60 Uttarabhadra Nakshatra babynavne til nye generationer med betydninger

Uttarabhadra nakshatra er blandt den næstsidste i stjernetegn for indisk astrologi. Den hinduistiske astrologi mener, at navngivning af den nyfødte efter deres nakshatra og stjernetegn kan være lovende og heldig. Hvis din lille er født i denne stjerne, kan disse Uttarabhadra nakshatra babynavne derfor være passende og passende.

I dag vil vi se alt om, hvad der er Uttarabhadra nakshatra, dets egenskaber og funktioner og ideelle Uttarabhadra nakshatra navne til nyfødte babyer. Nu sker det!

uttarabhadra nakshatra babynavne

Hvad er Uttarabhadra Nakshatra og dets egenskaber?

Uttarabhadra nakshatra varierer mellem 3,20 grader til 16.40 i Fisketegnet. Den styrende planet for Uttarabhadra nakshatra er Saturn, og guddommen er Ahir Budhya. Symbolet for Uttarabhadra nakshatra er begravelsessengens bagben.

Hvis din lille er født under påvirkning af Uttarabhadra nakshatra, så er de kendt for at være en glad sjæl og altid munter. De er altid hyggelige med andre. De, der er født i denne stjerne, er også meget udtryksfulde og snakkesalige, er kendt for at være fordomsfri og eksplicitte i altid at fortælle deres følelser og tanker. De er udadvendte og elsker at tale. De kan også blive gode talere.

Uttarabhadra Nakshatra navne Start bogstaver:

Hvis din lille stjerne er født i denne Uttarabhadra nakshatra, så er det heldigt og lykkeligt, hvis du navngiver dem i henhold til følgende stavelser:

Du, Tha, Jha, Gna, Jna, Na, Da, Gy.

Ifølge de fire padas,

  • Uttarabhadra nakshatra 1. pada navne begynder med Du.
  • Uttarabhadra nakshatra 2. pada navne begynder med Sya.
  • Uttarabhadra nakshatra 3. pada navne begynder med Jha.
  • Uttarabhadra nakshatra 4. pada navne begynder med Tha.

Betydningsfulde Uttara Bhadrapada Nakshatra navne til drenge og piger:

Her går vi, listen over trendy, berømte, unikke og meningsfulde uthrattathi -stjerne babynavne til drenge og piger inkluderer følgende.

Uttarabhadra Nakshatra Baby Boy navne:

1. Durai:

Durai er et trendy Uttarabhadra nakshatra babynavne til drenge. Det er mest populært i de sydindiske stater og tamilske stater. Navnet betyder chef eller en, der er leder.

2. Durvank:

Durvank betyder en person, der er begavet. Navnet er et unikt og moderne indisk navn på babydreng til Uttarabhadra nakshatra.

3. Jhanak:

Jhanka er et andet meget unikt, sjældent og moderne babynavn. Jhanak betyder skaber eller en far. Dette er meget ualmindeligt på listen over navne på Uttarabhadra nakshatra.

4. Thakur:

Thakur er et berømt babydrengnavn for Uttarabhadra nakshatra, der for det meste findes i de nordlige indiske stater. Det betyder leder eller Gud.

5. Thaneesh:

Thaneesh betyder en person, der har en ambition eller et mål i livet. Igen findes et nyt navn sjældent og et attraktivt valg for forældre. Hvem ønsker en babys unikke.

6. Thangham:

Thangam betyder gylden. Dette er et Uttarabhadra nakshatra baby boy navn på tamilsk. Det betyder også og indebærer en dyrebar sjæl eller en person, der ligner guld. Det er en klassisk blandt babynavne til Uttarabhadra nakshatra.

7. Thanmay:

Thanmay betyder opslugt. Navnet stammer fra både hindi og sanskrit og er et dejligt og meningsfuldt kreativt navnevalg. En anden stavemåde med samme navn er Tanmay.

8. Thanush:

Thanush betyder en, der er smuk. Dette navn bliver trendy og populært i dag, og dette Uttarabhadra nakshatra -mandsnavn er et dejligt moderne og nutidigt navnevalg.

9. Tharun:

Dette er en udbredt blandt mange indianere. Tharun, ellers også stavet som Tarun, betyder ung, ungdommelig, tidløs.

10. Tharush:

Tharush betyder erobrer. Det stammer fra sanskritsproget og er et dejligt og sjældent valg af babynavn til dem, der er født under Uttarabhadra nakshatra.

11. Thavan:

Thavan er et sødt og kort moderne navn med traditionel betydning. Navnet Thavan er ingen ringere end Lord Siva selv.

12. Thasveen:

Thasveen er igen et unikt og sjældent nyt navn, som er ved at være i trend i disse dage. Det betyder en, der er en healer, eller som løser problemer og giver løsninger.

13. Dushyant:

Dushyant eller Dushyanth navn er fra det berømte epos Mahabharatha, opkaldt efter herskeren og kongen. Det er konventionelle og ualmindelige navne på babydrenge til Uttarabhadra nakshatra.

