60 Uttarabhadra Nakshatra babanevek újgenerációs gyerekeknek jelentéssel

Uttarabhadra nakshatra az indiai asztrológia csillagjegyeiben a második utolsók között van. A hindu asztrológia úgy véli, hogy az újszülött elnevezése naksatrájuk és állatövük szerint kedvező és szerencsés lehet. Ennek megfelelően, ha a kicsi ebben a csillagban születik, akkor ezek az Uttarabhadra nakshatra babanevek találóak és megfelelőek lehetnek.

Ma mindent látni fogunk arról, hogy mi az Uttarabhadra nakshatra, annak jellemzői és jellemzői, valamint az ideális Uttarabhadra nakshatra nevek újszülöttek számára. Essünk neki!

uttarabhadra nakshatra baba nevek

Mik az Uttarabhadra Nakshatra és jellemzői??

Az Uttarabhadra nakshatra a Halak jegyében 3,20 fok és 16,40 között mozog. Az Uttarabhadra nakshatra irányító bolygója a Szaturnusz, az istenség pedig Ahir Budhya. Az Uttarabhadra nakshatra szimbóluma a gyászágy hátsó lába.

Ha a kicsi az Uttarabhadra nakshatra hatása alatt születik, akkor köztudott, hogy boldog lélek és mindig vidám. Mindig kellemesek másokkal. Azok, akik ebben a csillagban születtek, szintén nagyon kifejezőek és beszédesek, köztudott, hogy nyitottak és nyíltan elmondják érzéseiket és gondolataikat. Extrovertáltak és szeretnek beszélni. Ők is jó szónokokká válhatnak.

Uttarabhadra Nakshatra nevek kezdőbetűi:

Ha a kis csillagod ebben az Uttarabhadra nakshatrában született, akkor szerencsés és szerencsés, ha az alábbi szótagok szerint nevezed el őket:

Du, Tha, Jha, Gna, Jna, Na, Da, Gy.

A négy padas szerint,

  • Az Uttarabhadra nakshatra 1. pada nevei Du -val kezdődnek.
  • Az Uttarabhadra nakshatra 2. pada nevei Sya -val kezdődnek.
  • Uttarabhadra nakshatra 3. pada név Jha -val kezdődik.
  • Az Uttarabhadra nakshatra 4. pada nevek Tha -val kezdődnek.

Értelmes Uttara Bhadrapada Nakshatra nevek fiúknak és lányoknak:

Íme, a divatos, híres, egyedi és értelmes uthrattathi csillagbaba nevek listája fiúknak és lányoknak a következőket tartalmazza.

Uttarabhadra Nakshatra Baby Boy nevek:

1. Durai:

A Durai egy divatos Uttarabhadra nakshatra babanév fiúknak. A legnépszerűbb a dél -indiai államokban és a tamil államokban. A név azt jelenti, hogy főnök vagy valaki, aki vezető.

2. Durvank:

Durvank azt jelenti, hogy valaki tehetséges. A név egyedülálló és modern indiai kisfiú névválasztás az Uttarabhadra nakshatra számára.

3. Jhanak:

A Jhanka egy másik nagyon egyedi, ritka és modern kisfiú név. Jhanak azt jelenti, hogy teremtő vagy apa. Ez nagyon ritka az Uttarabhadra nakshatra névsorában.

4. Thakur:

Thakur az Uttarabhadra nakshatra híres kisfiú neve, főleg az észak -indiai államokban található. Azt jelenti, hogy vezető vagy Isten.

5. Thaneesh:

Thaneesh valakit jelent, akinek ambíciói vagy céljai vannak az életben. Ismét ritkán találunk új nevet, és vonzó választás a szülők számára. Aki egyedi babát szeretne.

6. Thangham:

A Thangam aranyat jelent. Ez egy Uttarabhadra nakshatra kisfiú név tamil nyelven. Ez egyben drága lelket vagy valakit jelent, és utal arra, aki olyan, mint az arany. Ez egy klasszikus az Uttarabhadra nakshatra babanevek között.

