ez segít abban, hogy teljes mértékben kihasználja erősségeit és legyőzze a gyengeségeket. A név asztrológia végső soron azok számára működik, akik függnek tőle, és teljes mértékben bízik benne, anélkül, hogy tudományos magyarázatot követelne. A természet egyes rejtelmeit jobb zavartalanul hagyni.

Megtalálhat egy megbízható online webhelyet, és megpróbálhatja megtalálni jövőbeli előrejelzéseit a névsztrológia segítségével. Ha beírja a nevét és a születési dátumát, a webhely megmutat néhány általános jellemzőt. Ha konkrét válaszokat szeretne, névleges díj befizetésével is kapcsolatba léphet az asztrológussal. A fizetés előtt győződjön meg arról, hogy az oldal elég hiteles.