14. Thaksha:

Thaksha betyder en person, der har skarpe øjne. Navnet er også kong Bharats søn. Det er et dejligt og sjældent navn ideelt til Uttarabhadra nakshatra -fødsler.

15. Tharak:

Tharak betyder en elevs øje. Det indebærer også en beskytter eller en, der sikrer. Det er et kort og sødt valg af baby dreng.

16. Durja:

Dette er et meget traditionelt, men alligevel ikke et meget berømt eller populært valg. Durja betyder en, der er uovervindelig. Vi elsker disse Uttarabhadra nakshatra navne til en dreng.

17. Thanvir:

Thanvir er et dejligt og sødt navn på en baby dreng til Uttarabhadra nakshatra. Det betyder en sund sjæl eller også en bestemt sjæl.

18. Thanak:

Thanak betyder en belønning eller en præmie. Det er sjældent, som ikke er almindeligt fundet og er et attraktivt valg for drenge i Uttarabhadra nakshatra.

19. Dugant:

Dugant eller Duganth er allerede et kendt navn for drengene i Uttarabhadra nakshatra. Det er dog fortsat et klassisk valg. Dugant betyder en retning. Det indebærer også en horisont eller uendelig. Vi elsker uhyre denne betydning; hvad synes du om disse hinduistiske Uttarabhadra nakshatra drengenavne?

20. Durkesh:

Durkesh betyder en person, der skinner som et ædle metaller. Navnet stammer fra sanskritsproget og er et knappe navn, der ikke findes almindeligt.

21. Thamesh:

Thamesh betyder en, der er lys og smart. Det er et dejligt og kort sødt navnevalg for en baby i Uttarabhadra nakshatra.

22. Thalesh:

Thalesh betyder en person, der ejer jorden. Det indebærer også en hersker eller udlejer. Det er igen et moderne og ualmindeligt navnevalg for babyer i Uttarabhadra nakshatra.

23. Thayalan:

Thayalan er et andet navn for Lord Siva. Det er også et kongens navn og er et traditionelt navnevalg for baby drenge i dette stjernetegn.

24. Dulal:

Dulal betyder en, der er smart og ung. Det er et kort barnebarn på fem bogstaver til Uttarabhadra nakshatra.

25. Thanigai:

Thanigai er Lord Murugan. Det er et populært traditionelt og meningsfuldt navn for babyer i de sydlige dele af Indien.

Uttarabhadra Nakshatra baby pige navne:

26. Duhitha:

Duhitha betyder datter. Navnet er imidlertid et meningsfuldt og meget traditionelt navnevalg, men er endnu ikke særlig populært i Indien.

27. Durga:

Navnet Durga er allerede kendt for Uttarabhadra nakshatra borns. Det er taget efter gudinde Durga, gudinde Parvathi. Det er et religiøst og traditionelt navnevalg for babypiger i Uttarabhadra nakshatra. Dette navn er hovedsageligt også berømte Uttarabhadra nakshatra navne i Telugu, Kannada og Tamil.

28. Durva:

Durva er et kort og sødt valg af baby pige. Det betyder helligt græs. Det er en usædvanlig og kortfattet fascinerende en på listen over Uttarabhadra nakshatra kvindelige navne.

29. Duti:

Duti er et kort og fire bogstaver baby pige navn, hvilket betyder glød og lys. Det er taget fra sanskritsproget som Uttarabhadra nakshatra Meena Rashi navne.

30. Jhansi:

Jhansi er allerede et almindeligt husstandsnavn i Indien. Det betyder at stå op som en sol. Denne pigenavne til Uttarabhadra nakshatra betyder også en sund og naturtro person.

31. Jhanvi:

Jhanvi betyder floden Ganga. Det er et helligt og traditionelt navn. Den findes dog sjældent og er også en dejlig moderne udtale for Uttarabhadra nakshatra.

32. Jharna:

Jharna er et af vores yndlingsnavne. Det betyder kilde eller vandfald. Dette er et dejligt og smukt baby pige navn Uttarabhadra nakshatra.

33. Thaarani:

Thaarani betyder moder Jord. Dette er et konventionelt og traditionelt populært pigenavn, der allerede er kendt i Indien for Uttarabhadra nakshatra borns.

34. Thanaya:

Thanaya på sanskrit oversætter til datter. Disse Uttarabhadra nakshatra navne til pige er et smukt og smukt valg.

35. Thanavi:

Thanavi betyder en person, der er slank, smuk og attraktiv. Vi elsker dette yndige navn til Uttarabhadra nakshatra babyer, som også er kort og sød i stavemåden.

36. Thanishka:

Thanishka betyder en engel eller gudinde for en engel. Det er et ganske fascinerende og fantastisk valg af baby pige til Uttarabhadra nakshatra.