7. Köszönöm:

A Thanmay elmerülést jelent. A név hindi és szanszkrit nyelvekből származik, és szép és értelmes kreatív névválasztás. Az azonos nevű másik helyesírás a Tanmay.

8. Köszönöm:

A Thanush azt jelenti, hogy valaki gyönyörű. Ez a név napjainkban egyre divatosabb és népszerűbb, és ez az Uttarabhadra nakshatra férfi név szép modern és kortárs névválasztás.

9. Tharun:

Ez elterjedt a sok indián között. A Tharun, egyébként Tarun néven is írva, fiatal, fiatalos, kortalan.

10. Tharush:

Tharush azt jelenti, hogy hódító. A szanszkrit nyelvből származik, és szép és ritka baba névválasztás azok számára, akik az Uttarabhadra nakshatra alatt születtek.

11. Thavan:

A Thavan aranyos és rövid modern név, hagyományos jelentéssel. A Thavan név nem más, mint maga Lord Siva.

12. Thasveen:

A Thasveen ismét egyedi és ritka új név, amely napjainkban egyre népszerűbb. Ez valakit jelent, aki gyógyító, vagy aki megoldja a problémákat és megoldásokat ad.

13. Dushyant:

A Dushyant vagy Dushyanth név az uralkodóról és királyról elnevezett híres Mahabharatha eposzból származik. Ez hagyományos és ritka kisfiúnevek Uttarabhadra nakshatra.

14. Thaksha:

Thaksha azt jelenti, akinek éles szeme van. A név Bharat király fia is. Ez egy szép és ritka név, amely ideális Uttarabhadra nakshatra szülöttek számára.

15. Tharak:

A Tharak a tanuló szemét jelenti. Ez magában foglal egy védőt vagy valakit, aki biztosít. Ez egy rövid és aranyos kisfiú névválasztás.

16. Durja:

Ez egy nagyon hagyományos, de nem túl híres vagy népszerű választás. Durja azt jelenti, hogy legyőzhetetlen. Szeretjük ezt az Uttarabhadra nakshatra nevet egy fiú számára.

17. Thanvir:

A Thanvir egy kedves és aranyos kisfiú név Uttarabhadra nakshatra számára. Ez egészséges lelket vagy határozott lelket jelent.

18. Köszönöm:

A Thanak jutalmat vagy jutalmat jelent. Ritka, ami nem gyakori, és vonzó választás a fiúk számára Uttarabhadra nakshatrában.

19. Dugant:

A Dugant vagy Duganth már az Uttarabhadra nakshatra fiúk híres neve. Ez azonban továbbra is klasszikus választás. A Dugant irányt jelent. Ez magában foglal egy horizontot vagy végtelenet is. Rendkívül szeretjük ezt a jelentést; mit gondolsz ezekről a hindu Uttarabhadra nakshatra fiúnevekről?

20. Durkesh:

Durkesh azt jelenti, aki nemesfémként ragyog. A név a szanszkrit nyelvből származik, és ritka név, amelyet nem gyakran találnak.

21. Thamesh:

Thames azt jelenti, hogy valaki világos és okos. Ez egy kedves és rövid aranyos névválasztás egy csecsemő számára Uttarabhadra nakshatrában.

22. Thalesh:

Thalesh olyan személy, aki birtokolja a földet. Uralkodót vagy földesúrra is utal. Ismét egy modern és ritka névválasztás a csecsemők számára Uttarabhadra nakshatrában.

23. Thayalan:

Thayalan Lord Siva másik neve. Ez a király neve is, és hagyományos névválasztás a kisfiúk számára ebben a csillagjegyben.

24. Dulal:

Dulal olyan embert jelent, aki okos és fiatal. Ez egy rövid, ötbetűs kisfiúnév Uttarabhadra nakshatra számára.

