70+ Top latinske babynavne med betydning

Latinske babynavne er klassiske mere end noget andet. Det er ofte en følelse af glæde for forældrene at navngive deres barn efter et klassisk sprog i det gamle Rom. Latin er også en inspiration for mange andre sprog som italiensk, spansk og fransk. Vi forstår, hvordan religion spiller en afgørende rolle i navngivningen af ​​din baby. Når det er sagt, for jer der leder efter en latinsk forbindelse eller nogle solide kristne navne, her er vores liste over latinske babynavne med betydning.

70+ top latinske babynavne med betydning

Unikke latinske babynavne er angivet nedenfor.

Populære latinske babynavne til piger og drenge:

Latin Baby Boy Navne:

1. Abantiades:

Latinsk oprindelse, et unikt navn for en dreng. Dette er et ganske klassisk navn, og det har en smuk betydning. Abantiades betyder “efterkommer af Abas”. Navnet er noget, som ethvert latinsk barn gerne vil navngive med, hvis de havde den mening at forstå betydningen af ​​navnet. Det er klart, at det er et af de bedste latinske navne derude lige nu.

2. Acastus:

Fra den græske mytologi kommer Acastus, et af de mytologiske latinske drengenavne. Navnet finder sin oprindelse i den græske kultur og har en ret god betydning. Acastus betyder “argonauter”. Det kan siges at være et af de fineste navne for alle de latinske babyer derude.

3. Ess:

Et angelsaksisk drengenavn, navnet Ace er ganske fredeligt, og betydningen er også af samme karakter. Navnet Ace betyder “enhed”. Mest på grund af betydningen kan dette navn siges at være et af de fineste navne til latinske babyer derude.

4. Achaeus:

Dette er et unikt latinsk navn for en dreng. Ordet Achaeus danner et smukt navn for de græske børn, og det ligner en ægte græker. Det er et godt latinsk navn og bruges ret ofte af det latinske folk. Selve navnet er så fantastisk, at andre mennesker bare vil kalde dette navn bare for den smukke udtale.

5. Achilles:

Et drengenavn fra græsk mytologi beskriver Achilles som en af ​​de bedste krigere i Troja. Han var en ægte trojaner og var et dygtigt menneske. Det ville være en stor ære for en latinsk baby at blive navngivet med dette navn. Hvis du leder efter et godt latinsk navn, så kan dette siges at være det ene for dig.

6. Achivus:

Denne latinske baby drengs navn er et smukt latinsk navn for de nyfødte. Navnet er ret gammelt og har været brugt længe. Betydningen af ​​navnet er “en græker”. Generelt navngives græske babyer på denne måde.

7. Achillider:

Hvis du er på udkig efter et af de fineste latinske navne nogensinde, så er dette måske det rigtige for din lille dreng. Ordet Achillides betyder “efterkommer af Achilles”. Det er igen et af de mest prestigefyldte navne for alle de latinske børn derude.

8. Opnår:

Leder du efter et græsk navn til din lille dreng? Dette er et godt og meningsfuldt navn. Dette var en stor figur i gammel græsk mytologi. Det er et navn, der er lig med Gud, og det er meget for barnet, hvis det bliver navngivet på denne måde.

9. Bacchus:

Bacchus er den romerske mytologiske gud for poesi, vin og fest. Det har en latinsk oprindelse og er et godt latinsk navn for dem, der leder efter en religiøs forbindelse. Du kunne tænke på dette til din lille dreng.

10. Benedick:

Benedick betyder ‘velsignet’. Dette er et meget populært latino -babynavn og har en stærk religiøs forbindelse. Omkring femten paver er blevet opkaldt efter Benedick og kan være et godt valg for din baby. Dette er et godt bibelsk latinsk navn.

11. Dario:

Dario betyder en ‘attraktiv’. Dette er et meget simpelt latinsk kaldenavn og nogle gange også et officielt navn. Det har en italiensk oprindelse og bruges også af latinere.

12. Dexter:

Dexter har en latinsk oprindelse og betyder ‘ret’. Navnet bliver nu almindeligt vedtaget af mange forældre for at navngive deres baby dreng. Dette kan være et godt valg for din baby dreng.