37. Thansi:

Thansi betyder nogen, der ligner en smuk prinsesse. Dette er et dejligt og sødt stavningsnavn til babyer i dette stjernetegn.

38. Thanuja:

Thanuja er igen et almindeligt husstandsnavn for kvinder, der allerede er i Indien. Det er dog en klassisk og tidløs, hvilket betyder datter.

39. Thanvia:

Thanvia eller thanvi betyder guld. Det indebærer guld som en person eller også værdifuldt. Vi elsker uhyre dette navn; denne baby pige navne til Uttarabhadra nakshatra er charmerende!

40. Thapasya:

Thapasya, navnet stammer fra sanskritsproget, betyder meditation. Selvom det har en traditionel betydning, er det et charmerende og smukt baby pige navn for Uttarabhadra nakshatra.

41. Tharanya:

Tharanya betyder at skinne eller at lyse. Det er et meget unikt og moderne samtidsvalg for smukke nyfødte babyer.

42. Tharika:

Tharika betyder en lille stjerne. Navnet indebærer også noget som guddommeligt eller en stjerne.

43. Tharisha:

Tharisha er et attraktivt og nyt navnevalg for babyer under Uttarabhadra nakshatra. Navnet Tharisha betyder begær eller ønske.

44. Tharunika:

Tharunika er den kvindelige variant af navnet Tharun. Det betyder unge piger eller unge kvinder. Vi elsker dette charmerende navn for Uttarabhadra nakshatra.

45. Thaswika:

Hvis du vil have et meget traditionelt navn, men som alligevel ikke er almindeligt fundet, kan dette være en god idé. Thaswika betyder gudinde Parvathi.

46. ​​Trayi:

Trayi er et meget moderne elegant navnevalg, hvilket betyder intelligent eller en smart pige.

47. Tharushi:

Tharushi betyder sejr. Det indebærer også kompetence, mod og præstation. Vi elsker de dristige betydninger og symboler, der er forbundet med denne smukke babypiges navn.

48. Tharchana:

Tharchana er et meget traditionelt og religiøst navn for Uttarabhadra nakshatra. Det betyder bønner eller guddommelig tid.

49. Thara:

Thara, der stammer fra det hindi sprog, betyder en stjerne. Vi elsker enormt dette korte og søde baby pige navn til Uttarabhadra nakshatra.

50. Thanushri:

Thanusri eller Thanushri er allerede et meget berømt og klassisk baby pige navn i flere indiske husstande. Det betyder skønhed og charme.

Uttarabhadra Nakshatra Unisex navne:

51. Thanu:

Thanu er et kort og smukt unisex navn, der er velegnet til både drenge og piger. Det betyder tyndt, slank, krop og sart. Navnet stammer fra sanskrit og andre indiske sprog.

52. Dushala:

Dushala er et meget traditionelt navn, berømt for både drenge og piger. Det betyder Lord Siva.

53. Jhalak:

Navnet stammer fra det hindi -sprog, hvilket betyder gnist eller pludselig bevægelse. Dette er et unikt valg af baby dreng og pige til Uttarabhadra nakshatra.

54. Trailokva:

Trailokva betyder tre verdener. Dette er igen et meget religiøst navnevalg, men egnet til at passe godt til både drenge og piger i Uttarabhadra nakshatra.

Uttarabhadra Nakshatra Twin baby navne:

55. Dushal – Duma:

Dushal og Duma er unikke og sjældne valg af tvillingebaby- og pigenavne til Uttarabhadra nakshatra -fødsler. Navnet Dushal betyder resolut. Duma betyder lighed og også en tavs rolig person.

56. Thanima – Thanga:

Thanima og Thanga er populære tvillingebabynavne til Uttarabhadra nakshatra. Navnet Thanima betyder smuk dame. Thanga betyder gylden som personen. Vi elsker begge de rimende navne.

57. Thanmayi – Thanush:

Thanmayi og Thanush er igen tvillingnavne for piger og drenge for Uttarabhadra nakshatra. Navnet Thanmayi betyder ekstase. Thanush indebærer en, der er smuk. Vi elsker begge betydninger, hvad synes du?

58. Thamesh – Thanish:

Disse er rimende og også unikke tvillingebarnnavne til Uttarabhadra nakshatra. Thamesh betyder en smart person. Thanish indebærer en, der er beslutsom og ambitiøs.

59. Thakarshi – Thangavel:

Begge er tvillingebabynavnsnavne med traditionel betydning. Thakarshi betyder Lord Krishna. Thangavel er derimod Lord Murugan.

60. Thanvita – Thanyasri:

Thanyasri og Thanvita er ideer til navne til baby pige til dem, der er født under Uttarabhadra nakshatra. Thanvita betyder stor eller en, der er berømt. Thanyasri betyder i familien.

Vi håber, at du nød at udforske den dejlige liste over Uttarabhadra nakshatra babynavne og ideer. Lad os vide, hvilken er den, du agter at færdiggøre; vi elsker også at kende dit valg!