9 Komfortable badetøj i plus størrelse til kvinder i trend

Du kan nu ramme den varme solrige strand med tillid til disse plus size badetøj. Hvis du leder efter den trendy stil, søde og sexede badetøj, så er her din destination. Disse er lavet til at passe og smigre din form perfekt. Det tilbyder alle funktioner såsom mavekontrol, ekstra bryststøtte og endda de klorresistente stoffer, der giver sikret kurvebevidsthed.

Bedste badetøj i plusstørrelse til kvinder:

Her er de top 9 modeller af plus size badetøj, som du kan vælge som dine favoritter,

1. Badetøj med blomster nederdel og størrelse:

Blomstrende badetøj i stor størrelse

Grib denne samling af polstret trådfri badedragt i plusstørrelse, der er lavet af polyester- og spandexmaterialer. Mønsteret, der er designet, er af Paisley -type, og du får det mikroelastiske stof. Badetøjet består af en naturlig talje med overlegne print.

2. Bladtrykt badetøj i stor størrelse:

Bladtrykt badetøj i stor størrelse

Det er en moderigtig og liberal type plus size badetøj i 100% god kvalitet. Det har et behageligt og sexet udseende med egenskaber ved sexet strandbadetøjskjole. Dette kan være en charmerende og stilfuld gave til din elsker.

3. Badetøj med flæser i plusstørrelse:

Flæset badetøj i plusstørrelse

Få den fantastiske samling af plus size svømmekjole med et tropisk bladprint, fra skulderhalskanten med flæsedetaljer. Den har en aftagelig justerbar spaghetti -rem, der er blød og let at have på. Det er også udstyret med ikke-understøttende polstrede kopper, der gør dig perfekt til badetøjet.

4. Badetøj i racerstørrelse med tryk:

Racerryg trykt badetøj i plus størrelse

Bevar din badeferie fuld af sjov og lykke med denne blomstertanktop med sexet U -udskæring. Den leveres med åbnede detaljer og fashion racer back design med solid dreng kort svømme bund. Denne plus size svømmetrøje med snøre i indersiden er perfekt egnet til strand, pool og andre vandaktiviteter.

5. Grime Bikini Totem Plus Size Badetøj:

Grime Bikini Totem Badetøj i plusstørrelse

Få modetendensen tilbage med denne bikinitype i polyester og spandex plus badetøj. Det er perfekt blandet design med den naturlige talje. Denne pakke indeholder et sæt i to sæt med trusser, der matcher bikinien.

6. Badetøj med kold skulder og volder:

Cold Shoulder Frilled Plus Size Badetøj

Sæt dine sanser på stranden ved at bære disse trendy plus size badedragter, der har kvalitet af mavekontrol og med Bardot -dikkedårspanel. Dette stof er trykt med flisemønster med kolde skulderudskæringer. Der er en indvendig foring givet til maveunderstøttelse og er med polstret bryst.

7. Badetøj med flæser og tanker i plusstørrelse:

Flæset Tankini Topped Plus Size Badetøj

Opdag denne Tankini -stil plus size bikinitoppe med tredobbelt flæsedetalje foran og med en firkantet udskæring. Den består af et firkantet rygdesign med justerbare undertøjsremme. Den har bøjle med aftagelige kopper, der er fuldt foret.

8. Sweetheart Ruched Plus Size Badetøj:

Sweetheart Ruched Plus Size Badetøj

Det er udformet med strategisk placerede udskæringer i en flatterende Ruched -detalje. Disse søde plus size badedragter har kontrolfor i hele stoffet. Den leveres med aftagelige koplommer, der også indeholder aftagelige grime stropper. Den har den forstærkede elastik omkring toppen for ekstra støtte.

9. Stribet badetøj med høj talje:

Stribet badetøj med høj talje

Her er dit yndlingsstribede mønster med trendy plus size badetøj med høj talje i Tankini -stil. Sættet er udelukkende lavet af nylon, og det har et ensartet geometrisk mønster over det hele. Udsmykningerne, der er trykt på stoffet, er så unikke, og dens stil ville få dig til at føle dig godt tilpas, mens du er sammen med det.

Når du bærer de badetøj, der besidder detaljerne, f.eks. Kraftnetpaneler som dem, der er angivet ovenfor, ville du helt sikkert have tillid til at gå ud til stranden uden tøven. Ovenstående kollektion har alle de funktioner, du kan forvente at finde i din yndlingsbadedragt. Tøjet og dets stof blev valgt er sådan, at de holder længere og giver det fantastiske look, du ønsker.