13. Evander:

Evander er et traditionelt latinsk navn for baby drenge. Det betyder ‘god mand’. Evander er også en godin romersk mytologi. Det har en stærk latinsk oprindelse og forbindelse i mytologi.

14. Eloi:

Hvis din baby virkelig er en Guds gave, og du overvejer det, vil Eloi være en god mulighed at navngive. Eloi betyder ‘den udvalgte’. Det har en latinsk oprindelse og er også en forkortelse af Eligius.

15. Germanus:

Germanus betyder ‘broderligt’ og stammer fra latinske germen, hvor det betyder ‘spir’ eller ‘knop’. Dette latinske babynavn er bedst for dit barn, hvis han er for social og elsker mennesker.

16. Hector:

Hector er et sejt latinsk navn. Det betyder ‘standhaftigt’ og er tilpasset fra græsk legende. Hector er også helten i Troja i den trojanske krig. Dette navn kan være et godt navn til dit krigerbarn!

17. Illan:

Din baby dreng vil blive kendt som evigt ‘ung og ung’, hvis han har dette navn. Navnet betyder netop det. Det har en latinsk oprindelse og er et andet populært navnevalg blandt forældrene til deres barn.

18. Jove:

Hvad med Jove? Jove er et meget moderne latinsk navn for drenge. Det betyder ‘himlens far’, ‘majestætisk’. Det har en stærk latinsk forbindelse og kan være endnu et godt valg for din baby at indsnævre.

19. Janus:

Her er et andet bibelsk latinsk navn til din baby dreng. Janus betyder ‘buegang’. Ifølge romersk mytologi betragtes Janus som gud for begyndelser og slutninger. Janus er repræsenteret som et dobbeltfladet hoved. Navnet og dets betydning er meget kraftfuldt.

20. Justin:

Justin var sandsynligvis det mest populære latinske hannavn. Navnet blev så overdrevent brugt i slutningen af ​​1980’erne, at forældrene tænkte på at give en pause med at vedtage dette navn. Nu er Justin sprunget op og er igen et populært valg.

21. Konstantin:

Konstantin er en eller noget, der er konstant eller fast. Navnet har en latinsk oprindelse og er et populært navn på stedet.

22. Liandro:

Liandro er et meget populært valg af navn blandt forældre. Det har en latinsk oprindelse og betyder ‘løve-lignende’. Hvad med denne latinske drengs navn til din baby?

23. Leo:

Dette navn vil aldrig dø. Leo er et sejt navn til enhver tid. Navnet betyder ‘løve’ og har en stærk latinsk forbindelse. Det er også navnet på en populær pave. Løven er også en figur i religiøse og kunstværker.

24. Magnus:

Magnus betyder, ligesom ordet, ‘stor’. Dette moderne latinske navn har også været navnet på flere konger i Norge og Sverige.

25. Nardo:

Nardo betyder ‘stærk’. Det har både tysk og latinsk oprindelse. Dette er et klassisk latinsk kaldenavn og et officielt navn for en baby dreng.

26. Paul:

Dette er et navn for alle de mennesker, der leder efter en religiøs forbindelse i navnene på deres baby. Paulus betyder ‘lille’, men det har en stærk betydning i Bibelen. Paulus var en apostel og en evangelist. Han var også en vigtig leder af tiden.

27. Pax:

Har du en dreng, der er meget tavs og rolig? Pax skulle være hans navn. Pax betyder ‘fredelig’. Det har en latinsk oprindelse og er et godt latinsk navn på en dreng.

28. Phoebus:

Navnet betyder ‘skinnende en’. Det har en latinsk oprindelse. Phoebus var en epithet af Apollo i græsk mytologi. Dette kan være et sejt navn til din lille dreng.

29. Rhesus:

Rhesus er en mytisk konge i Thrakien. Det har en stærk latinsk oprindelse.

30. Redder:

Salvator betyder ‘frelser’. Det har en stærk latinsk oprindelse og er et foretrukket valg blandt de latinske forældre. Du kunne tænke på dette.

31. Toland:

Toland betyder ‘rosværdigt’. Det har en latinsk oprindelse og er også et af de øverste latinske babynavne. Den har kun to stavelser og er derfor også let at stave.