25. Thanigai:

Thanigai Lord Murugan. Ez egy népszerű hagyományos és értelmes név a csecsemők számára India déli részein.

Uttarabhadra Nakshatra kislány nevek:

26. Duhitha:

Duhitha lányt jelent. A név azonban értelmes és nagyon hagyományos névválasztás, de Indiában még nem túl népszerű.

27. Durga:

A Durga név már jól ismert Uttarabhadra nakshatra borns. Durga istennő, Parvathi istennő után készült. Ez egy vallási és hagyományos névválasztás kislányoknak Uttarabhadra nakshatrában. Ez a név főleg híres Uttarabhadra nakshatra nevek telugu, kannada és tamil nyelven.

28. Durva:

A Durva tömör és aranyos kislány névválasztás. Szent füvet jelent. Ritka és tömör, elbűvölő az Uttarabhadra nakshatra női nevek listájában.

29. Duti:

A Duti rövid és négybetűs kislány neve, ami ragyogást és fényt jelent. A szanszkrit nyelvből Uttarabhadra nakshatra Meena Rashi nevet viseli.

30. Jhansi:

A Jhansi Indiában már elterjedt háztartásnév. Azt jelenti, hogy felkel, mint a nap. Ez a lánynév Uttarabhadra nakshatra számára egészséges és élethű embert is jelent.

31. Jhanvi:

A Jhanvi jelentése Ganga folyó. Ez egy szent és hagyományos név. Ez azonban ritkán fordul elő, és szép modern kiejtés is, Uttarabhadra nakshatra számára.

32. Jharna:

Jharna az egyik kedvenc nevünk. Ez tavaszt vagy vízesést jelent. Ez egy szép és gyönyörű kislánynév Uttarabhadra nakshatra.

33. Thaarani:

A thaarani jelentése: anya anya. Ez egy hagyományos és hagyományos népszerű lánynév, amely Indiában már jól ismert Uttarabhadra nakshatra borns.

34. Thanaya:

Thanaya szanszkrit nyelven leányt jelent. Ez az Uttarabhadra nakshatra név lányoknak gyönyörű és csinos választás.

35. Thanavi:

Thanavi azt jelenti, aki karcsú, szép és vonzó. Szeretjük ezt az imádnivaló nevet az Uttarabhadra nakshatra babák számára, amely rövid és aranyos helyesírásban is.

36. Thanishka:

Thanishka angyal vagy angyal istennője. Ez egy nagyon elbűvölő és lenyűgöző kislány névválasztás Uttarabhadra nakshatra számára.

37. Köszönöm:

Thansi azt jelenti, aki olyan, mint egy gyönyörű hercegnő. Ez egy szép és aranyos helyesírási név a csillagjegyben lévő csecsemők számára.

38. Thanuja:

A Thanuja ismét gyakori háztartásnév a már Indiában élő nők számára. Ez azonban klasszikus és időtálló, ami lányt jelent.

39. Köszönöm:

A Thanvia vagy thanvi aranyat jelent. Ez aranyat jelent, mint egy személy vagy drága. Rendkívül szeretjük ezt a nevet; ez a kislány neve Uttarabhadra nakshatra bájos!

40. Thapasya:

A Thapasya, a szanszkrit nyelvből származó név meditációt jelent. Bár hagyományos jelentéssel bír, ez egy bájos és gyönyörű kislánynév Uttarabhadra nakshatra számára.

41. Tharanya:

Tharanya azt jelenti, hogy ragyog vagy ragyog. Nagyon egyedi és modern kortárs névválasztás gyönyörű újszülöttek számára.

42. Tharika:

A Tharika kis csillagot jelent. A név is utal valamire, mint az isteni vagy a csillag.

43. Tharisha:

A Tharisha vonzó és új névválasztás csecsemők számára Uttarabhadra nakshatra alatt. A Tharisha név vágyat vagy vágyat jelent.

44. Tharunika:

A Tharunika a név női változata, Tharun. Ez fiatal lányokat vagy fiatalos nőket jelent. Szeretjük ezt a bájos nevet Uttarabhadra nakshatra.

