9 Stilfulde badedragter med nederdel til kvinder med billeder

Badetøj udvikler sig så ofte. Du kan finde flotte designs på hylderne, der giver dig lyst til at købe dem alle. Badetøjet, der er meget smukt og feminint i udseendet, er den badedragt med nederdel. Badedragterne med nederdel kan være et sæt i to dele, eller det kan være ét stykke. Du kan vælge farver og udskrifter, der er dristige og smukke.

Bedste badedragter til nederdele til kvinder:

Her er de 9 bedste badedragter med nederdel til kvinder med billeder.

1. Nederdel bikiniunderdel:

Nederdel bikiniunderdel

En badedragt med aqua -nederdel er en dejlig bikini at have på, når du går til stranden. Farven er kølig og smelter godt sammen med vandet og solen. Nederdelen på bikinien er enkel og stilfuld. Toppen er et halterneckdesign.

2. Svømme nederdel:

Svømme nederdel

Et svømmeskørt med tropisk print er endnu en cool tilføjelse til din samling. Badetøjet er et stykke, der er uden for skulderen. Du kan vælge lyse farver til denne badedragt, og dette kan også være godt til poolfester.

3. Halter nederdel med svømmetøj:

Grime Skirted Swim Wear

Badetøjet med grime -nederdel er endnu et fantastisk design, som de fleste piger vælger. Blomsterprintet i denne badedragt er stilfuldt og elegant. Du kan gå ind for lyse farver såvel som pastelfarver. Grimhalsen i denne badedragt er en anden stor designdetalj. Dette er let at have på og bære.

4. Spaghetti rem svømmetøj:

Spaghetti rem svømmetøj

Et spaghetti -remdesign bruges i mange beklædningsgenstande, herunder toppe og kjoler. Så designet er perfekt til badetøj med nederdel. Denne badedragt med nederdel er moderne og klassisk. Designet har en flare i bunden og ser meget smukt ud.

5. Rynket svømmetøj:

Rynket svømmetøj

Her er en cool måde at se klædt ud på stranden. Det rynkede look er en type dekorativt materiale, der er samlet i bunden af ​​beklædningsgenstanden. Svømme nederdel bunden er to eller tre lag i dette tilfælde. Du kan have badedragten som en sort svømmeskørt eller i enhver farve også.

6. Tummy Control Swim Wear:

Mavekontrol Svømmetøj

En god måde at se form på er at bære mavekontroltøj. Disse ses også i badetøj. Dette mavekontrolbadetøj kan være et langt svømmeskørt eller kort. Blomstertrykket får trykket til at se travlt ud og skjuler flabet.

7. Retro svømmetøj:

Retro svømmetøj

En fantastisk vintagestil er den svømme nederdel med høj talje. Dette badetøj med retro look er perfekt til alle aldre. Den øverste halvdel kan være halterneck eller enhver anden stil. Nederdelen er høj talje og giver dig et godt greb i bunden. En tynd flare i enden giver nederdelen et smukt look.

8. Flæse nederdel Badetøj:

Flæse nederdel Svømmetøj

En fantastisk badedragt i to dele med et nederdel er dette fantastiske badetøj med flæse nederdel. Badedragten har en top, der er flæser og har en grime rem. Bunden er flæselag i tre farver, der danner en ombre nuance. Badetøjet er virkelig sexet, og du vil synes, at dette design er det helt rigtige til stranden.

9. Svømmetøj med en skulder:

Et skulder nederdel svømmetøj

Tjek denne ultra fede hvide svømme nederdel med et skulder design. Badedragtens nederdel i dette badetøj er bare smuk. Off -shoulder -designet er fuld af lyse farver med bunden af ​​hvidt. Du kan også have dette i solid hvid nuance.

Nederdel med badetøj er et særligt smukt valg i badetøj, som mange kvinder foretrækker. Nederdelen af ​​badedragten er trendy og elegant. Du kan få disse i blus, lag osv. Topperne på disse badetøj kan også være forskellige slags som halterneck, dyb V, en skulder osv..