32. Valentino:

Valentino betyder ‘stærk’ og ‘modig’. Det har en latinsk oprindelse og er også navnet på en spansk by. Valentino er et unikt latinsk babynavn.

33. Victoro:

Victoro betyder ‘erobrer’. Dette latinske babynavn er unikt og populært.

Latin baby pige navne:

Latinske babynavne

34. Balbina:

Denne babypiges navn er af italiensk og polsk oprindelse. Betydningen af ​​navnet Balbina er “stærk”, og det anses for at være et af de fineste navne til børnene derude. Hvis du leder efter noget, der lyder ekstremt godt i ørerne, så sig denne højt til dit barn.

35. Adria:

Her er et unikt latinsk pigenavn. Adria er et smukt navn for alle de latinske piger derude, og det betyder “kvinde fra Adria” Adriaterhavsregionen, som også betyder ‘mørk’.

36. Adrienn:

Dette er endnu et godt navn for latinske babypiger. Navnet er så dragende ved siden af ​​betydningen (kvinden fra Adria), at alle vil elske at kalde det højt. En dame med dette navn vil kun være ganske sikker fra en meget ung alder.

37. Alba:

Alba er et rigtig godt navn til piger. De latinske piger er normalt hvide med hensyn til hudfarve, og derfor vil dette navn (Alba = hvid eller fair) være helt passende for de latinske piger. Enhver forælder vil være villig til at navngive deres børn ved dette navn (baby piger).

38. Bea:

Bea er et kort og sødt latinsk baby pige navn, som du kan tænke på. Det betyder ‘bringer af glæde’ og har en stærk latinsk forbindelse. Navnet er også let at stave.

39. Beatrice:

Beatrice blev populær som navn efter det Shakespeare -teaterstykke ‘Much ado about nothing’. Navnet er blevet vedtaget af mange latinhøjttalere og forældre.

40. Caca:

Caca er ildens gudinde. Ifølge romersk mytologi er Caca søster til Giant Cacus. Fra at være gudinde for jorden blev hun degraderet til en meget lille rolle i historien om Hercules.

41. Calida:

Her er et dejligt navneforslag til din smukke baby pige. Calida betyder ‘smuk’, og det vil være et godt valg for din dejlige datter.

42. Damara:

Navnet Damara betyder ‘blid’. Damara var en uddannet kvinde i bibelsk reference. Det latinske pigenavn er et godt valg for din baby.

43. Eleta:

Eleta er et klassisk bedste latinske babynavn til din datter. Navnet betyder ‘valgt’ og er af latinsk oprindelse.

44. Eleana:

Eleana betyder ’solens datter’. For de forældre, der leder efter en religiøs konnotation, kan dette være et godt forslag.

45. Fabianna:

Fabianna er den feminine version af Fabian. Navnet henter sin inspiration fra det romerske efternavn Fabius. Det har en latinsk oprindelse og er sandsynligvis et moderne latinsk navn at tænke på.

46. ​​Fania:

Fania betyder ‘gratis’. Navnet har været temmelig populært blandt de latinhøjttalere og har også en latinsk oprindelse. Dette kan være et godt latinsk navn til din baby pige.

47. Gloria:

Gloria er et andet populært latinsk navn. Det betyder ‘herlighed’ eller ‘berømmelse’. Det har en spansk oprindelse. Det bliver dog også i stigende grad vedtaget af latinhøjttalere.

48. Nåde:

Ligesom navnet er Grace et klassisk latinsk pigenavn, som du kan tænke på. Det går ikke af mode og er stadig et populært forslag for mange babypiger.

49. Ibolya:

Ibolya betyder ‘blomst’ og er et meget unikt og sjældent navn at tænke på. Det har en latinsk oprindelse. På ungarsk betyder ordet ‘violet’.

50. Jana:

Jana betyder ‘gave fra Gud’. Det har en hebraisk oprindelse og en irsk forbindelse. Navnet bruges også af mange latinhøjttalere i disse dage.

51. Joana:

Joana er en variant af John, eller rettere sagt Joana er den feminine version af John. Det har både en engelsk og latinsk oprindelse, og du kunne tænke på dette for dit valg af latinamerikansk babynavn.