45. Thaswika:

Ha nagyon hagyományos nevet szeretne, de amely nem gyakori, ez jó ötlet lehet. Thaswika jelentése Parvathi istennő.

46. ​​Trayi:

A Trayi egy nagyon modern, elegáns névválasztás, ami intelligens vagy okos lányt jelent.

47. Tharushi:

A tharushi győzelmet jelent. Ez hozzáértést, bátorságot és eredményességet is magában foglal. Szeretjük ezt a gyönyörű kislány nevéhez fűződő merész jelentéseket és szimbólumokat.

48. Tharchana:

A Tharchana az Uttarabhadra nakshatra nagyon hagyományos és vallásos neve. Ez imákat vagy isteni időt jelent.

49. Thara:

A hindi nyelvből származó Thara csillagot jelent. Rendkívül szeretjük ezt a rövid és aranyos kislánynevet Uttarabhadra nakshatra számára.

50. Thanushri:

A Thanusri vagy Thanushri már nagyon híres és klasszikus kislány név több indiai háztartásban. Azt jelenti, szépség és báj.

Uttarabhadra Nakshatra Unisex nevek:

51. Köszönöm:

A Thanu rövid és gyönyörű unisex név, fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas. Ez azt jelenti, vékony, karcsú, test és finom. A név a szanszkritból és más indiai nyelvekből származik.

52. Dushala:

A Dushala egy nagyon hagyományos név, híres fiúkról és lányokról egyaránt. Azt jelenti, Lord Siva.

53. Jhalak:

A név a hindi nyelvből származik, ami szikrát vagy hirtelen mozgást jelent. Ez egy egyedülálló kisfiú és lány névválasztás Uttarabhadra nakshatra számára.

54. Trailokva:

A Trailokva három világot jelent. Ez ismét egy nagyon vallásos névválasztás, bár alkalmas arra, hogy fiúkkal és lányokkal egyaránt jól illeszkedjen Uttarabhadra nakshatra.

Uttarabhadra Nakshatra ikerbaba nevek:

55. Dushal – Duma:

Dushal és Duma egyedülálló és ritka iker kisfiú és lány névválasztás Uttarabhadra nakshatra szülöttek számára. A Dushal név jelentése határozott. A duma hasonlóságot és csendes nyugodt embert jelent.

56. Thanima – Thanga:

Thanima és Thanga népszerű iker kislány nevek Uttarabhadra nakshatra számára. A Thanima név gyönyörű hölgyet jelent. A Thanga aranyat jelent, mint az ember. Imádjuk mind a rímes neveket.

57. Thanmayi – Thanush:

Thanmayi és Thanush ismét ikernevek a lányoknak és a fiúknak az Uttarabhadra nakshatra számára. A Thanmayi név extázist jelent. A Thanush azt jelenti, hogy valaki szép. Szeretjük mindkét jelentést, mit gondol?

58. Thamesh – Thanish:

Ezek rimánkodó és egyedi iker kisfiúnevek az Uttarabhadra nakshatra számára. Thamesh okos embert jelent. Thanish valakit jelent, aki határozott és ambiciózus.

59. Thakarshi – Thangavel:

Mindkettő iker kisfiú név, hagyományos jelentéssel. Thakarshi azt jelenti, hogy Krisna. Thangavel viszont Lord Murugan.

60. Thanvita – Thanyasri:

Thanyasri és Thanvita testvérvárosi kislánynevek ötletei azoknak, akik az Uttarabhadra nakshatra alatt születtek. A Thanvita azt jelenti, hogy nagyszerű, vagy valakit, aki híres. Thanyasri a családot jelenti.

Reméljük, élvezte az Uttarabhadra nakshatra babanevek és ötletek szép listájának felfedezését. Tájékoztasson bennünket arról, hogy melyiket kívánja véglegesíteni; mi is szeretjük tudni a választását!