52. Joyce:

Joyce betyder ‘lystig’, ‘glædelig’. Det er også en mulig variant af Jocelyn. Det har både en latinsk oprindelse og en engelsk oprindelse og er derfor et andet godt forslag til din latinamerikanske baby.

53. Kara:

Kara betyder ‘ren’ og er et godt og populært navn på latin for baby pige. Det har også en latinsk oprindelse.

54. Kaarina:

Dette er et af de mest anvendte latinske navne nogensinde. Betydningen af ​​Karina er “ren”. Navnet er så vidunderligt sammen med betydningen, at alle latinske mænd derude vil være vilde med en kvinde, der hedder denne måde.

55. Lara:

Navnet Lara er et klassisk, foretrukket navn til alle tider for mange forældre. Lara betyder ‘munter’, ‘glad’ og har en latinsk oprindelse. Hun var også en romersk nymfe ifølge mytologien, der blev anset for at have forrådt kærligheden mellem Jupiter og Juturna.

56. Larita:

Larita betyder ‘beskyttelse’. Navnet har en latinsk oprindelse og stammer fra lares, en individuel romersk husholdningsgud, der blev anset for at være de sikre vogtere af hjem og marker..

57. Mejastas:

Mejastas, som du ville have gættet, betyder ‘kongeligt leje’. Majestas var også kendt for at være romersk æresgudinde.

58. Olinda:

Olinda betyder ‘duftende’. Navnet er af latinsk oprindelse og er et godt latinsk pigenavn.

59. Paula:

Paula betyder ‘lille’ og betragtes ofte som varianten af ​​’Paul’. Det har en latinsk oprindelse og er et godt valg for forældre, der ønsker at navngive deres barn efter en religiøs forbindelse.

60. Regine:

Regine betyder ‘dronning’. Navnet har en latinsk oprindelse og bruges ofte også af grækerne og det spanske folk.

61. Sabrina:

Sabrina er et navn, der bærer meget charme med sig. Navnet har en latinsk og en spansk forbindelse. Sabrina var en keltisk gudinde.

62. Sancia:

Navn Sancia betyder ‘bange’ på latin. Sancia er et populært navn blandt de latinhøjttalere og kan derfor være et godt valg for din baby pige.

63. Sabah:

Det kan siges at være det mest brugte latinske pigenavn nogensinde. Navnet har en smuk betydning (formiddag) og hovedsageligt på grund af den indre betydning er navnet så udbredt. Hvis du leder efter noget helt lokkende, så er dette måske det rigtige for dit barn.

64. Sabra:

Betydningen af ​​dette navn er Sabra Cactus. Hvis du leder efter et af de mest unikke navne på det latinske sprog, der ikke er så meget i brug, kan du navngive din kærlige datter med denne. Det anses for at være et af de fineste navne til latinske babypiger.

65. Sachi:

Sachi betyder “velsignet barn”. Navnet er noget og vil være fint for alle babypiger derude. Navnet bruges ofte, og på grund af den smukke udtale anses det for at være et af de bedste navne til latinske børn.

66. Valda:

Valda bliver en stærk kvinde! Ligesom betydningen af ​​Valda, som er ‘stærk kvinde’. Navnet har en latinsk oprindelse.

67. Verdad:

Dette latinske kvindenavn betyder ‘sandt’ og er et godt valg til din søde baby pige. Navnet er af latinsk oprindelse.

68. Waiola:

Et latinsk oprindelsesnavn for en baby pige og betydningen af ​​dette navn er “violet blomst”. Det er klart, at det er et af de mest imponerende navne nogensinde, og den, der hedder denne måde, finder det passende. Hvis du tænker på at have et godt navn, så er dette måske noget for dig.

69. Walentyna:

Et af de mest mytiske navne er her for de latinske babypiger. Navnet har en tung betydning knyttet til det, og især for udtalen kan det siges at være et af de fineste latinske navne til piger nogensinde.

70. Wanda:

Navnet vedrører vandalstammen, en stor østgermansk stamme og anses for at være et af de bedste navne til de latinske piger derude. Hvis du er villig til at give din baby et af de bedste navne nogensinde, kan dette være et af de bedste for hende.

Latin baby navne til tvillinger:

1. Lilliana og Evelina:

Et latinsk oprindelsesnavn for en baby pige, der betyder “Lily”. Dette navn er udbredt og er et af de mest yndlingsnavne, der er givet til en pige.

Evelina er en variant af ‘Evelyn’, der betyder “liv”. Det betragtes som et af de mest stilfulde og moderne babynavne til piger. Det er også en form for det gamle tyske navn Avelina og blev berømt af Fanny Burneys roman, “Evelina”.

2. Adrianna og Mariana:

Mariana er et latinsk oprindelsesnavn for et pigebarn, der betyder “havets stjerne eller nåde”. Det er også en form for Mary og Marianne. Dette navn er på mode og er blevet betragtet som et trendy navn for en pige.

Adrianna er af latinsk oprindelse og et smukt navn til en baby pige. Det betyder “fra Hadria”. Det betyder også ‘mørkt’ og refererer til regionen ved Adriaterhavet. Hvis din pige er hård og kompetent, er dette en passende for hende.

3. Roman og Luna:

Roman er et latinsk oprindelsesnavn for en dreng, hvilket betyder “borger i Rom”. Mange helgener har fået dette navn. Dette er et meget fashionabelt navn til en dreng. Hvem kender ikke “Roman” fra Fast and Furious -serien?

Luna er et smukt latinsk navn for en pige, der betyder “månen”. Det er et af de andre navne på månens gudinde, Artemis. Dette navn bliver mere udbredt og er et stilfuldt navn. Hvis din baby kan lide at være centrum for opmærksomhed og er centrum for din verden, passer dette navn bedst til din pige.

4. Victor og Nova:

Victor betyder, at ‘mester’ er af latinsk oprindelse og et godt valg for en lille dreng. Det betyder også “erobrer”. I kristendommen bruges det til at symbolisere Kristi sejr over døden. Det er også et populært navn for en helgen. Navnet er mindre konventionelt, men stilfuldt.

Nova er et latinsk navn for en baby pige. Nova betyder ‘ny’ eller ‘ung’. Astronomisk set er Nova en stjerne, der frigiver enorm energi og bliver ekstremt lys. Historisk set har Nova været et yndet valg for de fleste forældre.

5. Marcus og Silas:

Marcus er et latinsk oprindelsesnavn for drenge. Det betyder “dedikeret til Mars”. I græsk mytologi er det en afledt form af “Mars” frugtbarhedens gud, efter hvem forårsmåneden marts blev opkaldt. Marcus har været en tilbagevendende favorit og har vundet popularitet gennem årene. Silas er af latinsk oprindelse og et navn til en lille dreng. Det er en kort form af Silvanus fra Bibelen, som betyder “skov eller skov”. Silas i Bibelen (en missionær, der fulgte med Paulus) betød “tre eller den tredje”.

6. Benedict og Dominic:

Dette latinske oprindelsesnavn for en dreng Benedict betyder “velsignet”. Dette navn har været meget almindeligt blandt paver og bruges mest af romersk katolikker. Det stammer fra ‘Benedictus’, hvilket betyder ‘velsignet’.

Dominic er en baby drengs navn af latinsk oprindelse. Betydningen af ​​dette navn er “Herre”. Dette navn gives normalt til en dreng født på søndag kaldet “Lord’s Day”. Dominic er et smart navn til en lille baby dreng.

Latinsk oprindelse, amerikaniserede navne:

1. Natalie:

Natalie er et meget julet navn for en baby pige. Det er af latinsk oprindelse, stammer fra ‘Natale’, der betyder “fødselsdag” eller “Kristi fødselsdag”. Dette er et meget moderigtigt navn for piger og var lyst til Amerika af berømte skuespillere og sangere som Natalie Portman, Natalie Cole og Natalie Wood, for at nævne nogle få.

2. Bennett:

Bennett er et drengenavn af fransk og latinsk oprindelse. Dette er en anden form for Benedikt, der betyder “velsignet”. Nogle af de berømte ikoner med dette navn er Bennett Miller, Tony Bennett og Bennett Jackson.

Denne artikel om latinske babynavne med betydninger ville have gjort dit navnjagtjob lettere! Navnene er for det meste en liste over alle mulige navne med den religiøse og ikke-religiøse forbindelse. Du skal simpelthen vælge den, der passer bedst til din tvilling, baby dreng eller baby pige.